|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:14 pm
*siada obok i proobooje rozwiazać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:15 pm
Sayokun nox123 Lethiel nox123 nie buj sie to byli zli ludzie *burczy mu w brzuchu* ocho glodny jestem O.o .... *podaje mu kosz z owocami* xd .. ludzie som ble .. xd *macha ogonkiem i zjada owoce na czworaka* ludzie maja wiecej protein pamiętaj tylko ja mogę jeść lethiel blaugh xd xd xd nie dam sie zjadać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:16 pm
Lethiel *siada obok i proobooje rozwiazać* *smieje sie* nie da ci to teraz spokoju cio ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:17 pm
HeeroX Lethiel *siada obok i proobooje rozwiazać* *smieje sie* nie da ci to teraz spokoju cio ? smile hieh.. jestem uparta whee xd *proobooje dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun pamiętaj tylko ja mogę jeść lethiel blaugh xd xd xd nie dam sie zjadać blaugh ale ja jestem głodny sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie damy zjesc lethiel
Sayo zombie mialy latwiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:18 pm
Hejka^^! Jak tam cuksobranie? Ja mam juz ponad 3 pelne zestawy...ale przez ostatnie 2 godziny nie bylo mnie przy kompie, bo juz mialbym 4 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:18 pm
Telandrel Nie damy zjesc lethielSayo zombie mialy latwiej 4laugh whee *przytuuuuuuula* maj hiroł !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:19 pm
Lethiel HeeroX Lethiel *siada obok i proobooje rozwiazać* *smieje sie* nie da ci to teraz spokoju cio ? smile hieh.. jestem uparta whee xd *proobooje dalej* hehehehe mam nadzieje ze niedlugo to posci bo juz skrzydel nie czuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Nie damy zjesc lethielSayo zombie mialy latwiej o co chodzi??? jakie zombie??? xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun pamiętaj tylko ja mogę jeść lethiel blaugh xd xd xd nie dam sie zjadać blaugh ale ja jestem głodny sad *podaje mu jabuszko* proshu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:20 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun pamiętaj tylko ja mogę jeść lethiel blaugh xd xd xd nie dam sie zjadać blaugh ale ja jestem głodny sad *podaje mu jabuszko* proshu blaugh dziękuję whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:20 pm
Yumehayla Hejka^^! Jak tam cuksobranie? Ja mam juz ponad 3 pelne zestawy...ale przez ostatnie 2 godziny nie bylo mnie przy kompie, bo juz mialbym 4 stare 4laugh witaj *przytuuuuuuuuula* dziekooje za zbieranie na moje butki whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:21 pm
...Leta...wlaz na gg stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:22 pm
HeeroX hehehehe mam nadzieje ze niedlugo to posci bo juz skrzydel nie czuje lol.. gupi węzel xd ... *rozwiazooje dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|