|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:10 pm
*usmiecha sie* dziekuje wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX *usmiecha sie* dziekuje wam ne ma za co, od czego są przyjaciele? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:11 pm
Nerai Lethiel Nerai Lethiel Nerai przyznaje sie... krzaczyłam... ale już jestem z powrotem xd Coś mnie ominęło? *zeskakooje z galęzi* witaj spowrotem 4laugh *przytuuulas* As coś Ty na drzewie robiła eek ??? siedzialam na galęzi xd A to siedz dalej Sayo sie ucieszy wink A ja juz znikam razz narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:11 pm
Nerai A to siedz dalej Sayo sie ucieszy wink A ja juz znikam razz papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:12 pm
Cirilla Muezzin blaugh weri gut majne liber damen xd damen? Ich galube das nicht wink Du byst Prinzessin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:13 pm
BeeWolf_san Sayokun 'też zeskakuje obok lethiel' zgadnij blaugh Ja dedukuje ze sie bawiliscie sie w rodzine Szympans! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Cirilla Muezzin blaugh weri gut majne liber damen xd damen? Ich galube das nicht wink Du byst Prinzessin wink stare na ja, I galubedass ich Madchen bin. wink Keine Pincessin oder damen, Herr Muezzin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai A to siedz dalej Sayo sie ucieszy wink A ja juz znikam razz papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:14 pm
Muezzin Cirilla Muezzin blaugh weri gut majne liber damen xd damen? Ich galube das nicht wink Du byst Prinzessin wink nie piszcie po szwabskiemu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy na sygnaturke loraka* nio ^^ tylko zrob odstep pomiedzy linkami ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Sayokun 'też zeskakuje obok lethiel' zgadnij blaugh Ja dedukuje ze sie bawiliscie sie w rodzine Szympans! stare masz racje przepraszamszympansy zabardzo po galeziach nie lataja ... w rodzine makakow biggrin ... n bo co innego mogli robic ?? jablka zrywac ..! ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Sayokun 'też zeskakuje obok lethiel' zgadnij blaugh Ja dedukuje ze sie bawiliscie sie w rodzine Szympans! stare przyszedł papa goryl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:15 pm
Night_Lady Muezzin Cirilla Muezzin blaugh weri gut majne liber damen xd damen? Ich galube das nicht wink Du byst Prinzessin wink nie piszcie po szwabskiemu whee give them a break, they just want to have fun 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|