|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:57 pm
Night_Lady HeeroX Night_Lady HeeroX Night_Lady pamieta mnie ktos jeszcze?? czuje sie opuszczona... *przytula* tak cicho siedzisz wiem, bo co mam mowic... czytam tylko wasze rozmowki...ale jakos mi tak źle... crying co sie stalo ? *patrzy jej gleboko w oczka* właśnie w tym problem, że nie wiem... jakoś tak brak mi kogoś... nie wiem dokładnie o co chodzi, ale brak kogoś...kogos do kogo mogę sie przytulić, z kim pogadać, pokrzyczeć, poszaleć.... nie mowie tu o 2 połówce, bo ja mam chodzi tu o cos zupełnie innego...choc wsrod mnustwa osob samotnosc hm ? *przytula delikatnie* wiem co czujesz, chcesz to ja moge byc jedna z takich osob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:01 pm
HeeroX Night_Lady HeeroX Night_Lady HeeroX Night_Lady pamieta mnie ktos jeszcze?? czuje sie opuszczona... *przytula* tak cicho siedzisz wiem, bo co mam mowic... czytam tylko wasze rozmowki...ale jakos mi tak źle... crying co sie stalo ? *patrzy jej gleboko w oczka* właśnie w tym problem, że nie wiem... jakoś tak brak mi kogoś... nie wiem dokładnie o co chodzi, ale brak kogoś...kogos do kogo mogę sie przytulić, z kim pogadać, pokrzyczeć, poszaleć.... nie mowie tu o 2 połówce, bo ja mam chodzi tu o cos zupełnie innego...choc wsrod mnustwa osob samotnosc hm ? *przytula delikatnie* wiem co czujesz, chcesz to ja moge byc jedna z takich osob jesli chcesz... biggrin
ide jesc bede za 10 min...[Skracac posty Feraina bo KK ten zly bedzie gryzl ]- BeeWolf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:03 pm
Night_Lady HeeroX Night_Lady HeeroX Night_Lady HeeroX Night_Lady pamieta mnie ktos jeszcze?? czuje sie opuszczona... *przytula* tak cicho siedzisz wiem, bo co mam mowic... czytam tylko wasze rozmowki...ale jakos mi tak źle... crying co sie stalo ? *patrzy jej gleboko w oczka* właśnie w tym problem, że nie wiem... jakoś tak brak mi kogoś... nie wiem dokładnie o co chodzi, ale brak kogoś...kogos do kogo mogę sie przytulić, z kim pogadać, pokrzyczeć, poszaleć.... nie mowie tu o 2 połówce, bo ja mam chodzi tu o cos zupełnie innego...choc wsrod mnustwa osob samotnosc hm ? *przytula delikatnie* wiem co czujesz, chcesz to ja moge byc jedna z takich osob jesli chcesz... biggrin
ide jesc bede za 10 min...smacznego [Skracac posty Feraina bo KK ten zly bedzie gryzl ]- BeeWolf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:13 pm
Sayokun Telandrel Sayokun Telandrel Sayo czy jezeli nox sie pojawi grasz dzis? nie bardzo za 30 min będe musiał kończyć sweatdrop To moze trzeba z nim ponegocjowac godziny bo sie nigdy nie dogramy? sad aler ja się tam nawet nie zapisałem xd nie mam czasu w tym roku (klasa maturalna) Cholera przepraszam przywidzenia mialem na liscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:17 pm
xd xd xd
mam tranzakcje 47k za RJU set
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:21 pm
Sayokun xd xd xd mam tranzakcje 47k za RJU set Fajno ja tez chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:23 pm
Telandrel Sayokun xd xd xd mam tranzakcje 47k za RJU set Fajno ja tez chce za co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:23 pm
Telandrel Sayokun xd xd xd mam tranzakcje 47k za RJU set Fajno ja tez chce czesc i ja chce taka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:25 pm
Night_Lady Telandrel Sayokun xd xd xd mam tranzakcje 47k za RJU set Fajno ja tez chce za co??zestaw uranek od jack'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:29 pm
Sayokun Night_Lady Telandrel Sayokun xd xd xd mam tranzakcje 47k za RJU set Fajno ja tez chce za co??zestaw uranek od jack'a aaaa no a ja chce sprzedac buty, ale nie mam jak wykupic tego czegos by moc sprzedawac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:37 pm