|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:35 am
Omega Sun Labudziak jeszcze masz dużo czasu do popracowania nad soba (chyba xd ) pocieszajace sweatdrop prawda? sweatdrop ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:37 am
buyaka buyaka...
wicked wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Labudziak jeszcze masz dużo czasu do popracowania nad soba (chyba xd ) Ej ej ej ... nie trzeba nad niczym pracowac heart wink trzeba trzeba musisz popracować z omegą bo JESZCZE tych dzieci nie ma blaugh ps. weźcie mi tego upierdliwego $%^&%$ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Labudziak jeszcze masz dużo czasu do popracowania nad soba (chyba xd ) Ej ej ej ... nie trzeba nad niczym pracowac heart wink skoro tak uwarzasz ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:39 am
Iael Delisa Iael *wykopuje Delein z kompa* Hejka! Mwahaha.... A ja dalej jestem zgniły O.o hejka 4laugh ooo, nowe wdzianko (musiałaś sie nieżle na nie wypłącić) nie takie drogie ^^ tylko jakies ..... 70k eek (sama nie wiedzialam ze tyle kosztowalo sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:39 am
Sayokun trzeba trzeba musisz popracować z omegą bo JESZCZE tych dzieci nie ma blaugh eek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:40 am
Sayokun BeeWolf_san Labudziak jeszcze masz dużo czasu do popracowania nad soba (chyba xd ) Ej ej ej ... nie trzeba nad niczym pracowac heart wink trzeba trzeba musisz popracować z omegą bo JESZCZE tych dzieci nie ma blaugh ps. weźcie mi tego upierdliwego $%^&%$ crying sweatdrop eE .. no tego .. Eee .. ej co ty tu tego no ... Ciiii ...! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:40 am
Kukus buyaka buyaka... wicked wink 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:42 am
Jednak udało mi się wynegocjować troche czasu na kompie smile . A więc witam ponownie! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:42 am
Lethiel Kukus buyaka buyaka... wicked wink 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas* witaj whee hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:44 am
Qatryk Jednak udało mi się wynegocjować troche czasu na kompie smile . A więc witam ponownie! smile hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:44 am
Lethiel Kukus buyaka buyaka... wicked wink 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas* witaj whee no sześć heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:45 am
Dobra.. spada.. nudno sie robi, mozliwe, że jeszcze wpadne tu.. bo moge sie bardziej nudzic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:45 am
Labudziak Dobra.. spada.. nudno sie robi, mozliwe, że jeszcze wpadne tu.. bo moge sie bardziej nudzic XD xd ... papatki *czochru* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 10:46 am
Qatryk Jednak udało mi się wynegocjować troche czasu na kompie smile . A więc witam ponownie! smile yellow !! my sie chyba nie poznaliśmy *wyciąga coś z kieszeni a co to, no co? Oczywiście Issen jego wierna chmurka ( stare można sie było domyślić)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|