|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:16 am
Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX *wchodzi* witam wszystkich smile Nyu^ ^*Wspina się na szafę i znowu skacze na kanapę* xd Sei znow pelna energii cio ? whee Nyu^ ^*Zeskakuje z szafy na Heerox'a* xd Tu by sie przydal Ozzwald biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX *wchodzi* witam wszystkich smile Nyu^ ^*Wspina się na szafę i znowu skacze na kanapę* xd Sei znow pelna energii cio ? whee Nyu^ ^*Zeskakuje z szafy na Heerox'a* xd *gleba* hahahahahaha *smieje sie* taaaaak smile eeeee powiedz mi Iael jakim cudem ty jeszcze jestes zombiakiem ? razz wiecie co ciekawy jestem co wymysla na nastepne halloween juz sie doczekac nie moge 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael *zpadł z kanapy, jękną i znowu kaput -----------------^------^---------^---- *podbiega do niego* uh... nic ci nie jest ?? O.o ---------------^-----------------^_-------^_------------ *poruszył ustami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:18 am
Iael Lethiel Iael *zpadł z kanapy, jękną i znowu kaput -----------------^------^---------^---- *podbiega do niego* uh... nic ci nie jest ?? O.o ---------------^-----------------^_-------^_------------ *poruszył ustami* Iael...wrocisz do normalnej postaci ludzkiej? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael *zpadł z kanapy, jękną i znowu kaput -----------------^------^---------^---- --------^-------...Turl turl...----------^------^... Bedzie dobrze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Lethiel Iael *zpadł z kanapy, jękną i znowu kaput -----------------^------^---------^---- *podbiega do niego* uh... nic ci nie jest ?? O.o ---------------^-----------------^_-------^_------------ *poruszył ustami* O.o ??? *pochyla siem* mozesz powtooshyc ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:19 am
musze juz leciec sad sad sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to ja musze lecieć... do zobaczenia. *rozwija swoje skrzydła i zaczyna lcieć do góry i jak już jest dość wysoko przypmina sobie warzną rzecz i myśli: skąd ja mam właściwie szkrzydła? eek . parzy za siebie a tu skrzydła znikneły i runą na zieme* Ehh... no cóż... pujde piechotą *i wychodzi z pomieszczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wróciłem xd
(wie ktoś jak zmienić się spowrotem w człowieka? nie chce być dynią do końca życia crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:20 am
narazie trzymaj sie *macha lapka* kurna czemu ten bank nie dziala......... mam w nim jakas niezalatwiona sprawe bo nie moge niczego do marketu wystawic na spedarz caly czas mam jakis blad sad sad sad a potrzebuje jeszcze spodni od jacka i cape
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|