Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 5:41 am

666SLAYER
Ogladnolem wszystkie czesci obcego i popieram was ze 4 czesc obcego to beznadzieja w porownaniu do jej poprzednikow ^^
'was' ??
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 6:33 am

Nie powiedzial bym ze 4 czesc obcego to dno. Moze i nie jest dobra ale nie jest zla. Poprostu 2 i 3 byli najorginajniejsze w swojej klasie, marinsi na planecie obcych i zabawa w "kto, kogo, pierwszy" w ladeworks biggrin
W kazdej serii pokazywali co innego:
W 1 obcy(drone) i synt, w 2 gniazdo/marinsi/facehugge i gniazdo, w 3 obcy(runner) i tworce bishopa, a w 4 obce(acid-spiters) oraz homoxenomorf i klonowanie. W pokrewnej serii AvP -mimo iz byla kompletnie pozbawiona klimatu obu serii aliens/predator- pokazali prawdziwa szybkosc krolowej/Yautjan(predatorzy) oraz obcego(predaliena).

To moze w Obcym 5 pokaza nam obcego(pretoriana)/eXosuity i Terminatora jak z serii komixowej ALIENSvs.PREDATORvs.TERMINATOR xd
/Bylo by BOSKO gdyby nie zjebali go klimatycznie jak w AvP

el_Taro

SLIPInh

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 9:20 am

EL_TARO
Nie powiedzial bym ze 4 czesc obcego to dno. Moze i nie jest dobra ale nie jest zla. Poprostu 2 i 3 byli najorginajniejsze w swojej klasie, marinsi na planecie obcych i zabawa w "kto, kogo, pierwszy" w ladeworks biggrin
W kazdej serii pokazywali co innego:
W 1 obcy(drone) i synt, w 2 gniazdo/marinsi/facehugge i gniazdo, w 3 obcy(runner) i tworce bishopa, a w 4 obce(acid-spiters) oraz homoxenomorf i klonowanie. W pokrewnej serii AvP -mimo iz byla kompletnie pozbawiona klimatu obu serii aliens/predator- pokazali prawdziwa szybkosc krolowej/Yautjan(predatorzy) oraz obcego(predaliena).

To moze w Obcym 5 pokaza nam obcego(pretoriana)/eXosuity i Terminatora jak z serii komixowej ALIENSvs.PREDATORvs.TERMINATOR xd
/Bylo by BOSKO gdyby nie zjebali go klimatycznie jak w AvP
Lal nawet niewiedzialem ze obcy maja tyle nazw jestes jak kompedium smile Mentoze
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 10:39 am

ja slyszalem ze to co wylazi z jaja (obcego of corz) to"facehuger"

Zelgam

sephy clone2

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 11:50 am

e tam nie macie o czym pisac jak o obcym (ja tez lubie smile )
Zmienmy moze temat na wielkie klasyk jak Hallowenn , Hellraiser, Koszmar z ulicy wiazow, Piatek 13-tego,Laleczka Chucki to sa arcydziela a nikt o nich nie pisze (w nich tez sie znajduje obcy) ^^
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 2:38 pm

666SLAYER
e tam nie macie o czym pisac jak o obcym (ja tez lubie smile )
Zmienmy moze temat na wielkie klasyk jak Hallowenn , Hellraiser, Koszmar z ulicy wiazow, Piatek 13-tego,Laleczka Chucki to sa arcydziela a nikt o nich nie pisze (w nich tez sie znajduje obcy) ^^

Hallowenn i Piatek 13-ego <--- klasyki
Ale Chucki i Cruger to komedie biggrin nic tylko sie polac na tych filmach, zwala jak nic xd
Pamietam czasy kiedy to szanowna moja osoba z kompadre`sami w wieku "szczylym" nic tylko gadalismy o mega hitach naszych czasow:

ach te czasy
-widziales Hallowen 2?
-na ktorym lecial?
-chyba na RTL7 <--- pamietacie RTL7? biggrin
-ja mam nowy komix "ninja turtles"
-a ja bylem w kinie na obcym 2
-co ty gadasz!? nie mam obcego 2!
-a wlasnie ze jest
-wlasnei ze nie
-a widzial ktos Hllowen
-ej! mam pomysl!
-luck jestem twoim ojcem biggrin ... co!?
-?
-!?
-?
-kto sie bawi w hallowen biggrin ?
-ja!
-Ja!
-ja tez ale poczekajcie az zaniose komix

...blaaa blaaa blaaa...
....blaaa blaaa blaaa..
.....blaaa blaaa blaaa.
......blaaa blaaa blaaa
.....TAG YOUR IT! rofl
....
... Ach te czasy lol
..
.

Niestety nie ogladalem hellraiser`a. Wiem ze jest to dobry film i bardzo niesmaczny talk2hand chetnie bym sobie loknal ale nie mam skad zalatwic xp
/pewnie za malo sie staram

el_Taro

SLIPInh

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 3:33 pm

To moze skoro juz przy horrorah jestesmy to wartym obejzenia klasykiem jest Egzorcysta jakis czas temu wyszedl prequel tego filmu wedlug mnie calkiem niezly smile
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 3:58 pm

/nie chce odciagac od tematu -zeby nie bylo- ale jesli ktos jest fanem thrilerow lub filmow psychologicznych to polecam film "Interafeeirs" <-chyba tak sie pisze.
Zajebista fabula mafia ma swojego kreta w policji a policja ma swojego w mafii i tak to sie rozwija xd sam bylem zaskoczony faktem powstania tak wybitnego filmu -zmuszajacego do refleksi- w chinach. Tam przeciez robia glownie filmy z szybka/wartka akcja, a w interafeeirs nie zalowali sobie czasu na dlugie sceny wymownej ciszy biggrin film dla smakoszy wink

el_Taro

Vykk

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 2:07 am

EL_TARO
/nie chce odciagac od tematu -zeby nie bylo- ale jesli ktos jest fanem thrilerow lub filmow psychologicznych to polecam film "Interafeeirs" <-chyba tak sie pisze.
Zajebista fabula mafia ma swojego kreta w policji a policja ma swojego w mafii i tak to sie rozwija xd sam bylem zaskoczony faktem powstania tak wybitnego filmu -zmuszajacego do refleksi- w chinach. Tam przeciez robia glownie filmy z szybka/wartka akcja, a w interafeeirs nie zalowali sobie czasu na dlugie sceny wymownej ciszy biggrin film dla smakoszy wink
Infernal Affairs: Piekielna gra Wu Jian Dao (AKA Infernal Affairs / I Want to Be You / Mo gan doh / Sprawy piekielne) (2002)
nie wiem nie ogladalem ale jakos recenzja na filmwebie nazbytnio mnie nie zachecila... sweatdrop ...ale skoro ludzie polecaja to moze sproboje sobie skads skombinowac
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 2:16 am

A co mowia w recenzjach?
/ xp /

ps: wiecie moze czemu podpis mi nie dziala idea

el_Taro

sephy clone2

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 10:23 am

SLIPInh
To moze skoro juz przy horrorah jestesmy to wartym obejzenia klasykiem jest Egzorcysta jakis czas temu wyszedl prequel tego filmu wedlug mnie calkiem niezly smile
Tez nie dawno gladalem prequel i stwierdzam ze boommmba ^^
Gra aktorska Skorupki jest wysmienita naprawde polecam
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 11:25 am

666SLAYER
SLIPInh
Tez nie dawno gladalem prequel i stwierdzam ze boommmba ^^
Gra aktorska Skorupki jest wysmienita naprawde polecam
Niewiem jak ty ale ona mi sie neipodoba=P

SLIPInh

endo21

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 10:01 pm

eek Ludzie!!! Oglalem Egzorcyzmy Emily Rose... Wczoraj bylem w kinie... Zajebisty film... Straszny jak niewiem co... Napewno straszniejszy od Egzorcysty domokun ... Normanie film wypas... Nie bede go opowiadal... Ale jezeli ktos z was obudzi sie w nocy spojrzy na zegarek a tam punkt 3.00... To lepiej niech nie wychopdz z lozka... i odrazu proboje zasnac evil
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:11 am

wypowiedzi towarzystwa na poprzednich 2 stronach sprawily ze wbijam sobie kolek w cxzolo i odchodze rozmawiac o filmach z lustrem.
zrazy!

racqel

SLIPInh

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:26 am

endo21
eek Ludzie!!! Oglalem Egzorcyzmy Emily Rose... Wczoraj bylem w kinie... Zajebisty film... Straszny jak niewiem co... Napewno straszniejszy od Egzorcysty domokun ... Normanie film wypas... Nie bede go opowiadal... Ale jezeli ktos z was obudzi sie w nocy spojrzy na zegarek a tam punkt 3.00... To lepiej niech nie wychopdz z lozka... i odrazu proboje zasnac evil
Hmm szczeze mowiac zaciekawiles mnie chyba wybiore sie do kina a jak nie to sobie go sciagne=P
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games