|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:56 am
HeeroX Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh *patrzy na nia cieplo* czekam na kogos hey Setsuna heero!! 4laugh niech zgadne, czekasz na melanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh *patrzy na nia cieplo* czekam na kogos hey Setsuna na kogo? whee ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun ale teraz już nie jestem nieletni^^ 'przytula do siebie i całuje...' heart heart heart *wtoola sie* 4laugh 'przytula' zauważyłaś że wciąż siedzimy na drzewie??? wink 3nodding ... drzewa fajniusie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh *patrzy na nia cieplo* czekam na kogos hey Setsuna na melanie??? cze setsuna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:57 am
Muezzin Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh Wjeri funy stare na ja herr Maister... wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Setsu ^^ muze znikac, bo mam cos do zrobienia a potem TV ^^ papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:58 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun ale teraz już nie jestem nieletni^^ 'przytula do siebie i całuje...' heart heart heart *wtoola sie* 4laugh 'przytula' zauważyłaś że wciąż siedzimy na drzewie??? wink 3nodding ... drzewa fajniusie whee 3nodding można zasłonić się przed innymi whee 'całuje' heart heart heart to co robimy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:58 am
ne Melanie? czy ja o czyms nei wiem? ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ne Melanie? czy ja o czyms nei wiem? ninja blaugh hehehehe jak wiekszosc osob chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Muezzin Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh Wjeri funy stare na ja herr Maister... wink blaugh eek niemiecki gonk gonk gonk odejdź duszo nieczysta gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:00 pm
HeeroX Cirilla ne Melanie? czy ja o czyms nei wiem? ninja blaugh hehehehe jak wiekszosc osob chyba wooooooow, to congrats 3nodding no to opowiadaj, ja chciec znac szczegóły biggrin domokun twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:00 pm
HeeroX Cirilla ne Melanie? czy ja o czyms nei wiem? ninja blaugh hehehehe jak wiekszosc osob chyba dwie osoby wiedziały blaugh tak łatwo się nie schowacie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:01 pm
masz *rumieni sie ponownie* tylko skad wiesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|