|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:37 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE Lady Karen coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile gdzie stare aha ciri nie gniewaj sie to takie meskie odruchy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:38 am
SERAFIN-VAMPIRE Nerai SERAFIN-VAMPIRE Lady Karen coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile gdzie stare aha ciri nie gniewaj sie to takie meskie odruchy własnie zauwazyłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 yumi-ki Katka1989 zabieraj te zęby... stare *yumka dostaje tr#281;bem po głowie* Nawet się do mnie nie zbliżaj! scream Małpa!!! crying eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
podaj mi co byo zadane crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:39 am
no co wy dziewczyny macie boskie ciała i nie ma się co oburzać... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:41 am
Nerai Katka1989 yumi-ki Nawet się do mnie nie zbliżaj! scream Małpa!!! crying eek sweatdrop fajna przyjaciółka, prawda? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:42 am
yumi-ki Nerai yumi-ki Jejku! Co się dzieje z tą gaią?! Kilka dni temu moja druga posyać postała kuferek, teraz chciałam go przesłać na mnie i co? Wysłało, ale jak chciałam potwierdzić towyskakiwał ser lub sushi! A teraz bank wziął w łep! Jak mi tego trejda zeżre to ja niewiem! gonk Buu... crying Tylko spokojnie.. jak naprawią bank to dostaniesz treda wink Dzięki, trochę mi jepiej... A czy komuś jeszcze zniknęły butelki z zielonym glutem na zombi? Chlip... hmm... tzn. ogólnie sie profile z**..pip..** [nago latamy gonk scream ]... i sie itemki nie wyświetlają w :"View my Inventory"...może to dlatego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:44 am
czesc ja tylko tak na sekundke z tymi ciuszkami tez tak mialam ale trzeba wziasc uneqip all i pozniej zasejwowac zmiane jesli trzeba to pare razy czynnosc powtorzyc i wszystko wroci do normy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon czesc ja tylko tak na sekundke z tymi ciuszkami tez tak mialam ale trzeba wziasc uneqip all i pozniej zasejwowac zmiane jesli trzeba to pare razy czynnosc powtorzyc i wszystko wroci do normy a ile razy dokładnie bo 3 próbowałam... jeszcze za mało crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:48 am
yumka gdzie jestes? stare musze konczyc... masz mi podac co było zadane! scream zadzwonie po 18 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|