|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:10 am
wired_Yuki Lethiel przybywam o poranq 4laugh whee o , helo , jak tam u ciebie , mam dyniowata głowe i wif\dełk , nareszcie , teraz musze miec ciemne włoski , ale kasa mi sie skonczył a crying buuu lol... a ile ci potrzeba ?? .. wlosy nie sa takie drogie 3nodding uzbierasz !! whee wieshu w ciebie !! *podskakooje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:12 am
Lethiel wired_Yuki Lethiel przybywam o poranq 4laugh whee o , helo , jak tam u ciebie , mam dyniowata głowe i wif\dełk , nareszcie , teraz musze miec ciemne włoski , ale kasa mi sie skonczył a crying buuu lol... a ile ci potrzeba ?? .. wlosy nie sa takie drogie 3nodding uzbierasz !! whee wieshu w ciebie !! *podskakooje* dzieki dzieki , chyba tak około 1900 ale niejestem pewna , ale ciesze sie ze mam widełki no i ciuszki od JACKA mi sie podobbają 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:12 am
witam wszystkich 3nodding co słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:13 am
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding co słychać? 4laugh witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha , wszyscy maja piękne ciuszki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding co słychać? hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:14 am
wired_Yuki Lethiel wired_Yuki Lethiel przybywam o poranq 4laugh whee o , helo , jak tam u ciebie , mam dyniowata głowe i wif\dełk , nareszcie , teraz musze miec ciemne włoski , ale kasa mi sie skonczył a crying buuu lol... a ile ci potrzeba ?? .. wlosy nie sa takie drogie 3nodding uzbierasz !! whee wieshu w ciebie !! *podskakooje* dzieki dzieki , chyba tak około 1900 ale niejestem pewna , ale ciesze sie ze mam widełki no i ciuszki od JACKA mi sie podobbają 3nodding 4laugh 3nodding ciuszki siom fajniusie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:15 am
Lethiel 3nodding ciuszki siom fajniusie whee no bardzo mi sie podobają , ale musze jakąś zese spodnizke kupic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:15 am
Lethiel 3nodding ciuszki siom fajniusie whee Z tym sie musze zgodzic, chcialem je sprzedac, ale tak sie ladnie komponuja z cala reszta, ze to jeszcze przemysle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:17 am
shin skrooć posta zanim kukusik zobaczy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:18 am
Lethiel shin skrooć posta zanim kukusik zobaczy eek On tez ma na tym punkcie obsesje ? Zupelnie jak Omega stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:20 am
Ratunku.. Musze słuchać jak dwuch 7 latków duka jakąś czytanke. sweatdrop Ma kyoś pelerynk od jaca na sprzedaż? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:22 am
[Shinn] Lethiel shin skrooć posta zanim kukusik zobaczy eek On tez ma na tym punkcie obsesje ? Zupelnie jak Omega stare on ostatnio tez miał duzo churek , tak mnie korciło aby go upomnic xd dziekuje lathiel!!! 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:23 am
wired_Yuki [Shinn] Lethiel shin skrooć posta zanim kukusik zobaczy eek On tez ma na tym punkcie obsesje ? Zupelnie jak Omega stare on ostatnio tez miał duzo churek , tak mnie korciło aby go upomnic xd dziekuje lathiel!!! 3nodding whee proshu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|