|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:53 am
revcat zorka *bierze flache, wyciaga zza pazuchy slomke...* siorb, siorb, siorb.... *zagapila sie--oddaje pusta* thx * sweatdrop zawstydzona, unika spojrzenia eek rev* oi! nie dosc iz ciety jezyk to i spust niezly..... mrgreen no no beda z Ciebie ludzie beda... mrgreen wiezy krwi nie ciekawe wink cool wiec robie co moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 8:17 am
zorka revcat zorka *bierze flache, wyciaga zza pazuchy slomke...* siorb, siorb, siorb.... *zagapila sie--oddaje pusta* thx * sweatdrop zawstydzona, unika spojrzenia eek rev* oi! nie dosc iz ciety jezyk to i spust niezly..... mrgreen no no beda z Ciebie ludzie beda... mrgreen wiezy krwi nie ciekawe wink cool wiec robie co moge zawsze mozesz zrobic wiecej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 8:34 am
to juz za duzo jak dla mnie, spadam. zrazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:00 am
BeeWolf_san zorka revcat zorka *bierze flache, wyciaga zza pazuchy slomke...* siorb, siorb, siorb.... *zagapila sie--oddaje pusta* thx * sweatdrop zawstydzona, unika spojrzenia eek rev* oi! nie dosc iz ciety jezyk to i spust niezly..... mrgreen no no beda z Ciebie ludzie beda... mrgreen wiezy krwi nie ciekawe wink cool wiec robie co moge zawsze mozesz zrobic wiecej wink tzn. co masz na mysli confused question bo nie bardzo rozumim Kapitanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:15 am
zorka BeeWolf_san zorka revcat zorka *bierze flache, wyciaga zza pazuchy slomke...* siorb, siorb, siorb.... *zagapila sie--oddaje pusta* thx * sweatdrop zawstydzona, unika spojrzenia eek rev* oi! nie dosc iz ciety jezyk to i spust niezly..... mrgreen no no beda z Ciebie ludzie beda... mrgreen wiezy krwi nie ciekawe wink cool wiec robie co moge zawsze mozesz zrobic wiecej wink tzn. co masz na mysli confused question bo nie bardzo rozumim Kapitanie smile nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:52 am
zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:11 am
Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:17 am
zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee mrgreen moze szeregowa zacznie od zameldowania sie? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:25 am
Twisted_Exile zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee mrgreen moze szeregowa zacznie od zameldowania sie? mrgreen twisted [phi?!] dzieki mnie climat troche siadl, wiec *szuka czegos w barku przy czym na wpol do niego wpada wkoncu sie wylania...* kolejka dla wszystkich... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:28 am
zorka Twisted_Exile zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee mrgreen moze szeregowa zacznie od zameldowania sie? mrgreen twisted [phi?!] dzieki mnie climat troche siadl, wiec *szuka czegos w barku przy czym na wpol do niego wpada wkoncu sie wylania...* kolejka dla wszystkich... mrgreen czy to nienazywa sie niesubordynacja? pirate twisted *wyciaga swoja (Reva) manierke i popija* czyzby szeregowa nie czytala regulaminu? pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:29 am
zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee ekhu ekhu *krztusi sie* popierwsze Generale cool po drugie chyba tez od ciebie, bo jakas do wczoraj nie pojawialas sie na RP po trzecie Twsit poczekaj troche...mam nadzieje ze poajwi sie Ozz to zrobi jej chrzciny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:32 am
Kiray zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee ekhu ekhu *krztusi sie* popierwsze Generale cool po drugie chyba tez od ciebie, bo jakas do wczoraj nie pojawialas sie na RP po trzecie Twsit poczekaj troche...mam nadzieje ze poajwi sie Ozz to zrobi jej chrzciny mrgreen 4laugh czesc misiek *wspina sie mu na plecy i mocno tuli go* whee whee whee 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:34 am
zorka Twisted_Exile zorka Kiray zorka ( przeciez mnie nawet nie znasz). no i?... moze jeszcze poznasz ale to zalezy tylko od Ciebie, zolnierzu whee mrgreen moze szeregowa zacznie od zameldowania sie? mrgreen twisted [phi?!] dzieki mnie climat troche siadl, wiec *szuka czegos w barku przy czym na wpol do niego wpada wkoncu sie wylania...* kolejka dla wszystkich... mrgreen *podstawia szklanke* polewaj moge sie napic z nowa Towarzyszka...ale tylko jednego wink bo musze sie jeszcze pouczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:43 am