|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:56 am
Miss_Karina Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee No co przecierz nic nie robię xd *Chowa pod pelerynke zapalniczkę* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:56 am
Miss_Karina hej Bee, wariacie jeden xd Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee a co Ty tak od progu wszystkich od wariatow blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:57 am
Delisa Qatryk Ja bym chciał być samurajem ale mnie nie stać... a jeśli znajde coś fajnego na markecie to i tak na nic bo mi market nie działa od kąd jestem na Gai sad ... moze masz w markecie jakies nie potwierdzone tradey ??? ja tak mialam i ani nie moglam nic wkladac do marketu ani nic brac sad ale i tak bank nie dziala wiec tego nie mozesz zobaczyc sad cholerny bank nie dziala xp ja chce cos sprzedac w markecie, ale za zadne skarby nie moge stare S E I!!! scream oddawaj zapalniczke!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:58 am
Miss_Karina S E I!!! scream oddawaj zapalniczke!!! whee Mra eek *Chowa się pod fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:59 am
Lethiel zmykam... moze wrooce blaugh papatki sad ja chce normalny bank !!! scream chce wyslac juz do trzech osob tradey a nie moge crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina hej Bee, wariacie jeden xd Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee a co Ty tak od progu wszystkich od wariatow blaugh ? tylko jedna osoba jest dla mnie wariatka, i ta osoba jest Sei blaugh i tak mam dzis dobry humorek ^^ wykonam jedno cwiczenie i mam z glowy wink a jutro ide na spotkanie z kumpela z ktora nie widzialam sie od wiekow (czyt. od wakacji wink ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina BeeWolf_san Miss_Karina hej szkraby kochane xd 4laugh Konnichiwa .. xd hej Bee, wariacie jeden xd Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee Rozgryzlas mnie ...! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Qatryk Ja bym chciał być samurajem ale mnie nie stać... a jeśli znajde coś fajnego na markecie to i tak na nic bo mi market nie działa od kąd jestem na Gai sad ... moze masz w markecie jakies nie potwierdzone tradey ??? ja tak mialam i ani nie moglam nic wkladac do marketu ani nic brac sad ale i tak bank nie dziala wiec tego nie mozesz zobaczyc sad niestety sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:00 am
Omega Sun Miss_Karina hej Bee, wariacie jeden xd Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee a co Ty tak od progu wszystkich od wariatow blaugh ? pewnie zjarała grubego śfuńxa i teraz jej wariaty biegają po głowie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:01 am
dlugo mnie nie bylo xd .. wroocilam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:02 am
Witam xp Muahahahaha znowu ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:02 am
Kukus Omega Sun Miss_Karina hej Bee, wariacie jeden xd Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee a co Ty tak od progu wszystkich od wariatow blaugh ? pewnie zjarała grubego śfuńxa i teraz jej wariaty biegają po głowie :] Kukus, odczep sie od mojej glowy stare blaugh a jak twoja glowa, ktora naszpikowales wszelakimi % ? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 11:03 am
*Wychyla się z pod fotela*Nyu^ ^*Wskakuje na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Kukus Omega Sun Miss_Karina hej Bee, wariacie jeden xd Sei- mala wariatko, nie kombinuj znow stare xd xd whee a co Ty tak od progu wszystkich od wariatow blaugh ? pewnie zjarała grubego śfuńxa i teraz jej wariaty biegają po głowie :] Kukus, odczep sie od mojej glowy stare blaugh a jak twoja glowa, ktora naszpikowales wszelakimi % ? cool yyyyyyyyyy... przez najbliższe 30 minut nie... ale zaraz ide z kumplami łoić... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mlask mlask *śni o pięknym issenie który biegnie po polanie itd........ nagle patrzy Issen zmienia się w morderczego cukierka z napisem "zgiń cieniu gwiazdy"* tentno -------------^------------^--------
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|