|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:40 pm
Muezzin Dobrywieczorek ! wróciłem z wieczornej eskapady... *Mówi zdyszany* witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:42 pm
HeeroX *wchodzi spowrotem* jestem cześć *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:42 pm
Muezzin Powiedzcie mi jedno ludzie... Przelecia³em prawie wszystkie kodowania i nadal zamiast ogonkam krzaki! Co jest !? włącz unicode
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:43 pm
Night_Lady HeeroX *wchodzi spowrotem* jestem cześć *przytula*witaj spowrotem *usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:44 pm
HeeroX Night_Lady HeeroX *wchodzi spowrotem* jestem cześć *przytula*witaj spowrotem *usmiecha sie* jak miło redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:44 pm
gtg- Dobrej nocy wszystkim zycze inne miejsca wzywaja! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:45 pm
Night_Lady HeeroX Night_Lady HeeroX *wchodzi spowrotem* jestem cześć *przytula*witaj spowrotem *usmiecha sie* jak miło redface czemu sie rumienisz ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:45 pm
Sayokun Muezzin Powiedzcie mi jedno ludzie... Przelecia³em prawie wszystkie kodowania i nadal zamiast ogonkam krzaki! Co jest !? włącz unicode kuźwa mać. Przedchwilka go włączałem i był zonk,a teraz jest git. czasam nie kumam tej maszyny. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:46 pm
Muezzin Sayokun Muezzin Powiedzcie mi jedno ludzie... Przelecia³em prawie wszystkie kodowania i nadal zamiast ogonk砭am krzaki! Co jest !? włącz unicode kuźwa mać. Przedchwilka go włączałem i był zonk,a teraz jest git. czasam nie kumam tej maszyny. stare nie tylko ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:48 pm
Muezzin Sayokun Muezzin Powiedzcie mi jedno ludzie... Przelecia³em prawie wszystkie kodowania i nadal zamiast ogonkam krzaki! Co jest !? włącz unicode kuźwa mać. Przedchwilka go włączałem i był zonk,a teraz jest git. czasam nie kumam tej maszyny. stare bo tak to jest gaia sama zmienia ci kodownie gonk tzreba zmieniać za karzdym razem jak to zrobi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:48 pm
czemu sie rumienisz ? smile mało kto tutaj mnie przytula...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:49 pm
Kto z was gra w ragnaroka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:51 pm
Muezzin Kto z was gra w ragnaroka? ja czasem a co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady czemu sie rumienisz ? smile mało kto tutaj mnie przytula...awwwww *tul tul tul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady mało kto tutaj mnie przytula... To wielka Akcja przytulanka ... [ wyciaga misia i przytula go do niej ] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|