|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:04 pm
Omega Sun Poniewaz zobowiazalismy sie jako moderatorzy do surowszego traktowania osob lamiacych regulamin, musimy byc konsekwentni sweatdrop Tym sposobem 4 kolejne osoby trafiaja na czarna liste crying
W gildii (zgodnie z poleceniem MissTao) piszemy po polsku. Za zlamanie tego punktu dopisujemy do listy crying : -Muezzina -Cirille -Heeroxa (poza tym cytowanie nagminnie po 7-8 chmurek) -Night_Lady Czyżbyśmy się cofneli do lat PRL-u ? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:04 pm
Omega Sun Poniewaz zobowiazalismy sie jako moderatorzy do surowszego traktowania osob lamiacych regulamin, musimy byc konsekwentni sweatdrop Tym sposobem 4 kolejne osoby trafiaja na czarna liste crying
W gildii (zgodnie z poleceniem MissTao) piszemy po polsku. Za zlamanie tego punktu dopisujemy do listy crying : -Muezzina -Cirille -Heeroxa (poza tym cytowanie nagminnie po 7-8 chmurek) -Night_Lady huh ? jaki regulamin ??o co chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:05 pm
Muezzin Ej słoneczko !!! eek To było po polsku ino z akcentem obcych języków! NO bez jajek ! Będe płakał! crying crying crying crying crying ja tez, bo nie robie tego z przyjemnosci tylko z przykrego obowiazku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:06 pm
dziękuje Ci HeeroX za to co dla mnie robisz... jestes wspaniały!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:07 pm
BeeWolf_san SKRACAC posty do jasnej cholery tego sie nie da czytac nie dosc ze bledy zle cytowanie to jeszcze dlugie jak kurde stoo choler ...! eek co do złego cytowania to się zgodze ale ... zresztą ja jestem tylko małym z małego miasteczka Joginem chcącym uwolnić się od systemu świata rzeczywistego...a tu w mojej ostoi myślowej, w mej oazie nirwany spokoju zaznać nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Omega Sun Poniewaz zobowiazalismy sie jako moderatorzy do surowszego traktowania osob lamiacych regulamin, musimy byc konsekwentni sweatdrop Tym sposobem 4 kolejne osoby trafiaja na czarna liste crying
W gildii (zgodnie z poleceniem MissTao) piszemy po polsku. Za zlamanie tego punktu dopisujemy do listy crying : -Muezzina -Cirille -Heeroxa (poza tym cytowanie nagminnie po 7-8 chmurek) -Night_Lady huh ? jaki regulamin ??o co chodzi ? http://cluster.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=69711 odwiedzaj inne topiki także !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
słucha tutaj jest topik o ragnaroku na ostatnich stronach jest to co powinno ciebie zaciekawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:08 pm
Night_Lady dziękuje Ci HeeroX za to co dla mnie robisz... jestes wspaniały!!!! biggrin jak na razie udalo mi sie wprowadzic cie na czarna liste *smutnieje* Omega o jakich debilnych regulach tu znow chodzi, dobra wiem ze quote za dlugie postaram sie je skracac ale nie rozumiem za co tam trafilem z Lady?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:08 pm
Omega Sun Muezzin Ej słoneczko !!! eek To było po polsku ino z akcentem obcych języków! NO bez jajek ! Będe płakał! crying crying crying crying crying ja tez, bo nie robie tego z przyjemnosci tylko z przykrego obowiazku crying Powiem do ku%$# jedno : Jeśli w swej wypowiedzi użyjesz np. OK badz innego słowa obcego to też NAGANa powinna byc. TO ABSURD!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:10 pm
HeeroX Night_Lady dziękuje Ci HeeroX za to co dla mnie robisz... jestes wspaniały!!!! biggrin jak na razie udalo mi sie wprowadzic cie na czarna liste *smutnieje* Omega o jakich debilnych regulach tu znow chodzi, dobra wiem ze quote za dlugie postaram sie je skracac ale nie rozumiem za co tam trafilem z Lady? http://cluster.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=69711AAaAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:10 pm
SERAFIN-VAMPIRE słucha tutaj jest topik o ragnaroku na ostatnich stronach jest to co powinno ciebie zaciekawic Hmm. no tak... zerknąłem tylko na 1 stronke... oki...znaczy dobrze... lukne dzieki(bym powiedział thx ale tutaj niewolno bo mówimy tylko po POLSKU)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:11 pm
No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:14 pm
HeeroX No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare zostawisz mnie z nimi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:14 pm
Muezzin Powiem do ku%$# jedno : Jeśli w swej wypowiedzi użyjesz np. OK badz innego słowa obcego to też NAGANa powinna byc. TO ABSURD! Sprobuj tez nas zrozumiec. Regulamin jest nie po to zeby Wam komplikowac zabawe tylko, zeby ulatwic wszystkim korzystanie z gildii. W dawnej gildii byly przypadki, ze wchodzili uzytkownicy, pisali po angielsku i osoby ktore nie znaja tego jezyka (a jest ich w gildii wbrew pozorom wiele) po prostu czuly sie niezrecznie. W innych jezykach mozesz przeciez rozmawiac w obrebie calej gai lub ew. pojdziemy na kompromis i mozecie zalozyc sobie oddzielny topik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:15 pm
Night_Lady HeeroX No jeszcze sie tylko na mnie zlosc Woolf stressed i dzieki juz sobie przeczytalem ten "regulamin" stare ........ heh zreszta mnie i tak tu oficjalnie nie ma bo nie placilem tych 300 g za wstep wiec oficjalnie nie ma mnie tez na liscie, a zeby bylo jeszcze bardziej oficjalnie to zaraz sobie pojde bo i tak juz mi sie spac chce stare zostawisz mnie z nimi...*usmiecha sie i glaszcze ja po glowie* nie, to byl chwilowy impuls juz mi przeszlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|