|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:29 pm
Zawsze mawiałem... chcąć ukarać winnego nie da się uniknąć ukarania niewinnego. czy śjakos tak... więc dobzie dobzie nigdy więcej zartów z połamanego jezyka szwabów. (Tak na marginesie jak to w panstwie demokracji mogliście zarzącić referendum przed wprowadzeniem ów twardego pilnowania prawa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:29 pm
Melania Moon HeeroX Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare *obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop witaj kochanie *przytula*ciesze sie ze jestes *mruczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:31 pm
BeeWolf NO tak ale czy to przypomina tą rozmowe z urzyciem dojcza? Zanim wyda się wyrok należy się dokładnie zastanowić, czy ów sytuacja wymaga interwencji. W moim mniemaniu nikogo nie uraziliśmy. Choc zawsze mawiałem ... Mniejsza o DOJCZA ... Skracajcie cytaty piszcie po polskiemu chociażby bo Sayokun dostał palpitacji serca teraz a ER lezy Dr. Green z DR. Malkowiciem jakos go ratuja ale co z tego wyniknie nie wiem chyba bedzie miał sztuczne zastawki ... xp tego waszego polskoniemieckiego nie wszyscy czaili i sie moze glupsi czuli ... badzmy wyrozumiali i piszmy chociazby po POlskiemu koniec tematu ... Melciu jak zdr ? ano dobrze biggrin w domu tez wszyscy zdrowi biggrin tylko ta szkola, dobija mnie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:32 pm
POlske sądownictwo zawsze było do bani xd Ale te przynajmniej szybko rozpatruje sprawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:32 pm
Melania Moon ano dobrze biggrin w domu tez wszyscy zdrowi biggrin tylko ta szkola, dobija mnie gonk Eh postudiujesz zobaczysz co to nauka biggrin ... ja narazie nie wiem bo sie jeszcze nie kulem ostro biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:35 pm
Muezzin Zawsze mawiałem... chcąć ukarać winnego nie da się uniknąć ukarania niewinnego. czy śjakos tak... więc dobzie dobzie nigdy więcej zartów z połamanego jezyka szwabów. (Tak na marginesie jak to w panstwie demokracji mogliście zarzącić referendum przed wprowadzeniem ów twardego pilnowania prawa) to, ze jestes na liscie nie znaczy, ze jestes na odstrzal. Naprawde probowalismy wielokrotnie prosic o skracanie cytatow, nie wstawianie duzych obrazkow, nie rozciaganie chmurek itd. itp. ale to wszystko bylo jak grochem o sciane crying Musielismy zaostrzyc regulamin i stworzyc liste, bo zapanowala tu samowolka. Teraz jest juz duzo spokojniej, tylko my wyszlismy przez to na paskudnych modow sweatdrop . Referendum nie mialoby sensu bo kazdy wybralby anarchie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:35 pm
a tak już całkiem na marginesie moje ty S(ł)un-eczko: Jedyny język jaki znam to polski no i łacine (podwórkową) ale to 2 to chyba sie nie liczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:37 pm
BeeWolf Melania Moon ano dobrze biggrin w domu tez wszyscy zdrowi biggrin tylko ta szkola, dobija mnie gonk Eh postudiujesz zobaczysz co to nauka biggrin ... ja narazie nie wiem bo sie jeszcze nie kulem ostro biggrin nio ja to dopiero 2 klasa LO, ale i tak nauczyciele mnie dobijaja a szczegolnie facetka od chemi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:37 pm
Muezzin (Tak na marginesie jak to w panstwie demokracji mogliście zarzącić referendum przed wprowadzeniem ów twardego pilnowania prawa) Ja zyje w czasach Cesarza Nerwy .. moderatorownie to Plebejusze Uchwalamy uchwaly plebejskie .... Plebiscitum .. Ostatnio Nasze Leges zostalo pomyslnie przeglosowane przez Tao na Rogito i mamy taki system ... wink [wyciaga bacik ] icha ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:38 pm
Omega Sun ...zaostrzyc regulamin i stworzyc liste, bo zapanowala tu samowolka. Teraz jest juz duzo spokojniej, tylko my wyszlismy przez to na paskudnych modow sweatdrop . Referendum nie mialoby sensu bo kazdy wybralby anarchie xp Wiem wiem.... Ja tylko tak pozwoliłem sobie pofilozofować.... Tylko wiesz zlekka mnie ten fakt boli, bowiem równa się to z zawęrzeniem swobód obywatelskich jednak cel uświęca środki i w pełni solidaryzuje sie z wami, ja mam podobną robote w realu... .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:40 pm
Muezzin a tak już całkiem na marginesie moje ty S(ł)un-eczko: Jedyny język jaki znam to polski no i łacine (podwórkową) ale to 2 to chyba sie nie liczy xd zawsze to cos smile Ja zdawalam mature z dwoch jezykow obcych i przez to teraz lapie sie na tym, ze zaczynam zdanie po niemiecku i wtracam angielskie slowa nawet nie zdajac sobie z tego sprawy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon nio ja to dopiero 2 klasa LO, ale i tak nauczyciele mnie dobijaja a szczegolnie facetka od chemi sad Mniew 2 LO matematyka szczuto i zaszczuwano ;( ... ble ... w 3 Angielskim i w 4 tez wink ... uhaha !!! xd Nauka nie jest zla jak sie uczysz tego co lubisz ... ja bałdzo lubie historie, wogole przedmioty chumamnistyczne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Muezzin (Tak na marginesie jak to w panstwie demokracji mogliście zarzącić referendum przed wprowadzeniem ów twardego pilnowania prawa) Ja zyje w czasach Cesarza Nerwy .. moderatorownie to Plebejusze Uchwalamy uchwaly plebejskie .... Plebiscitum .. Ostatnio Nasze Leges zostalo pomyslnie przeglosowane przez Tao na Rogito i mamy taki system ... wink [wyciaga bacik ] icha ...! Jak się spotęguje to plebs spierwiastkuje xd (humorek arabski) ps. bez obrazy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:41 pm
Omega Sun Muezzin Zawsze mawiałem... chcąć ukarać winnego nie da się uniknąć ukarania niewinnego. czy śjakos tak... więc dobzie dobzie nigdy więcej zartów z połamanego jezyka szwabów. (Tak na marginesie jak to w panstwie demokracji mogliście zarzącić referendum przed wprowadzeniem ów twardego pilnowania prawa) to, ze jestes na liscie nie znaczy, ze jestes na odstrzal. Naprawde probowalismy wielokrotnie prosic o skracanie cytatow, nie wstawianie duzych obrazkow, nie rozciaganie chmurek itd. itp. ale to wszystko bylo jak grochem o sciane crying Musielismy zaostrzyc regulamin i stworzyc liste, bo zapanowala tu samowolka. Teraz jest juz duzo spokojniej, tylko my wyszlismy przez to na paskudnych modow sweatdrop . Referendum nie mialoby sensu bo kazdy wybralby anarchie xp nio ale Omega, HeeroX dawno nie byl na Gai (wiem ze to zadne usprawiedliwienie) i nie zdazyl sie jeszcze zapoznac z regulaminem, teraz juz go zna i napewno bedzie go przestrzegal, wiec moze tak po starej znajomosci skreslisz go z listy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:44 pm
Omega Sun Muezzin a tak już całkiem na marginesie moje ty S(ł)un-eczko: Jedyny język jaki znam to polski no i łacine (podwórkową) ale to 2 to chyba sie nie liczy xd zawsze to cos smile Ja zdawalam mature z dwoch jezykow obcych i przez to teraz lapie sie na tym, ze zaczynam zdanie po niemiecku i wtracam angielskie slowa nawet nie zdajac sobie z tego sprawy sweatdrop Ja zdawałem angol. Zdałem na 4 za swoje umiejetne udawanie angileskiej mowy. Zrozumiesz gdy przyjrzysz się temu mojemu niemieckiemu biggrin POtrafie udawać ponoć parenaście języków. Tak ludzie mówia ale oni rózne rzeczy gadaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|