Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 423 424 425 426 427 428 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 8:46 am

racqel
Kiray
argh domokun
oi!
oi generale mrgreen twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 9:31 am

ha ha haa xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 10:44 am

Kiray
ha ha haa xd
pirate no Misiek jestem dumna z Ciebie WKONNCU zes skonczyl ten referat *wlazi mu na plecy i wygodnie sie usadza przy okazji wyjmujac mu bimber z kieszeni i przysasajac sie do niego* mrgreen twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:40 am

Kiray
ha ha haa xd

hu hu hu oi zesz kurwa jego mac........................... ninja

pfu...!

szit...........  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:41 am

revcat
Kiray
ha ha haa xd

hu hu hu oi zesz kurwa jego mac........................... ninja

pfu...!

szit...........
confused witay generale *niepewnie do niego podchodzi* twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:43 am

Twisted_Exile

witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic*  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:44 am

revcat
Twisted_Exile

witaj sritaj dipaj......bacznosc a nie witu witu i co jeszcze? moze bimberku *siada wkurzony przy stole i zaczyna pic*
neutral a moze sobie poprostu wyjde...czy tylko mi gadu siadlo czy znowu serwer szaleje twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:46 am

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

neutral a moze sobie poprostu wyjde...czy tylko mi gadu siadlo czy znowu serwer szaleje twisted

mi tez siadlo to %%@%#%^&$&@@$ gadu.....*pije dalej* czemu nikogo nie ma majorze?  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:47 am

revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

mi tez siadlo to %%@%#%^&$&@@$ gadu.....*pije dalej* czemu nikogo nie ma majorze?
Kirya gra Beeczka na poggu i na gadu reszta nie mam pojecia *chowa rece do kieszeni i wzrusza ramionami* juz ozyl ale pewnie general zauwazyl twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 12:01 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

Kirya gra Beeczka na poggu i na gadu reszta nie mam pojecia *chowa rece do kieszeni i wzrusza ramionami* juz ozyl ale pewnie general zauwazyl twisted

tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bimber*

now playing//Pearl Jam - Even Flow 4:53  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 12:03 pm

revcat

tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bomber*
*siada i i patrzy sie na generala*o czyms konkretnym czy tak o dupie marynie? twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 12:07 pm

Twisted_Exile
revcat

tja.....*drapie sie po glowie* siadajcie majorze pogadamy... *polewa po szklankach bomber*
*siada i i patrzy sie na generala*o czyms konkretnym czy tak o dupie marynie? twisted

wy tu mi kurka wodna nie pyskujcie..... pirate wiec jakis czas temu szeregowa Raticiel poprosila mnie abym zrobil ja kapelanem R.P. i chcialem zasiegnac porady mojej drogiej sekretarz wiec tak tez czynie....co o tym sadzicie? *polewa kolejna kolejke* 3nodding

[[now playing//Interpol-NARC....]]  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 12:08 pm

revcat
Twisted_Exile
revcat

wy tu mi kurka wodna nie pyskujcie..... pirate wiec jakis czas temu szeregowa Raticiel poprosila mnie abym zrobil ja kapelanem R.P. i chcialem zasiegnac porady mojej drogiej sekretarz wiec tak tez czynie....co o tym sadzicie? *polewa kolejna kolejke* 3nodding

[[now playing//Interpol-NARC....]]
stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed

01. The Clash - London Calling.mp3 [3:20] twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 12:10 pm

Twisted_Exile
stressed a czy moje zdanie ma jakiekowiek znaczenie rob co chcesz mi to wisi szczerze mowiac stressed

jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami*  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 12:11 pm

revcat
Twisted_Exile

jakby nie mialo to bym nie pytal....*wstaje wkurwiony i wychodzi trzaskajac drzwiami*
i kurwa dobrze*tez wychodzi trzaskajac drzwiami*
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 423 424 425 426 427 428 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games