Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4289 4290 4291 4292 4293 4294 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Night_Lady

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:17 pm

HeeroX
Night_Lady
HeeroX
No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare
zostawisz mnie z nimi...
*usmiecha sie i glaszcze ja po glowie* nie, to byl chwilowy impuls juz mi przeszlo

ale ja niestety bede musiała spadac... przepraszam.... bede jutro około 19 dopiero... crying bede tęsknić... crying
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:17 pm

Muezzin
SERAFIN-VAMPIRE
słucha tutaj jest topik o ragnaroku na ostatnich stronach jest to co powinno ciebie zaciekawic

Hmm. no tak... zerknąłem tylko na 1 stronke... oki...znaczy dobrze...
lukne dzieki(bym powiedział thx ale tutaj niewolno bo mówimy tylko po POLSKU)

nie badz taki ironiczny wiesz o co chodzi ... i ze pisali po niemiecku ...
Tu sie robi lekki bajzel czasem ... i trzeba dbac aby nie bylo kompletnego "rozpierdzielu"

patrz co sie działo ... http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=53925

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

HeeroX

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:18 pm

Night_Lady
HeeroX
Night_Lady
HeeroX
No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare
zostawisz mnie z nimi...
*usmiecha sie i glaszcze ja po glowie* nie, to byl chwilowy impuls juz mi przeszlo

ale ja niestety bede musiała spadac... przepraszam.... bede jutro około 19 dopiero... crying bede tęsknić... crying
nie placz, wyspij sie kolezanko i do zobaczenia jutro
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:20 pm

HeeroX
nie placz, wyspij sie kolezanko i do zobaczenia jutro

*podbiega i całuje... w czułko*, papa do jutra...pa wszystkim!!!!

a i jak mozna cofnąć karę?? kiedys musi to minąć no nie?

Night_Lady

bromek

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:21 pm

Omega Sun
Muezzin

Powiem do ku%$# jedno :
Jeśli w swej wypowiedzi użyjesz np. OK badz innego słowa obcego to też NAGANa powinna byc. TO ABSURD!

Sprobuj tez nas zrozumiec. Regulamin jest nie po to zeby Wam komplikowac zabawe tylko, zeby ulatwic wszystkim korzystanie z gildii.

W dawnej gildii byly przypadki, ze wchodzili uzytkownicy, pisali po angielsku i osoby ktore nie znaja tego jezyka (a jest ich w gildii wbrew pozorom wiele) po prostu czuly sie niezrecznie. W innych jezykach mozesz przeciez rozmawiac w obrebie calej gai lub ew. pojdziemy na kompromis i mozecie zalozyc sobie oddzielny topik.

POsłuchaj mnie Słoneczko przeczytaj od początku do konca dialog miedzy mna a Cirillą. To była rozmowa z urzyciem j.polskiego. rozmowa o lekkim zabarwieniu humorystycznym, a nie rozmowa poważna w obcym języku,
wyrazy są spolszczone, brak nawet poprawnej składni gramatycznej.
Wyobraź sobie taką sytuacje:
Rozmawiasz z kimś na HQ i przekręcasz zdanie angielskie wypyczając je angolem, 2 osoba Ci odpowiada w angolu i co teraz? kończysz rozmowe i rzucasz info że zmieniacie na momęt topic bo są 2 zdania po angolu bądz ich 5.
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:22 pm

Dobry Wieczor wszystkim smile
widze ze tu nieprzyjemny temat regulaminu stare

Melania Moon

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:24 pm

juz moze nie popadajmy w jakas paranoje stare Nikt Was za: "ok" czy "thx" nie wpisze na liste stressed

a co do tego, ze nie jestes na liscie czlonkow gildii Heerox to nie znaczy ze regulamin Cie nie obowiazuje scream wiec tu nie ma co odstawiac fochow xp

Regulamin nie jest po to zeby kogos gnebic, tylko po to by gildia nie byla kolejnym chatterboxem scream
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:24 pm

Melania Moon
*obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop

HeeroX

bromek

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:25 pm

BeeWolf
Muezzin
SERAFIN-VAMPIRE
słucha tutaj jest topik o ragnaroku na ostatnich stronach jest to co powinno ciebie zaciekawic

Hmm. no tak... zerknąłem tylko na 1 stronke... oki...znaczy dobrze...
lukne dzieki(bym powiedział thx ale tutaj niewolno bo mówimy tylko po POLSKU)

nie badz taki ironiczny wiesz o co chodzi ... i ze pisali po niemiecku ...
Tu sie robi lekki bajzel czasem ... i trzeba dbac aby nie bylo kompletnego "rozpierdzielu"

patrz co sie działo ... ]http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=53925

NO tak ale czy to przypomina tą rozmowe z urzyciem dojcza?
Zanim wyda się wyrok należy się dokładnie zastanowić, czy ów sytuacja wymaga interwencji. W moim mniemaniu nikogo nie uraziliśmy.
Choc zawsze mawiałem ...

Melania Moon

Cześć .... xd Jak tam co tam gdzie tam z kim ... wink

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

HeeroX

Omega Sun
juz moze nie popadajmy w jakas paranoje stare Nikt Was za: "ok" czy "thx" nie wpisze na liste stressed

a co do tego, ze nie jestes na liscie czlonkow gildii Heerox to nie znaczy ze regulamin Cie nie obowiazuje scream wiec tu nie ma co odstawiac fochow xp

Regulamin nie jest po to zeby kogos gnebic, tylko po to by gildia nie byla kolejnym chatterboxem scream
heh przepraszam.... a tak przy okazji to ten topik nie jest niczym innym jak chatterboxem nijak na to spojrzysz..... to tak przy okazji.....
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:26 pm

HeeroX
Melania Moon
*obejmuje ja i caluje delikatnie* wieczor kochanie smile ummmmm hehehe taa sweatdrop

zaleca sie do wszystkich hm... żartuje papa blaugh

Night_Lady

Melania Moon

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:28 pm

HeeroX
Melania Moon

witaj kochanie *przytula*
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:29 pm

Night_Lady
HeeroX
Melania Moon

zaleca sie do wszystkich hm... żartuje papa blaugh

papa stare

Melania Moon

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 2:29 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4289 4290 4291 4292 4293 4294 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games