|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:21 pm
Telandrel *wkracza przez wiadome drzwi* Brywieczor! jak sie wszyscy maja? cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:21 pm
Muezzin HeeroX Cirilla Night_Lady Muezzin Cirilla Muezzin blaugh weri gut majne liber damen xd damen? Ich galube das nicht wink Du byst Prinzessin wink nie piszcie po szwabskiemu whee warum, kleine Nacht? wink Ich freshteie das ales aber, Ich kan nicht deuche sprechen gut sweatdrop Może po hebrajsku? At jesz jefefija Cirilla. *szczeka opada mu do podlogi* jezu razz -BeeWolf-To co robie najlepiej ostrzezenie dla PAna zadurzo cytatów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Cirilla HeeroX Ich freshteie das ales aber, Ich kan nicht deuche sprechen gut sweatdrop Du kannst zu Melania "querida" sprechen, das ist in spanish. 3nodding REGULAMIN GILDII: piszemy po polsku (gdyby ktos zapomnial... ) zachowujemy sie kulturalnie (w miare mozliwosci - prosze sie starac ) - klotnie (jako rzecz nie do unikniecia...) sa dozwolone, wyzywanie sie nawzajem - nie pomagamy nowicjuszom, a nie nabijamy sie z nich nie spamujemy (znaczy sie: nie piszemy bezsensownych postow) i nie bumpujemy (znaczy sie: nie piszemy bezsensownych postow z przewaga slowa 'bump') - pierwsze jest zbedne & idiotyczne, a drugie idiotyczne & zbedne . Jesli ktos odczuwa nieodparta ochote na takie pierdoly, niech uda sie tutaj -> Chatterbox i poszaleje do woli... raczej prosze nie grac w RPG w glownym temacie gildii (Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy) - prosze o zalozenie osobnego nie zakladajcie nowych tematow tylko po to, zeby powiedziec 'hejka, co tam u was slychac?' itp. - blyskawicznie zrobi sie tu tlok i smietnik, w ktorym trudno bedzie sie polapac... topiki uznane za zbedne i nie wnoszace niczego ciekawego beda usuwane bez ostrzezenia no i darujcie sobie posty w rodzaju 'czesc, strasznie sie nudze, to o czym pogadamy?'... Troche innego jazyka nie zaszkodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Setsuna Dragonclaw paaaaa.... musze mykac sad trzymaj sie *macha lapka* a co to znaczy Cirilla to querida ?? "querida" to "kochanie" oj< sayo, to tylko zabawa, wyluzuj troche sad cry gonk crying doprowadizles mnei do placzu sad cry gonk crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc, Muezzin cos ty powiedział? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX ... Może po hebrajsku? At jesz jefefija Cirilla. *szczeka opada mu do podlogi* jezu razz Jak chcesz to moge to przetłumaczyć. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:24 pm
cze wszystkim co teraz przyszli smile
Ciri ja wole Ich libe dich wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:24 pm
Cirilla HeeroX Setsuna Dragonclaw paaaaa.... musze mykac sad trzymaj sie *macha lapka* a co to znaczy Cirilla to querida ?? "querida" to "kochanie" oj< sayo, to tylko zabawa, wyluzuj troche sad cry gonk crying doprowadizles mnei do placzu sad cry gonk crying crying crying crying ja po prosty NIE NAWIDZE NIEMIECKIEGO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:25 pm
HeeroX cze wszystkim co teraz przyszli smile Ciri ja wole Ich libe dich wink skończcie z tym niemieckim sad crying *chowa sie pod fotelikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:25 pm
HeeroX cze wszystkim co teraz przyszli smile Ciri ja wole Ich libe dich wink hieh... "te amo" to znaczy "kocham cie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:26 pm
Sayokun Cirilla HeeroX Setsuna Dragonclaw paaaaa.... musze mykac sad trzymaj sie *macha lapka* a co to znaczy Cirilla to querida ?? "querida" to "kochanie" oj< sayo, to tylko zabawa, wyluzuj troche sad cry gonk crying doprowadizles mnei do placzu sad cry gonk crying crying crying crying ja po prosty NIE NAWIDZE NIEMIECKIEGO crying crying crying crying crying crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:26 pm
Lethiel HeeroX cze wszystkim co teraz przyszli smile Ciri ja wole Ich libe dich wink skończcie z tym niemieckim sad crying *chowa sie pod fotelikiem* 'chowa się obok niej' mam dość crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|