|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:17 pm
HeeroX Night_Lady HeeroX No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare zostawisz mnie z nimi...*usmiecha sie i glaszcze ja po glowie* nie, to byl chwilowy impuls juz mi przeszlo ale ja niestety bede musiała spadac... przepraszam.... bede jutro około 19 dopiero... crying bede tęsknić... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:17 pm
Muezzin SERAFIN-VAMPIRE słucha tutaj jest topik o ragnaroku na ostatnich stronach jest to co powinno ciebie zaciekawic Hmm. no tak... zerknąłem tylko na 1 stronke... oki...znaczy dobrze... lukne dzieki(bym powiedział thx ale tutaj niewolno bo mówimy tylko po POLSKU) nie badz taki ironiczny wiesz o co chodzi ... i ze pisali po niemiecku ... Tu sie robi lekki bajzel czasem ... i trzeba dbac aby nie bylo kompletnego "rozpierdzielu" patrz co sie działo ... http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=53925
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:18 pm
Night_Lady HeeroX Night_Lady HeeroX No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare zostawisz mnie z nimi...*usmiecha sie i glaszcze ja po glowie* nie, to byl chwilowy impuls juz mi przeszlo ale ja niestety bede musiała spadac... przepraszam.... bede jutro około 19 dopiero... crying bede tęsknić... crying nie placz, wyspij sie kolezanko i do zobaczenia jutro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:20 pm
HeeroX nie placz, wyspij sie kolezanko i do zobaczenia jutro *podbiega i całuje... w czułko*, papa do jutra...pa wszystkim!!!!
a i jak mozna cofnąć karę?? kiedys musi to minąć no nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:21 pm
Omega Sun Muezzin Powiem do ku%$# jedno : Jeśli w swej wypowiedzi użyjesz np. OK badz innego słowa obcego to też NAGANa powinna byc. TO ABSURD! Sprobuj tez nas zrozumiec. Regulamin jest nie po to zeby Wam komplikowac zabawe tylko, zeby ulatwic wszystkim korzystanie z gildii. W dawnej gildii byly przypadki, ze wchodzili uzytkownicy, pisali po angielsku i osoby ktore nie znaja tego jezyka (a jest ich w gildii wbrew pozorom wiele) po prostu czuly sie niezrecznie. W innych jezykach mozesz przeciez rozmawiac w obrebie calej gai lub ew. pojdziemy na kompromis i mozecie zalozyc sobie oddzielny topik. POsłuchaj mnie Słoneczko przeczytaj od początku do konca dialog miedzy mna a Cirillą. To była rozmowa z urzyciem j.polskiego. rozmowa o lekkim zabarwieniu humorystycznym, a nie rozmowa poważna w obcym języku, wyrazy są spolszczone, brak nawet poprawnej składni gramatycznej. Wyobraź sobie taką sytuacje: Rozmawiasz z kimś na HQ i przekręcasz zdanie angielskie wypyczając je angolem, 2 osoba Ci odpowiada w angolu i co teraz? kończysz rozmowe i rzucasz info że zmieniacie na momęt topic bo są 2 zdania po angolu bądz ich 5.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:22 pm
Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:24 pm
juz moze nie popadajmy w jakas paranoje stare Nikt Was za: "ok" czy "thx" nie wpisze na liste stressed
a co do tego, ze nie jestes na liscie czlonkow gildii Heerox to nie znaczy ze regulamin Cie nie obowiazuje scream wiec tu nie ma co odstawiac fochow xp
Regulamin nie jest po to zeby kogos gnebic, tylko po to by gildia nie byla kolejnym chatterboxem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:24 pm
Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare *obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:25 pm
BeeWolf Muezzin SERAFIN-VAMPIRE słucha tutaj jest topik o ragnaroku na ostatnich stronach jest to co powinno ciebie zaciekawic Hmm. no tak... zerknąłem tylko na 1 stronke... oki...znaczy dobrze... lukne dzieki(bym powiedział thx ale tutaj niewolno bo mówimy tylko po POLSKU) nie badz taki ironiczny wiesz o co chodzi ... i ze pisali po niemiecku ... Tu sie robi lekki bajzel czasem ... i trzeba dbac aby nie bylo kompletnego "rozpierdzielu" patrz co sie działo ... ]http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=53925NO tak ale czy to przypomina tą rozmowe z urzyciem dojcza? Zanim wyda się wyrok należy się dokładnie zastanowić, czy ów sytuacja wymaga interwencji. W moim mniemaniu nikogo nie uraziliśmy. Choc zawsze mawiałem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare Cześć .... xd Jak tam co tam gdzie tam z kim ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun juz moze nie popadajmy w jakas paranoje stare Nikt Was za: "ok" czy "thx" nie wpisze na liste stressed a co do tego, ze nie jestes na liscie czlonkow gildii Heerox to nie znaczy ze regulamin Cie nie obowiazuje scream wiec tu nie ma co odstawiac fochow xp Regulamin nie jest po to zeby kogos gnebic, tylko po to by gildia nie byla kolejnym chatterboxem scream heh przepraszam.... a tak przy okazji to ten topik nie jest niczym innym jak chatterboxem nijak na to spojrzysz..... to tak przy okazji.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:26 pm
HeeroX Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare *obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop zaleca sie do wszystkich hm... żartuje papa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:28 pm
HeeroX Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare *obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop witaj kochanie *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:29 pm
Night_Lady HeeroX Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim smile widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare *obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop zaleca sie do wszystkich hm... żartuje papa blaugh papa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|