|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:58 pm
No i zostalem sam No to zegnam i dziekuje za wspulna rozmowe bylo swietnie (pierwszy raz) Nara wszystkim Pozdrawiam pa *wychodzi i idzie do swojego nie istniejacego pokoju machajac wszystkim (czyli nikomu)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 6:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 8:06 am
Cholerna gaja gonk niby działa, ale jej nie ma, i k**a nic nie widać stare nic nie można do diabła, w dodatku sushi ewoluowało w sushi_slave.... gonk dobra, wpadnę tu wieczorem, może coś ruszy stressed
Jacol, przestań dodawać ciągle "pozdrawiam pa" wieśniaku gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:23 am
Wreszcie gaia mi się włączyła. *Rozgląda się dookoła*Jest tu kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:35 am
Cześć wszystkim ^^ juuu, zdałam FCE!!!!!! Jak się cieszę jak się cieszę jak się cieszę! ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:36 am
Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ juuu, zdałam FCE!!!!!! Jak się cieszę jak się cieszę jak się cieszę! ^^ heart Gratuluje biggrin A można wiedziec na co zdałaś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:39 am
Sei chan Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ juuu, zdałam FCE!!!!!! Jak się cieszę jak się cieszę jak się cieszę! ^^ heart Gratuluje biggrin A można wiedziec na co zdałaś?? eeee....na C sweatdrop prawdopodobnie dlatego, że use of english i writing miałam tylko "wystarczające"...czytanie miałam na najwyższą notę, a rozmowa i słuchanie na dobrą ^^UUUU ale i tak się cieszę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:43 am
Rynn the Vampire Sei chan Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ juuu, zdałam FCE!!!!!! Jak się cieszę jak się cieszę jak się cieszę! ^^ heart Gratuluje biggrin A można wiedziec na co zdałaś?? eeee....na C sweatdrop prawdopodobnie dlatego, że use of english i writing miałam tylko "wystarczające"...czytanie miałam na najwyższą notę, a rozmowa i słuchanie na dobrą ^^UUUU ale i tak się cieszę whee C to dobra nota z FCE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:45 am
Rynn the Vampire Sei chan Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ juuu, zdałam FCE!!!!!! Jak się cieszę jak się cieszę jak się cieszę! ^^ heart Gratuluje biggrin A można wiedziec na co zdałaś?? eeee....na C sweatdrop prawdopodobnie dlatego, że use of english i writing miałam tylko "wystarczające"...czytanie miałam na najwyższą notę, a rozmowa i słuchanie na dobrą ^^UUUU ale i tak się cieszę whee gratulacje ^^ za rok pewnie też będę to "zaliczać". na razie jeszcze muszę do PET'a się przygotowywać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:48 am
Sei chan Rynn the Vampire Sei chan Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ juuu, zdałam FCE!!!!!! Jak się cieszę jak się cieszę jak się cieszę! ^^ heart Gratuluje biggrin A można wiedziec na co zdałaś?? eeee....na C sweatdrop prawdopodobnie dlatego, że use of english i writing miałam tylko "wystarczające"...czytanie miałam na najwyższą notę, a rozmowa i słuchanie na dobrą ^^UUUU ale i tak się cieszę whee C to dobra nota z FCE. er...no...oceny są od A-F, od A-C się zdaje...C to tak jak 4 wink Setsuna - a co to jest PET? sweatdrop bo ja tam nic poza FCE nie zdawałam...od razu to sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:52 am
siema wszystkim biggrin cholera Gaia mi strasznie wolno chodzi xp
Rynn czemu zalozylas ten topic question jakes mocne klotnie tu byly question bo nie bylo mnie tu troche i nie mam pojecia co sie dziala a wyglada ze bylo ostro sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:55 am
Falcone siema wszystkim biggrin cholera Gaia mi strasznie wolno chodzi xp Rynn czemu zalozylas ten topic question jakes mocne klotnie tu byly question bo nie bylo mnie tu troche i nie mam pojecia co sie dziala a wyglada ze bylo ostro sweatdrop przyszły n00by, i Wilczeq komuś tam zaczął docinać jak to zwykle ma w zwyczaju, no i się n00by z nami pogryzły stare no to im kazałam wydu**ać na inny temat jak im nie pasujemy stressed ta cała Aque i Chcośtam zaczęły burzyć stare Mi też powoli gaja ciągnie -_- Jeee, brakuje mi tylko 500g do drugiego envelopka ^^ juu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 12:04 pm
Rynn the Vampire Falcone siema wszystkim biggrin cholera Gaia mi strasznie wolno chodzi xp Rynn czemu zalozylas ten topic question jakes mocne klotnie tu byly question bo nie bylo mnie tu troche i nie mam pojecia co sie dziala a wyglada ze bylo ostro sweatdrop przyszły n00by, i Wilczeq komuś tam zaczął docinać jak to zwykle ma w zwyczaju, no i się n00by z nami pogryzły stare no to im kazałam wydu**ać na inny temat jak im nie pasujemy stressed ta cała Aque i Chcośtam zaczęły burzyć stare Mi też powoli gaja ciągnie -_- Jeee, brakuje mi tylko 500g do drugiego envelopka ^^ juu ^^ straznie powoli stare ale tu ludzie maja problemy xd wiecie nie ma pojecia co tu napisac moze co slychac jak tam zycie leci i takie tam nie potrzebne wiadomosci o ktore sie pytam zeby byc milym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|