|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:12 am
A właśnie, jedno pytanie: Czy jest tu ktoś, kto kiedykolwiek wysyłał te 2,5$ na gaię? A jeżeli tak, to w jaki sposob to zrobiliście, znaczy kartą, przez pocztę czy jeszcze jakoś inaczej? Bo ze staów to wysłać nie problem ale z Polski nie bardzo wiem jak to zrobić, żeby wszystko było OK... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:14 am
Czarny A właśnie, jedno pytanie: Czy jest tu ktoś, kto kiedykolwiek wysyłał te 2,5$ na gaię? A jeżeli tak, to w jaki sposob to zrobiliście, znaczy kartą, przez pocztę czy jeszcze jakoś inaczej? Bo ze staów to wysłać nie problem ale z Polski nie bardzo wiem jak to zrobić, żeby wszystko było OK... sweatdrop karta płatnicza lub przelew bankowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a za ile na markecie można sprzedać peleryne Jacka ? whee Witaj Serafin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:15 am
Kukus Czarny A właśnie, jedno pytanie: Czy jest tu ktoś, kto kiedykolwiek wysyłał te 2,5$ na gaię? A jeżeli tak, to w jaki sposob to zrobiliście, znaczy kartą, przez pocztę czy jeszcze jakoś inaczej? Bo ze staów to wysłać nie problem ale z Polski nie bardzo wiem jak to zrobić, żeby wszystko było OK... sweatdrop karta płatnicza lub przelew bankowy No ale jak? Dolarami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk a za ile na markecie można sprzedać peleryne Jacka ? whee Sprawdź jakie są aktualne ceny, ale pewnie ok 7000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOm tom zjadł, wypił i piardł oraz do Gaii dosiadł xd
Elo ludziska ponownie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:16 am
*pojawia się* Avsko ludziska... Kurcze czy ktoś mi chciał sprzedać po jakiejś normalnej cenie bluzke od Jacka? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:17 am
Gratulacje! Co jest w środku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:19 am
Muezzin NOm tom zjadł, wypił i piardł oraz do Gaii dosiadł xd Elo ludziska ponownie biggrin Witaj Muezzin, witaj Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:19 am
Czarny Kukus Czarny A właśnie, jedno pytanie: Czy jest tu ktoś, kto kiedykolwiek wysyłał te 2,5$ na gaię? A jeżeli tak, to w jaki sposob to zrobiliście, znaczy kartą, przez pocztę czy jeszcze jakoś inaczej? Bo ze staów to wysłać nie problem ale z Polski nie bardzo wiem jak to zrobić, żeby wszystko było OK... sweatdrop karta płatnicza lub przelew bankowy No ale jak? Dolarami? noooooooo... przelew możesz dokonać w walucie... zawsze masz do wyboru EURO/$/PLN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|