|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:49 am
HeeroX Lethiel Sayokun syropik truskawkowy ^^ ale nic nie dał crying nio to prooboojemy dalej 3nodding *podaje mu fiolke z niebieska mikstoorą* proshu ^ ^ *glasq glasq* hey Lethiel *szepcze jej na ucho* wez go pocaluj, to najlepsze lekarstwo na kazdy przypadek wink to by bylo molestowanie nieletnich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:50 am
Muezzin Cirilla witaj terrorysto *przytulas* *łapie rumieńca na twarzy* mrgreen tia jasne bo uwierze blaugh co u Natalie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:50 am
HeeroX hey Lethiel *szepcze jej na ucho* wez go pocaluj, to najlepsze lekarstwo na kazdy przypadek wink tjaaaa jasne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:51 am
Miss_Karina HeeroX hey Lethiel *szepcze jej na ucho* wez go pocaluj, to najlepsze lekarstwo na kazdy przypadek wink tjaaaa jasne blaugh *smieje sie* kazdy sposob jest wart rozpatrzenia, powiedzcie mi ze nie mam racji biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun syropik truskawkowy ^^ ale nic nie dał crying nio to prooboojemy dalej 3nodding *podaje mu fiolke z niebieska mikstoorą* proshu ^ ^ *glasq glasq* 'zmienia się w dorosłego'^^ no nareszcie sweatdrop mruuu 4laugh *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel HeeroX Lethiel Sayokun syropik truskawkowy ^^ ale nic nie dał crying nio to prooboojemy dalej 3nodding *podaje mu fiolke z niebieska mikstoorą* proshu ^ ^ *glasq glasq* hey Lethiel *szepcze jej na ucho* wez go pocaluj, to najlepsze lekarstwo na kazdy przypadek wink to by bylo molestowanie nieletnich xd ale teraz już nie jestem nieletni^^ 'przytula do siebie i całuje...' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:52 am
*usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ... tia jasne bo uwierze blaugh co u Natalie? Hmm. siedzi 100 km odemnie crying widze ją co 2 tydodnie na 2 dni crying KTO WYMYŚLIŁ STUDIA !!! scream Jak znajde tego co to wymyślił to zabije za łep za szyje domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ale teraz już nie jestem nieletni^^ 'przytula do siebie i całuje...' heart heart heart *wtoola sie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:53 am
HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:53 am
Lethiel Sayokun ale teraz już nie jestem nieletni^^ 'przytula do siebie i całuje...' heart heart heart *wtoola sie* 4laugh 'przytula' zauważyłaś że wciąż siedzimy na drzewie??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:54 am
Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh *patrzy na nia cieplo* czekam na kogos hey Setsuna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:55 am
Cirilla HeeroX *usmiecha sie cieplo, potem siada na kanapie i ciezko wzdycha* co siem stało? *siada obok* Muezzin, ja wymysliłam blaugh Wjeri funy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|