|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:12 pm
przeslij mi liste na pm'a to sie skusze moze mrgreen
za moherowe ! oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:15 pm
revcat przeslij mi liste na pm'a to sie skusze moze mrgreen za moherowe ! oi! mrgreen moze by tak zrobic moherowe ochraniacze na penisa?? Ochraniała by fiutka moc radia maryja biggrin Wypija co ma wszklance biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:16 pm
BeeWolf_san revcat przeslij mi liste na pm'a to sie skusze moze mrgreen za moherowe ! oi! mrgreen moze by tak zrobic moherowe ochraniacze na penisa??
mwhahahahahahaha i na pochwe..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:17 pm
revcat BeeWolf_san revcat przeslij mi liste na pm'a to sie skusze moze mrgreen za moherowe ! oi! mrgreen moze by tak zrobic moherowe ochraniacze na penisa?? mwhahahahahahaha i na pochwe..... mrgreen eek *wypuszcza z rak caly zapas Kocurowego bimbru na ziemie slychac odglos toczonych sie butelek* nie gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:20 pm
revcat BeeWolf_san moze by tak zrobic moherowe ochraniacze na penisa?? mwhahahahahahaha i na pochwe..... mrgreen  aZ Twisted z radosci upusciła Bimber.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:23 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san moze by tak zrobic moherowe ochraniacze na penisa?? mwhahahahahahaha i na pochwe..... mrgreen  aZ Twisted z radosci upusciła Bimber.
dokladnie....mwhahahahahahahahahaha...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:25 pm
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san moze by tak zrobic moherowe ochraniacze na penisa?? mwhahahahahahaha i na pochwe..... mrgreen  aZ Twisted z radosci upusciła Bimber. dokladnie....mwhahahahahahahahahaha...... mrgreen >nalewa mu ostrorznie specyfiku z butelki do szklaneczki< >wyciaga zakaski< No to generale za nasz moherowy patent.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:29 pm
gonk gonk ale ja nie chce czegos takiego to gorsze niz pas cnoty gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:30 pm
BeeWolf_san >nalewa mu ostrorznie specyfiku z butelki do szklaneczki< >wyciaga zakaski< No to generale za nasz moherowy patent.
oi! dokladnie marszalku za nasz patent.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:32 pm
revcat BeeWolf_san >nalewa mu ostrorznie specyfiku z butelki do szklaneczki< >wyciaga zakaski< No to generale za nasz moherowy patent. oi! dokladnie marszalku za nasz patent.... mrgreen Zdrowie moherowych ocieplaczy ktore bedzie testowac Twisted wink Quote: icon_gonk.gif ale ja nie chce czegos takiego to gorsze niz pas cnoty icon_gonk.gif icon_gonk.gif icon_gonk.gif icon_twisted.gif nie łam sie bedzie fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:34 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san >nalewa mu ostrorznie specyfiku z butelki do szklaneczki< >wyciaga zakaski< No to generale za nasz moherowy patent. oi! dokladnie marszalku za nasz patent.... mrgreen Zdrowie moherowych ocieplaczy ktore bedzie testowac Twisted wink Quote: icon_gonk.gif ale ja nie chce czegos takiego to gorsze niz pas cnoty icon_gonk.gif icon_gonk.gif icon_gonk.gif icon_twisted.gif nie łam sie bedzie fajnie biggrin
jak myslisz marszalku? spodoba jej sie no nie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:36 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san >nalewa mu ostrorznie specyfiku z butelki do szklaneczki< >wyciaga zakaski< No to generale za nasz moherowy patent. oi! dokladnie marszalku za nasz patent.... mrgreen Zdrowie moherowych ocieplaczy ktore bedzie testowac Twisted wink Quote: icon_gonk.gif ale ja nie chce czegos takiego to gorsze niz pas cnoty icon_gonk.gif icon_gonk.gif icon_gonk.gif icon_twisted.gif nie łam sie bedzie fajnie biggrin eek eek niezgadzam sie :[ nie hce celibatu ani zadnych ocieplaczy evil mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:46 pm
o kusza biggrin  strasznie mnie to smieszy kurdeno ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 11:46 pm
to w takim razie proponuje zaatakowac znienacka pobliskie terytorium i na czas nieobecnisci sil koalicji wykonac aneksje Litwinskich Crokietow, otoz prosze udac sie na wspomniane terytorum i zaatakowac je jak najwieksza liczba postow, mozna nawet prowadzic niewinne konwersacje i wklejac typowo partyzanckie ilustracje by wszem i wobec glosic czynem chwale Pierogom.
Do Atakuuuuu !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|