|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:47 pm
No wlasnie, zauwazylem, ze zombie niezmienili sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:47 pm
Lethiel HeeroX wired_Yuki dobra , ja musze znikac , labudziak , mam nadzieje ze zmienisz wygląd , mam tez nadzieje ze ktoś kupi cos odemnie crying .......... pa pa mrau 3nodding papatki trzymaj sie Yuki dobrej nocy *patrzy na Lethiel jak go rozwiazuje ale nie udaje jej sie* coz chyba poki jestem zombiee nie da sie razz O.o .. ciagle jesteś zombie ?? tak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:48 pm
nox123 jak wam sie podoba moj struj eek panie kosmita zjadł pan trochę za durzo ludzi surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no wreszcie mi dali cuksa domokun ok musze juz leciec sad sad sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] No wlasnie, zauwazylem, ze zombie niezmienili sie zmienili siem.. tylko trzeba rozebrać avka, ubrac jeszcze raz i zapisac zmiany 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:49 pm
HeeroX Lethiel HeeroX wired_Yuki dobra , ja musze znikac , labudziak , mam nadzieje ze zmienisz wygląd , mam tez nadzieje ze ktoś kupi cos odemnie crying .......... pa pa mrau 3nodding papatki trzymaj sie Yuki dobrej nocy *patrzy na Lethiel jak go rozwiazuje ale nie udaje jej sie* coz chyba poki jestem zombiee nie da sie razz O.o .. ciagle jesteś zombie ?? tak razz masz ludzkie nogi, wydaje mi sie, ze nogi zombie powinny byc bledsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:50 pm
HeeroX Lethiel HeeroX wired_Yuki dobra , ja musze znikac , labudziak , mam nadzieje ze zmienisz wygląd , mam tez nadzieje ze ktoś kupi cos odemnie crying .......... pa pa mrau 3nodding papatki trzymaj sie Yuki dobrej nocy *patrzy na Lethiel jak go rozwiazuje ale nie udaje jej sie* coz chyba poki jestem zombiee nie da sie razz O.o .. ciagle jesteś zombie ?? tak razz nie xp nogi masz normalne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:54 pm
dolicha cukierka chce! *siada w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:54 pm
Sayokun nox123 jak wam sie podoba moj struj eek panie kosmita zjadł pan trochę za durzo ludzi surprised *glosno beka* zdaza sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:55 pm
[Shinn] dolicha cukierka chce! *siada w fotelu* poczekaj trochu... daja co 20 minoot 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:57 pm
nox123 Sayokun nox123 jak wam sie podoba moj struj eek panie kosmita zjadł pan trochę za durzo ludzi surprised *glosno beka* zdaza sie O.o ..... gonk *chowa sie za fotelem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:58 pm