|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:30 am
yumi-ki Jejku! Co się dzieje z tą gaią?! Kilka dni temu moja druga posyać postała kuferek, teraz chciałam go przesłać na mnie i co? Wysłało, ale jak chciałam potwierdzić towyskakiwał ser lub sushi! A teraz bank wziął w łep! Jak mi tego trejda zeżre to ja niewiem! gonk Buu... crying Tylko spokojnie.. jak naprawią bank to dostaniesz treda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
własciwie to nie teges, ale neiwazne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...n....AAA!!!! gonk Zniknęły mi zielone likłidy!!! AAAAAA! A miałam ich 6!!!! Rozumiecie to!!? gonk Ja jestem biedniutka,a tu 600 golda szlag trafił!!!! xp *staje na oknie* Jak tu jest wysoko?.....
[BeeWolf-Nie rozciagac forum brzytka dziewczyna Fe ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:31 am
Nerai yumi-ki Jejku! Co się dzieje z tą gaią?! Kilka dni temu moja druga posyać postała kuferek, teraz chciałam go przesłać na mnie i co? Wysłało, ale jak chciałam potwierdzić towyskakiwał ser lub sushi! A teraz bank wziął w łep! Jak mi tego trejda zeżre to ja niewiem! gonk Buu... crying Tylko spokojnie.. jak naprawią bank to dostaniesz treda wink własnie.... 3nodding Nerai, nei weisz co u lethiel? Karen stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:31 am
yumi-ki AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...n....AAA!!!! gonk Zniknęły mi zielone likłidy!!! AAAAAA! A miałam ich 6!!!! Rozumiecie to!!? gonk Ja jestem biedniutka,a tu 600 golda szlag trafił!!!! xp *staje na oknie* Jak tu jest wysoko?..... [BeeWolf- nie rozciagac forum tyczy sie to obu pan]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:32 am
Nerai yumi-ki Jejku! Co się dzieje z tą gaią?! Kilka dni temu moja druga posyać postała kuferek, teraz chciałam go przesłać na mnie i co? Wysłało, ale jak chciałam potwierdzić towyskakiwał ser lub sushi! A teraz bank wziął w łep! Jak mi tego trejda zeżre to ja niewiem! gonk Buu... crying Tylko spokojnie.. jak naprawią bank to dostaniesz treda wink Dzięki, trochę mi jepiej... A czy komuś jeszcze zniknęły butelki z zielonym glutem na zombi? Chlip...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:32 am
Lady Karen coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile Wuraze opoglad KK ...ale ty masz ciuchy zciagaj sofiksy !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:33 am
Lady Karen coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile gdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:34 am
Cirilla Nerai Tylko spokojnie.. jak naprawią bank to dostaniesz treda wink własnie.... 3nodding Nerai, nei weisz co u lethiel? Karen stare Karen stare x 500 ja tu zamarzam gonk Nie wiem Ciri myślałam ze była wczoraj eek W ogóle jakoś sie mijamy ostatnio evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:35 am
SERAFIN-VAMPIRE Lady Karen coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile gdzie eek stare scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:35 am
SERAFIN-VAMPIRE Lady Karen coraz fajniejsza ta Gaia...wszystkie laski nago biegaja smile gdzie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 5:36 am
yumi-ki Katka1989 yumi-ki Katka1989 yumi-ki yumcia!!! heart jak ja Cię dawno nie widziałam!!! xd Widziałabyś gdybyś była w szkole! *morderczy wzrok* Nie szczerz się! stare Nie podam lekcji! evil domokun zabieraj te zęby... stare *yumka dostaje tr#281;bem po głowie* Nawet się do mnie nie zbliżaj! scream Małpa!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|