|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki najlepiej robic to na zewnetrznej części ręki , tam najmniej boli ale jak chce sie mocno zrobić to tam łatwiej whee wiem.. ^^ a siniaka mam od ciebie -_- a wasnie.. na tyłku tego siniaka masz czy nie? crying mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 HeeroX Katka1989 jak tam polowanie na cukierki? wink zle zle i bardzo zle sad oj...czemu? sad wczoraj gaia zarywala i nie mialem listy jakie cuksy co do czego i mam tylko trzy nedzne itemy dwa oblicza Jacka i rekawiczki sad sad sad i juz nie zdaze zdobyc i spodni i kurtki i pelerynki no nie da rady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf whee heart mrał ... Wyskakuje z kata .... Brammm ... już wisi na Ome.. :* heart :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX wczoraj gaia zarywala i nie mialem listy jakie cuksy co do czego i mam tylko trzy nedzne itemy dwa oblicza Jacka i rekawiczki sad sad sad i juz nie zdaze zdobyc i spodni i kurtki i pelerynki no nie da rady przykro mi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:42 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki najlepiej robic to na zewnetrznej części ręki , tam najmniej boli ale jak chce sie mocno zrobić to tam łatwiej whee wiem.. ^^ a siniaka mam od ciebie -_- a wasnie.. na tyłku tego siniaka masz czy nie? crying mam gonk przepraszam? jak chcesz.. moge ci wymasowac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:42 am
Katka1989 HeeroX wczoraj gaia zarywala i nie mialem listy jakie cuksy co do czego i mam tylko trzy nedzne itemy dwa oblicza Jacka i rekawiczki sad sad sad i juz nie zdaze zdobyc i spodni i kurtki i pelerynki no nie da rady przykro mi sad sad ale jeszcze jutro od 6 do 12 beda rozdawane :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:43 am
Katka1989 HeeroX wczoraj gaia zarywala i nie mialem listy jakie cuksy co do czego i mam tylko trzy nedzne itemy dwa oblicza Jacka i rekawiczki sad sad sad i juz nie zdaze zdobyc i spodni i kurtki i pelerynki no nie da rady przykro mi sad *ma smutne oczy* nie szkodzi.... wczesniej nidy mi wlasciwie nie zalezalo jak byly te wszystkie rzeczy ktore byly w modzie.... a teraz jakos tak zaluje bardzo.... nie mam sie czym pochwalic..... heh na widelki tez mnie nie stac a chcialem sobie kupic... ehhhh misery misery misery
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:43 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki najlepiej robic to na zewnetrznej części ręki , tam najmniej boli ale jak chce sie mocno zrobić to tam łatwiej whee wiem.. ^^ a siniaka mam od ciebie -_- a wasnie.. na tyłku tego siniaka masz czy nie? crying mam gonk przepraszam? jak chcesz.. moge ci wymasowac XD eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:44 am
Miss_Karina Katka1989 HeeroX wczoraj gaia zarywala i nie mialem listy jakie cuksy co do czego i mam tylko trzy nedzne itemy dwa oblicza Jacka i rekawiczki sad sad sad i juz nie zdaze zdobyc i spodni i kurtki i pelerynki no nie da rady przykro mi sad sad ale jeszcze jutro od 6 do 12 beda rozdawane :] ale to rano a ja rano ide do szkoly sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:45 am