|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 1:51 am
Omega Sun ja mam tylko 1800g, ale jak naprawia bank to sprzedam jeden zestawik 3nodding Chcialabym miec koszulke G CORP i plaszczyk do kompletu. Mam nadzieje, ze sobie nazbieram goldow na nie sweatdrop na poczatku oba byly zarabiscie drobie ale teraz sa duzo tanisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:07 am
nox123 Omega Sun ja mam tylko 1800g, ale jak naprawia bank to sprzedam jeden zestawik 3nodding Chcialabym miec koszulke G CORP i plaszczyk do kompletu. Mam nadzieje, ze sobie nazbieram goldow na nie sweatdrop na poczatku oba byly zarabiscie drobie ale teraz sa duzo tanisze Nie mam jak sie wymieniac dopoki bank jest zepstuty gonk , a nierozpakowany zestaw jacka bedzie wiecej wart niz rozsprzedawanie go na sztuki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:12 am
Buuu crying A ja nie mialem neta akurat przez 2 dni... i to co mam na sobie dostalem dopiero dzisiaj... kurde... jest mi przez to smutno no... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:21 am
cze wam ale mi sie chce spać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:23 am
SERAFIN-VAMPIRE cze wam ale mi sie chce spać Czesc ;] Faktycznie, strasznie dzis senny dzien..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:36 am
SERAFIN-VAMPIRE cze wam ale mi sie chce spać czesc co tam u ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:38 am
SERAFIN-VAMPIRE cze wam ale mi sie chce spać i tak ogulnie to chcialem wczoraj zaczac nawet i byly jakies osoby A CIEEBIE NIE BYLO !!! scream WIEC ZACZOLEM ale niemartw sie jestes wkrecony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:39 am
Ma ktos pozyczyc moze 80g. ?? Bo w sklepie zablokowano sprzedawanie i mi brakuje 80g na spodenki :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:39 am
nox123 SERAFIN-VAMPIRE cze wam ale mi sie chce spać czesc co tam u ciebie nic ciekawego wruciłem wczoraj w nocy z pracy i o 3 spać sie położyłem a rano dziewczyna zrobiła mi pobutke 8 sygnałki mi pószcała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:40 am
[Blue Blood] Ma ktos pozyczyc moze 80g. ?? Bo w sklepie zablokowano sprzedawanie i mi brakuje 80g na spodenki :/ bank tez nie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:41 am
SERAFIN-VAMPIRE nox123 SERAFIN-VAMPIRE cze wam ale mi sie chce spać czesc co tam u ciebie nic ciekawego wruciłem wczoraj w nocy z pracy i o 3 spać sie położyłem a rano dziewczyna zrobiła mi pobutke 8 sygnałki mi pószcała to musialo bolec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:41 am
nox123 [Blue Blood] Ma ktos pozyczyc moze 80g. ?? Bo w sklepie zablokowano sprzedawanie i mi brakuje 80g na spodenki :/ bank tez nie dziala Cholera, no to nie pozostaje mi nic innego jak po prostu poczekac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:42 am
nox123 SERAFIN-VAMPIRE cze wam ale mi sie chce spać i tak ogulnie to chcialem wczoraj zaczac nawet i byly jakies osoby A CIEEBIE NIE BYLO !!! scream WIEC ZACZOLEM ale niemartw sie jestes wkrecony wiem bo wzoraj troche jeszcze na gai posiedziałem zanim spac poszedlem dzieki za to aha w czwartek bede o 23 w domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:45 am
to nic jak mnie oczy nawalaą a głowa jak po kacu (czego oni tam do koli dodają)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 2:52 am
SERAFIN-VAMPIRE to nic jak mnie oczy nawalaą a głowa jak po kacu (czego oni tam do koli dodają) dobre a ja dodalem kilka stworow i teraz dodaje kilka czarow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|