|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:59 am
i dupa.........
kuszmac ale to wszystko pojebane......
i chuj.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:01 pm
opcy i dupa......... kuszmac ale to wszystko pojebane...... i chuj....... a ja sie nie zgadzam........ bo wszystko jest pojebane...... i huj........... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:01 pm
opcy i dupa......... kuszmac ale to wszystko pojebane...... i chuj....... ninja skad ta nagla zmiana nastroju co Bucusiu? ninja twisted 29. Clawfinger - [Zeros & Heroes (limited Edition) #15] b***h [3:49] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:09 pm
//fju: Lenny Valentino - [Uwaga! jedzie tramwaj #07] Dom nauki wrazen [4:13] ninja heart *szuka bimbru pod stolem* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:13 pm
Twisted_Exile opcy i dupa......... kuszmac ale to wszystko pojebane...... i chuj....... ninja skad ta nagla zmiana nastroju co Bucusiu? ninja twisted jaka zmiana? ja zawsze tak twierdzilem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:15 pm
opcy Twisted_Exile opcy i dupa......... kuszmac ale to wszystko pojebane...... i chuj....... ninja skad ta nagla zmiana nastroju co Bucusiu? ninja twisted jaka zmiana? ja zawsze tak twierdzilem..... ninja chodzi mi o to ze jeszce niedawno ciagle morde zes cieszyl a teraz to szkoda gadac martwiam sie sad heart ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:01 pm
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile opcy i dupa......... kuszmac ale to wszystko pojebane...... i chuj....... ninja skad ta nagla zmiana nastroju co Bucusiu? ninja twisted jaka zmiana? ja zawsze tak twierdzilem..... ninja chodzi mi o to ze jeszce niedawno ciagle morde zes cieszyl a teraz to szkoda gadac martwiam sie sad heart ninja twisted on teraz sie poprostu bardziej uzewnetrzsznia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:47 pm
bry dzien.
powrot do przeszlosci > Daft Punk - Homework
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:51 am
Kiray zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee ekhu ekhu *krztusi sie* popierwsze Generale cool po drugie chyba tez od ciebie, bo jakas do wczoraj nie pojawialas sie na RP po trzecie Twsit poczekaj troche...mam nadzieje ze poajwi sie Ozz to zrobi jej chrzciny mrgreen o kurde w takim razie to juz sie melDUje... bo sie strasznie zaczelo robic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:52 am
racqel bry dzien. powrot do przeszlosci > Daft Punk - Homework a swoja droga to ten Daft troche techniawka zalatywuje, panie wladzo lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 7:02 am
*wpada szybko przez drzwi przewraca Kiraya, podosi go i wita na misia* oi oi oi partizano musisz tak stac w przejsciu? mrgreen *wyciaga flaszke i polewa* zdrowie! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 7:08 am
revcat *wpada szybko przez drzwi przewraca Kiraya, podosi go i wita na misia* oi oi oi partizano musisz tak stac w przejsciu? mrgreen *wyciaga flaszke i polewa* zdrowie! mrgreen witam Generala co tam ciekawego slychac?...ilu kapitalistow dzisiaj ustrzeliles? Krycek: Tracisz formę, Mulder. Powaliłem cię jedną ręką. Mulder: Tak jak walisz konia? (Krycek odbezpiecza pistolet) Jeśli to miały być moje ostatnie słowa, mogę wymyślić coś lepszego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 7:43 am
revcat *wpada szybko przez drzwi przewraca Kiraya, podosi go i wita na misia* oi oi oi partizano musisz tak stac w przejsciu? mrgreen *wyciaga flaszke i polewa* zdrowie! mrgreen confused niepodoba mi sie wbrew wszystkiemu tego jego dobry humor rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|