|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:28 pm
Melania Moon [Shinn] Wiadomosci z ost. chwili: Skonczylo sie 'M jak milosc' Mamy 11 stopni C minela 21:08 A na polsacie leci Joanna Darc biggrin Racja, a flegma jest to wydzielina śluzowa (często śluzowo-ropna) z dróg oddechowych, wyrzucana przy kaszlu jako plwocina lub spływająca do nosogardzieli; wydalana przez nos przy katarze, schorzeniach zatok; często zawiera bakterie chorobotwórcze. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:29 pm
Labudziak wired_Yuki Labudziak .. albo nie wink ... poszukam czegos XD ... bo internet zaczoł normalnie chodzić hehe ^^' to zmien sie niedopozbnania , i z wyglądu i z ciuchow , moze ja tez tak zrobie xd no.. ale dzisiaj już niezdąze ( za 50 min spadam) ... ale jutro.. kto wie XD postaraj sie teraz , ja poczekam wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:29 pm
co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:30 pm
Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee jack-et
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:30 pm
Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee wg mnie jack-et
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:31 pm
wired_Yuki npostaraj sie teraz , ja poczekam wink xd No przeciesz sie staram XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:32 pm
HeeroX Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee jack-et Sayokun Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee wg mnie jack-et co za zgodnosc whee blaugh dobra biore Jack-et wink ale to dopiero za 10 min blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:32 pm
Delisa HeeroX Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee jack-et Sayokun Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee wg mnie jack-et co za zgodnosc whee blaugh dobra biore Jack-et wink ale to dopiero za 10 min blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:34 pm
[Shinn] Wiadomosci z ost. chwili: Skonczylo sie 'M jak milosc' Mamy 11 stopni C minela 21:08 Jaki to jest glupi serial .... ble zimno ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh *przytuuuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Delisa HeeroX Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee jack-et Sayokun Delisa co jest lepsze bo nie wiem co wybrac ..... : Jacked Up Cape czy The Jack-et ??? bo mam jush Really Jacked Up Shirt i Really Jacked Up Pants whee wg mnie jack-et co za zgodnosc whee blaugh dobra biore Jack-et wink ale to dopiero za 10 min blaugh xd zawsze do uslug *klania sie* czesc Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|