|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:48 am
sgergely BENNE VOLTAM!!!!Rípléj ékezetes betükel. xd Egyébként fantasztikus. blaugh Jah, de nézd a rossz oldalát..most vírusos a géped! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:51 am
Bocs linux alol internetezem. cool A windowsomnak meg má mind1 az már tömve van vírusal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:05 am
Akitta-chan Medvelaszlo ALIG VÁROM!!!! whee whee whee Alig? eek Na most szomorú vagyok..azt hittem, hogy nagyon várod. crying
Nagyon nagyon szomorú <--- katt ide emberek! 3nodding NAGYON VÁRTAM és így is lett! Nagyon bejön! Nekem tetszik (és én is benne vagyok xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:10 am
Medvelaszlo Akitta-chan Medvelaszlo ALIG VÁROM!!!! whee whee whee Alig? eek Na most szomorú vagyok..azt hittem, hogy nagyon várod. crying
Nagyon nagyon szomorú <--- katt ide emberek! 3nodding NAGYON VÁRTAM és így is lett! Nagyon bejön! Nekem tetszik (és én is benne vagyok xp ) Te ezen csak poénkotsz te már mióta szerepelsz Akita vídeójiban de nekem ez tudod menyit jelent? Híres vagyok!!! *Fejébe szál a hírnév és elkezd autógramot osztogatni.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:16 am
Szokás szerint jó a videó (közben halk sóhaj....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:20 am
Nárcisz Szokás szerint jó a videó (közben halk sóhaj....) Tényleg! Nem volt bene Nárcisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:28 am
büszkék vagyunk rád akitta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 10:40 am
sgergely Nárcisz Szokás szerint jó a videó (közben halk sóhaj....) Tényleg! Nem volt bene Nárcisz. Nem gáz, megszoktam, hogy átnéznek fellettem, az ő videója ő dönti el, én már annak örülök ha nem veszekednek körülöttem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 11:30 am
Narcisz sgergely Nárcisz Szokás szerint jó a videó (közben halk sóhaj....) Tényleg! Nem volt bene Nárcisz. Nem gáz, megszoktam, hogy átnéznek fellettem, az ő videója ő dönti el, én már annak örülök ha nem veszekednek körülöttem Most halál őszinte leszek...körülbelül 5 és fél óra volt az animáció elkészítése...és az első dolog, az az avik beszerzése volt...próbáltam ritmusra csinálni mindent (még ha nem is sikerült) és bele akartalak rakni, de az avid csak 2 angyal volt...de ha adsz nekem 10 percet, megoldom. 3nodding EDIT: SŐT!!! Upgrade-elem!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 11:41 am
Akitta-chan Narcisz sgergely Nárcisz Szokás szerint jó a videó (közben halk sóhaj....) Tényleg! Nem volt bene Nárcisz. Nem gáz, megszoktam, hogy átnéznek fellettem, az ő videója ő dönti el, én már annak örülök ha nem veszekednek körülöttem Most halál őszinte leszek...körülbelül 5 és fél óra volt az animáció elkészítése...és az első dolog, az az avik beszerzése volt...próbáltam ritmusra csinálni mindent (még ha nem is sikerült) és bele akartalak rakni, de az avid csak 2 angyal volt...de ha adsz nekem 10 percet, megoldom. 3nodding EDIT: SŐT!!! Upgrade-elem!!!!Mindegy, ne fáradj vele, ez van azt kész.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 11:51 am
Megnéztem, tök jó volt, ügyi vagy! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 12:02 pm
*megöleli nárciszt és megszorongatja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 12:02 pm
Valamiért a freewebs úgy érzi, hogy szar vagyok, ezért csináltam mégegyet....szenvedés szenvedés...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 12:12 pm
Huhh..egy kínszenvedés után freewebs megadta magát...és Narcisz is benne van az animációban biggrin ICURIPICURIANIMÁCIÓ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|