|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2012 8:42 am
Így van!
Boldog, Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2012 10:39 am
Molylepke Így van! Boldog, Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! heart Neked is 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2012 6:35 am
Kellemes karácsonyi ünnepeket! emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 12:38 am
Őszintén el vagyok keseredve, mert idén nem tartottunk itthon karácsonyt. Valaki megajándékozhatna egy Pepper the Cat-tel, vagy egy Ultra Satan-nal. (Adományokat is szívesen fogadok. User-run event-et is csinálhattok a Guild-en belül.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 2:06 pm
Mindenkinek boldog karácsonyt (és előre is boldog új évet)!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2012 8:48 am
Szia mindenkinek! Ki merre fog szilveszterezni? cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2012 10:25 am
Yuki Naoto Szia mindenkinek! Ki merre fog szilveszterezni? cheese_whine Még nem tudom biztosan, valószínűleg megint a Moszkva tér környékén... Picit zavarba ejt, ha egy ismerősnek/barátnak a számomra idegen baráti körévek bulin találkozok először, bár attól is függ, hogy az "idegenek" közül ki hogy bulizik xp Róka-effektusért nem vagyok oda. De azért nincs is ellenemre teljesen. Visszatérve Moszkva térhez az is buliféle, de vendéglátó helyen és nemigen fordulhat elő a róka és 18+ jelenség sweatdrop Te hol fogsz egyébként? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 1:55 am
Ömm ki ez az új topikgeneráló gyerek? Mule? sweatdrop Itt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 2:27 am
Obi Aoi Yuki Naoto Szia mindenkinek! Ki merre fog szilveszterezni? cheese_whine Még nem tudom biztosan, valószínűleg megint a Moszkva tér környékén... Picit zavarba ejt, ha egy ismerősnek/barátnak a számomra idegen baráti körévek bulin találkozok először, bár attól is függ, hogy az "idegenek" közül ki hogy bulizik xp Róka-effektusért nem vagyok oda. De azért nincs is ellenemre teljesen. Visszatérve Moszkva térhez az is buliféle, de vendéglátó helyen és nemigen fordulhat elő a róka és 18+ jelenség sweatdrop Te hol fogsz egyébként? smile Én otthon fogok társasjátékozni és filmeket nézni a húgomékkal smile Jó szórakozást Neked! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 3:31 am
Yuki Naoto Obi Aoi Yuki Naoto Szia mindenkinek! Ki merre fog szilveszterezni? cheese_whine Még nem tudom biztosan, valószínűleg megint a Moszkva tér környékén... Picit zavarba ejt, ha egy ismerősnek/barátnak a számomra idegen baráti körévek bulin találkozok először, bár attól is függ, hogy az "idegenek" közül ki hogy bulizik xp Róka-effektusért nem vagyok oda. De azért nincs is ellenemre teljesen. Visszatérve Moszkva térhez az is buliféle, de vendéglátó helyen és nemigen fordulhat elő a róka és 18+ jelenség sweatdrop Te hol fogsz egyébként? smile Én otthon fogok társasjátékozni és filmeket nézni a húgomékkal smile Jó szórakozást Neked! smile Az jó smile Köszi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 5:52 am
Hmm, érdekes ki és miért csinált angol fórumot itt a guild-ban. Az is lehet, hogy egy random külföldi tévedt a guild-ba, majd gondolta csinál egy ilyen fórumot akár ért magyarul, akár nem. Szóval rejtély ki lehet. Bár azért, akit nagyon érdekel, írhat neki levelet angolul és/vagy magyarul rákérdezve, talán akkor elmondja.
Én szokás szerint itthon töltöm a Szilvesztert csendben ahogy mindig is. Nem vagyok kimozdulós bulis típus, a nagy tömeget pedig nem szeretem, pláne Szilveszterkor, amikor veszélyes(ebb) is lehet odakint (főleg bulizós helyeken és környékein, na meg a belváros). Inni pedig csak néhány éve nagyon keveset szoktam, azt is főleg kíváncsiságból és nem erőset. Engem valahogy általában az alkohol íz elrettent. Vagyis nem szoknék rá könnyen, még akkor se, ha akarnék az íz miatt. Gondolom akkor többségnek vagy ízlik, vagy mégse és a hatás kedvéért gyorsan megisszák. De talán van ilyen is, olyan is, ezt nem tudhatom biztosan. Persze mindenkinek jó bulizást mértékkel (nem túl sokat inni több ok miatt)!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2012 2:30 pm
Egy "apokalpitikus pezsgő" mázolmánnyal kvánok mindenkinek Boldog Új Évet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2012 3:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2013 8:00 am
Tudom pár nap eltelt azóta, de aki akar, meséljen a szilveszteréről smile (Akár "cenzúrázva" is). Én otthon voltam mert nem beszéltem meg semmit snekivel sé kicsit fáradt is voltam de utóbbbi az kb ha 5%-ban számít. Először ezt a fenti digitális mázolmányt rajzoltam meg, leteszteltem a tabletet de a jelenlegi régi monitor nem mutatta perfektül a vonalon túli kilógó halvány maszatokat, elnézést sweatdrop Majd lesz új monitor. Majd volt kopccintás "édes" 10%-os pezsgővel, kertben tüzijátéknézés és trombitafújás mely mellesleg már nagyobb és koncentráltabb fújást igényel a megszólaláshoz. (2-3 éves kb). Majd még... ébren voltam kb 2-fél 3-ig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2013 11:44 am
Több, mint egy év után kedvet kaptam újra a zOMG!-hoz! Eltudjátok képzelni!? 2012-ben EGYSZER SEM játszottam vele! Ha valaki szeretne farming-olni rendes vagy Shadow Orb-ot, vagy segítség kell neki valahol, vagy akármi, írjon rám PM-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|