|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2012 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2012 12:34 am
Én jövök 3nodding (Bár a jegy még nincs meg). Nem rettentő bő a pénztárcám az ottani költekezésre, de meglátom, mi lesz. Előre is sok sikert az árusításhoz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2012 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2012 5:47 am
Köszünüm mindenkinek, aki küldött eddig nekem Sacred Leaf-eket! A kellő mennyiség fele pont most van meg. Még akárki esélyes lehet a Dewdrops-ra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2012 7:23 am
Ezen az ATA-n belül az 1. kommenttel, amit Demonto írt nagyrészt egyetértek: http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-community-discussion/ask-the-admin-11-12-2012/t.83258551/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2012 1:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2012 1:31 am
Megvan a jegy a conra, 1 naposat vettem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2012 11:36 am
nekem szombaton lesz a szalagavatóm.....ha after party-n nem b*szik-be akkor lehet h vasárnap megyek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2012 2:11 pm
Mindenki vegyen tőlem könyvet! biggrin (Az is aki már vett!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2012 4:04 am
Imádom, hogy a Gaia Stuff minden "fejlesztést" úgy állít be, mintha minimum megoldották volna a fejlődő országok élelemproblémáját, és feltalálták volna az AIDS és a rák ellenszerét...
Értem én ezt most a Daily Chance fejlesztésére. Lecserélték a régi ikont egy újra, ami szerintem több, mint ocsmány. Valamint, feltöltötték egy csomó "új" tárggyal. Ahha... immár nem szemetet, hanem szart dob a gép és nem fekete, hanem zöld Amigo nadrágot. Köszönjük, kellett ez, mint egy falat kenyér...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2012 6:46 am
Végre péntek van! Mizujs veletek?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2012 4:05 am
Azért ne túlozzunk a frissítésekkel és a daily chance-et illetően, nem olyan világméretűeknek vannak szánva, mintha feltaláltak volna valamit! Némely cucc adásával nekem is bajom van, de azért nem tragédia. Állítólag több új cuccal bővítik, vagy bővítették. Ám ha jól értettem, azt mondták, hogy a legtöbb új az ritka szerencsén múlik. De lehet, hogy még fognak változtatni rajta pozitívabb irányba, nem tudni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2012 10:06 am
Cryene says: Sziasztok.
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2012 10:34 am
Sharoan Valamint, feltöltötték egy csomó "új" tárggyal. Ahha... immár nem szemetet, hanem szart dob a gép és nem fekete, hanem zöld Amigo nadrágot. Köszönjük, kellett ez, mint egy falat kenyér... biggrin háhá ez igaz, de nekem már sikerült egy jó dolgot kifogni, egy Amethyst Princess Gown-t smile Totko Végre péntek van! Mizujs veletek?? biggrin Pénteken pont nem voltam fent gaia-n gonk Haza kellett mennem segíteni a szüleimnek, és hamar elment a hétvége smile Veled mi újság? Mrs CryeneMisery Cryene says: Sziasztok.
Cryene has spoken. x3 Szia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2012 11:37 am
Hello mindenki. smile Szia Cryene biggrin Remélem minden oké smile Kicsit inaktív, voltam, bocsi sweatdrop Minden oké és várom az új gépemet (nem ultramodern lesz pl i5 procis alaplap önmagában kerül 40-50 ezerbe), de mondtam annak, aki összerakja, hogy ilyen-olyan videókártyával egy szinten vagy erősebb legyen, hogy tuti elinduljanak bizonyos 2008-as és azelőtti játékok. De abból se ultra drága ultramodern verzió lesz. Ma rendet raktam az egyik szekrény felső polcán (előkerült pl régebbi mobil előlap, gombelemes hangfelvevő amit alig használtam, zenélő karácsonyi szatyor kiszedett és szétjött zenélő áramköre, régi diákigazolványok stb. xd ) meg az íróasztalon is, ahol még a régi monitor és gép van. Holdfényconon vettem egy regényt, Scott Westerfeld: Leviatán c. alternatív történelmes, steampunkos beütésű. Nem rossz, a vége felé tartok 3nodding Mostanában adták ki magyarul. Apropó Holdfénycon, jövőre tervezek egy egyszerű, de talán felismerhető sci-fi szereplőnek egy régi rajzfilmből... Magyar-francia-japán kooperációban készült anno, lehet találgatni smile (Xan ne lődd le a poént razz ) Daily chance: hát jah... újak naja... Inkább visszatérés nem? Egy MMO-n meg majdnem egy hónapig volt az egyik karimon hiba egy patch óta, 92%-nál folyton crashelt a játék, most november 29 óta már jó 3nodding Elég gyorsan eljött a december... És a karácsony üzlet már be lett indítva... Megtaláltam a Mikulás sapimat is xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|