Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 423 424 425 426 427 428 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Nov 12, 2012 9:48 am

Ki jön a HoldfényCon-ra?
PostPosted: Tue Nov 13, 2012 12:34 am

Malreni
Ki jön a HoldfényCon-ra?

Én jövök 3nodding (Bár a jegy még nincs meg). Nem rettentő bő a pénztárcám az ottani költekezésre, de meglátom, mi lesz. Előre is sok sikert az árusításhoz smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Nov 13, 2012 4:08 am

Akit érdekel, itt a teljes Him (Ő) c. Gaia manga fejezet magyarul, kiderül, ki az, aki miatt "kísérletezett" Don Kuro.

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal
PostPosted: Tue Nov 13, 2012 5:47 am

Köszünüm mindenkinek, aki küldött eddig nekem Sacred Leaf-eket! A kellő mennyiség fele pont most van meg. Még akárki esélyes lehet a Dewdrops-ra!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Nov 13, 2012 7:23 am

Ezen az ATA-n belül az 1. kommenttel, amit Demonto írt nagyrészt egyetértek:
http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-community-discussion/ask-the-admin-11-12-2012/t.83258551/
PostPosted: Wed Nov 14, 2012 1:28 am

Malreni
Ki jön a HoldfényCon-ra?

Mi megyünk Szlessel whee

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 14, 2012 1:31 am

Megvan a jegy a conra, 1 naposat vettem. 3nodding
PostPosted: Wed Nov 14, 2012 11:36 am

nekem szombaton lesz a szalagavatóm.....ha after party-n nem b*szik-be akkor lehet h vasárnap megyek

vrobi

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Nov 14, 2012 2:11 pm

Mindenki vegyen tőlem könyvet! biggrin (Az is aki már vett!)
PostPosted: Fri Nov 30, 2012 4:04 am

Imádom, hogy a Gaia Stuff minden "fejlesztést" úgy állít be, mintha minimum megoldották volna a fejlődő országok élelemproblémáját, és feltalálták volna az AIDS és a rák ellenszerét...

Értem én ezt most a Daily Chance fejlesztésére. Lecserélték a régi ikont egy újra, ami szerintem több, mint ocsmány. Valamint, feltöltötték egy csomó "új" tárggyal. Ahha... immár nem szemetet, hanem szart dob a gép és nem fekete, hanem zöld Amigo nadrágot. Köszönjük, kellett ez, mint egy falat kenyér...

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100

Totko

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 6:46 am

Végre péntek van! Mizujs veletek?? biggrin
PostPosted: Sat Dec 01, 2012 4:05 am

Azért ne túlozzunk a frissítésekkel és a daily chance-et illetően, nem olyan világméretűeknek vannak szánva, mintha feltaláltak volna valamit! Némely cucc adásával nekem is bajom van, de azért nem tragédia. Állítólag több új cuccal bővítik, vagy bővítették. Ám ha jól értettem, azt mondták, hogy a legtöbb új az ritka szerencsén múlik. De lehet, hogy még fognak változtatni rajta pozitívabb irányba, nem tudni.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 10:06 am

Cryene says:

Sziasztok.

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 10:34 am

Sharoan
Valamint, feltöltötték egy csomó "új" tárggyal. Ahha... immár nem szemetet, hanem szart dob a gép és nem fekete, hanem zöld Amigo nadrágot. Köszönjük, kellett ez, mint egy falat kenyér...

biggrin háhá ez igaz, de nekem már sikerült egy jó dolgot kifogni, egy Amethyst Princess Gown-t smile

Totko
Végre péntek van! Mizujs veletek?? biggrin

Pénteken pont nem voltam fent gaia-n gonk Haza kellett mennem segíteni a szüleimnek, és hamar elment a hétvége smile Veled mi újság?

Mrs CryeneMisery
Cryene says:

Sziasztok.

Cryene has spoken. x3

Szia!

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 11:37 am

Hello mindenki. smile Szia Cryene biggrin Remélem minden oké smile
Kicsit inaktív, voltam, bocsi sweatdrop Minden oké és várom az új gépemet (nem ultramodern lesz pl i5 procis alaplap önmagában kerül 40-50 ezerbe), de mondtam annak, aki összerakja, hogy ilyen-olyan videókártyával egy szinten vagy erősebb legyen, hogy tuti elinduljanak bizonyos 2008-as és azelőtti játékok. De abból se ultra drága ultramodern verzió lesz.
Ma rendet raktam az egyik szekrény felső polcán (előkerült pl régebbi mobil előlap, gombelemes hangfelvevő amit alig használtam, zenélő karácsonyi szatyor kiszedett és szétjött zenélő áramköre, régi diákigazolványok stb. xd ) meg az íróasztalon is, ahol még a régi monitor és gép van.
Holdfényconon vettem egy regényt, Scott Westerfeld: Leviatán c. alternatív történelmes, steampunkos beütésű. Nem rossz, a vége felé tartok 3nodding Mostanában adták ki magyarul.
Apropó Holdfénycon, jövőre tervezek egy egyszerű, de talán felismerhető sci-fi szereplőnek egy régi rajzfilmből... Magyar-francia-japán kooperációban készült anno, lehet találgatni smile (Xan ne lődd le a poént razz )
Daily chance: hát jah... újak naja... Inkább visszatérés nem?
Egy MMO-n meg majdnem egy hónapig volt az egyik karimon hiba egy patch óta, 92%-nál folyton crashelt a játék, most november 29 óta már jó 3nodding
Elég gyorsan eljött a december... És a karácsony üzlet már be lett indítva... Megtaláltam a Mikulás sapimat is xd
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 423 424 425 426 427 428 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games