|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:16 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami* i kurwa dobrze*tez wychodzi trzaskajac drzwiami* fiu fiu *slychac odglos spod kanapy* sie porobilo *poszedl se poczytac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:20 pm
Kiray Twisted_Exile revcat Twisted_Exile stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami* i kurwa dobrze*tez wychodzi trzaskajac drzwiami* fiu fiu *slychac odglos spod kanapy* sie porobilo *poszedl se poczytac*
fiu fiu fiu fiu....pijemy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:24 pm
revcat Kiray Twisted_Exile revcat Twisted_Exile stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami* i kurwa dobrze*tez wychodzi trzaskajac drzwiami* fiu fiu *slychac odglos spod kanapy* sie porobilo *poszedl se poczytac* fiu fiu fiu fiu....pijemy? mrgreen ninja chyba juz go ni ma jutro ma ciezki dzien on xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:29 pm
Twisted_Exile revcat Kiray Twisted_Exile revcat Twisted_Exile stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami* i kurwa dobrze*tez wychodzi trzaskajac drzwiami* fiu fiu *slychac odglos spod kanapy* sie porobilo *poszedl se poczytac* fiu fiu fiu fiu....pijemy? mrgreen ninja chyba juz go ni ma jutro ma ciezki dzien on xd mrgreen twisted
aha....coz.....*siada i zaczyna pic sam* a gdzie reszta tez poszla bo ma ciezki dzien? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:31 pm
revcat aha....coz.....*siada i zaczyna pic sam* a gdzie reszta tez poszla bo ma ciezki dzien? mrgreen ninja *kreci sie gdzies za jego plecami* reszta zapene spi spozywa kolacje gzdzi sie albo nie wiem co mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:35 pm
Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31]
Mruf ruf .... Blood+ Opening bla bla turl turl ... heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:36 pm
Twisted_Exile revcat aha....coz.....*siada i zaczyna pic sam* a gdzie reszta tez poszla bo ma ciezki dzien? mrgreen ninja *kreci sie gdzies za jego plecami* reszta zapene spi spozywa kolacje gzdzi sie albo nie wiem co mrgreen twisted ninja
to kogo losowym potraktowac? tak dla zasady? mrgreen a moze na patrolu sa....spelniaja swoj obowiazek wobec R.P., walcza z kapitalistycznymi swiniami i moherowymi beretami..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:37 pm
BeeWolf_san Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] Mruf ruf .... Blood+ Opening bla bla turl turl ... heart heart
*podchodzi do marszalka i klepie go po plecach* pijecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:41 pm
revcat Twisted_Exile revcat aha....coz.....*siada i zaczyna pic sam* a gdzie reszta tez poszla bo ma ciezki dzien? mrgreen ninja *kreci sie gdzies za jego plecami* reszta zapene spi spozywa kolacje gzdzi sie albo nie wiem co mrgreen twisted ninja to kogo losowym potraktowac? tak dla zasady? mrgreen a moze na patrolu sa....spelniaja swoj obowiazek wobec R.P., walcza z kapitalistycznymi swiniami i moherowymi beretami..... mrgreen mrgreen czemu jakos nie moge w to uwierzyc mrgreen Hey Bee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:46 pm
revcat BeeWolf_san Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] Mruf ruf .... Blood+ Opening bla bla turl turl ... heart heart *podchodzi do marszalka i klepie go po plecach* pijecie? ty lubisz zadawac mi pytania retoryczne nieprawdasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:53 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] Mruf ruf .... Blood+ Opening bla bla turl turl ... heart heart *podchodzi do marszalka i klepie go po plecach* pijecie? ty lubisz zadawac mi pytania retoryczne nieprawdasz?
to jest wlansie jedna z tych rzeczy ktore lubie najbardziej.... mrgreen *polewa po szklankach* no to pijemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:56 pm
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] Mruf ruf .... Blood+ Opening bla bla turl turl ... heart heart *podchodzi do marszalka i klepie go po plecach* pijecie? ty lubisz zadawac mi pytania retoryczne nieprawdasz? to jest wlansie jedna z tych rzeczy ktore lubie najbardziej.... mrgreen *polewa po szklankach* no to pijemy mrgreen czekaj czekaj pic to trzeba pod dobra muze ... To leprze od szopena ... Stuk i hlip w ten głupi dziub, Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #12] Tokiiro no Mai ~instrumental v [4:32]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:56 pm
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] Mruf ruf .... Blood+ Opening bla bla turl turl ... heart heart *podchodzi do marszalka i klepie go po plecach* pijecie? ty lubisz zadawac mi pytania retoryczne nieprawdasz? to jest wlansie jedna z tych rzeczy ktore lubie najbardziej.... mrgreen *polewa po szklankach* no to pijemy mrgreen ninja *szpera w plecaku Kocura* mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:58 pm
BeeWolf_san czekaj czekaj pic to trzeba pod dobra muze ... To leprze od szopena ... Stuk i hlip w ten głupi dziub, Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #12] Tokiiro no Mai ~instrumental v [4:32]
fakt muza niezla....*wychyla szklaneczka i znow polewa* to co u marszalka slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|