|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 8:46 am
oi generale mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 10:44 am
pirate no Misiek jestem dumna z Ciebie WKONNCU zes skonczyl ten referat *wlazi mu na plecy i wygodnie sie usadza przy okazji wyjmujac mu bimber z kieszeni i przysasajac sie do niego* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:40 am
hu hu hu oi zesz kurwa jego mac........................... ninja
pfu...!
szit...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:41 am
revcat hu hu hu oi zesz kurwa jego mac........................... ninja pfu...! szit........... confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:43 am
Twisted_Exile confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted
witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:44 am
revcat Twisted_Exile confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic* neutral a moze sobie poprostu wyjde...czy tylko mi gadu siadlo czy znowu serwer szaleje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:46 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic* neutral a moze sobie poprostu wyjde...czy tylko mi gadu siadlo czy znowu serwer szaleje twisted
mi tez siadlo to %%@%#%^&$&@@$ gadu.....*pije dalej* czemu nikogo nie ma majorze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:47 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic* neutral a moze sobie poprostu wyjde...czy tylko mi gadu siadlo czy znowu serwer szaleje twisted mi tez siadlo to %%@%#%^&$&@@$ gadu.....*pije dalej* czemu nikogo nie ma majorze? Kirya gra Beeczka na poggu i na gadu reszta nie mam pojecia *chowa rece do kieszeni i wzrusza ramionami* juz ozyl ale pewnie general zauwazyl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:01 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic* neutral a moze sobie poprostu wyjde...czy tylko mi gadu siadlo czy znowu serwer szaleje twisted mi tez siadlo to %%@%#%^&$&@@$ gadu.....*pije dalej* czemu nikogo nie ma majorze? Kirya gra Beeczka na poggu i na gadu reszta nie mam pojecia *chowa rece do kieszeni i wzrusza ramionami* juz ozyl ale pewnie general zauwazyl twisted
tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bimber*
now playing//Pearl Jam - Even Flow 4:53
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:03 pm
revcat tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bomber* *siada i i patrzy sie na generala*o czyms konkretnym czy tak o dupie marynie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:07 pm
Twisted_Exile revcat tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bomber* *siada i i patrzy sie na generala*o czyms konkretnym czy tak o dupie marynie? twisted
wy tu mi kurka wodna nie pyskujcie..... pirate wiec jakis czas temu szeregowa Raticiel poprosila mnie abym zrobil ja kapelanem R.P. i chcialem zasiegnac porady mojej drogiej sekretarz wiec tak tez czynie....co o tym sadzicie? *polewa kolejna kolejke* 3nodding
[[now playing//Interpol-NARC....]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:08 pm
revcat Twisted_Exile revcat tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bomber* *siada i i patrzy sie na generala*o czyms konkretnym czy tak o dupie marynie? twisted wy tu mi kurka wodna nie pyskujcie..... pirate wiec jakis czas temu szeregowa Raticiel poprosila mnie abym zrobil ja kapelanem R.P. i chcialem zasiegnac porady mojej drogiej sekretarz wiec tak tez czynie....co o tym sadzicie? *polewa kolejna kolejke* 3nodding [[now playing//Interpol-NARC....]] stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:10 pm
Twisted_Exile stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted
jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 12:11 pm
revcat Twisted_Exile stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed 01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami* i kurwa dobrze*tez wychodzi trzaskajac drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|