Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 421 422 423 424 425 426 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Oct 29, 2012 10:46 am

Köszi az újabb infókat Obi.
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 2:23 pm

Fú de régen voltam itt.... sweatdrop Mi a stejsz gyerekek?

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 2:29 pm

Semmi. A Guild, hivatalosan is halott. A főnököt nem látta senki hónapok óta, Napsit lefoglalják az iskolai ügyek és az élet, én pedig egyszerűen feladtam. Ennyi.
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 6:47 am

(Aoyama, írhatok majd még infót, ha akarod... Én klinikai halálnak mondanám... Az lenne a "tökéletes halottság", ha napokig/hetekig stb. nem posztolna senki, nem? Az olvassa, aki akarja ugye... rolleyes )
Találtam egy topikot, ami összegyűjti az ATA topikokban lévő válaszokat a Gaia dolgozóitól, így sokkal könnyebb és gyorsabb lesz kiszűrni az érdekesebb/lényegesebb infókat smile Találtam megint érdekes dolgokat is.

Október 25-ről ezt az egyet tartottam feljegyzendőnek:
- valaki javasolta, hogy a Gaia térképeket is updateljék, siskataya továbbítja a javaslatot (siskataya)

Ezek lent pedig a 29-i ATA más által összegyűjtött posztjaiból vannak kiválogatva.

Towns 2 infók (az első érdekes szerintem) smile
- lesznek lakcímek és tömegközlekedés, zip kódok (irányítószámok) nem (codemonkey371979)
- a Towns 2 megjelenése után egy rövid ideig még fent lesz a régi Towns
- a Towns 2 készítéséhez van egy listájuk egy csomó dologról, melyeket Gaiások javasoltak, vagy kérdeztéjk, hogy "ez meg ez miért nincs a Towns-ban?" A programozás modulokban van készítve, ezért könnyű új játékot vagy szobát hozzáadni/eltávolítani a normál helyek zavarása nélkül.
- jövőre más jó dolgokat is lehet látni a Towns 2-ben az ünnepi eventeken kívül (Uncle Kenny)
- Narumi szerint akár 2014-ig is eltarthat az összes város elkészítése a Towns 2-ben (Isle de Gambino kész lesz, jövőre folytatják a másik hárommal) (Narumi Misuhara)
- a Towns 1 lecserélésének okai között voltak a következők:
1. a Towns 1-nek biztonsági rései vannak, láthattuk, ahogy a hackelők gondokat okoznak benne
2. a Towns 1 kb 2 évvel a Facebook megjelenése előtt lett megírva, és 1 évvel a YouTube megjelenése előtt, a technológiája elavult.
3. Azt akarták, hogy legyen valami, amit könnyebben lehet karbantartani és updatelni. Sok javaslatot kapnak a felhasználóktól, és némelyik igen jó, csak nem lehet beletenni a Towns-ba. (codemonkey37179)

Egyéb dolgok:
- a nagy alchemy változtatások jövő év első negyedére lettek beosztva (Narumi Misuhara)
- lesz-e bármilyen event novemberben? - Igen. (Harbinger of Pandamonium)
- van néhány betervezett dolog novemberre, majd meglátjátok, mi lesz az (Uncle Kenny)
- a játékfejlesztőkről: egy egész csapat van, akik a szociális felületekre (Facebook, telefonok stb.) találnak ki és fejlesztenek ki játékokat.
A Gaiára készült játékok esetében egy ember gondolja ki és megkérdezi a többieket, ki ért egyet és ki nem. Fórumi visszajelzésekből és saját gondolatokból is születhetnek ötletek. Az készíti el, aki akarja és akinek meg is van rá az ideje.
- Heralds of Chaos: már jobb a szervertöltés, mindennap engednek be több ezer embert (Panagrammic) (apropó, én tegnap kaptam meg a PM-et, hogy játszhatom, érdekes... smile )
- nem feledkeznek el a Salon Durem updatekről, csak eltart egy ideig, amíg ahhoz érnek (lanzer)
- a karácsonyi eventnek köze lesz a Halloween event eseményeihez, még nem kezdtek el dolgozni a karácsonyi eventen (Narumi Misuhara)
- terveznek updateket (nem írja miben), melyekről szívesen mesélnének, de még nem beszélhetnek róla (Narumi Misuhara)
- valaki javasolt cucckeresésnél ajánlásokat ha valaki nem emlékszik pontosan egy cucc nevére vagy elgépeli - Narumi jó ötletnek tartja, bár nincs a terveik között (Narumi Misuhara)
- Uncle Kenny dolgozik az ignore rendszeren, pl hogy az ignorált ne lássa az ignoráló dolgait, tevékenységeit, elvileg még az év vége előtt meglesz vele, de nem ígér semmit (Uncle Kenny)
- nem valószínű, hogy lesz csak Gaiára készített chat, főleg a többi munka, event stb miatt (lanzer)
- valaki ajánlotta, hogy az achievementekből kapható címek betűrendben legyenek a listákban, lanzer továbbítja ezt az ötletet developereknek (lanzer)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 30, 2012 6:54 am

Dilgert
Én cica. Dilgert cica!

Én Aoi. Obi wan Aoi ninja
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 9:36 am

én tudtam csak ma baromi nehezen belépni vagy más is így volt vele scream

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 10:19 am

kapunk majd infót H Chaos-ról crying
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 12:26 pm

Ma egészen mostanáig nem tudtam belépni a gaiaba...azt hittem valami hiba, de mikor beléptem, láttam, hogy jött egy levelem! Játszhatok a Heralds of Chaos béta verziójával 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Oct 30, 2012 12:40 pm

Köszi az infókat Obi.
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 1:15 pm

Akai-Inari
én tudtam csak ma baromi nehezen belépni vagy más is így volt vele scream

Igen, mi (én és Xan is) meg gondolom mások is, Uncle Kenny írta, hogy valami nem úgy ment a szervereknél, ahogy kellett volna, de már kijavították.
Heralds of Chaos: Panagrammic developer szerint mindennap engednek be embereket a játékba, már könnyebb, mivel kijavítottak dolgokat a játékban, remélhetőleg a te nevedhez is elérnek majd 3nodding Majd kapsz egy pm-et és abban lesz két link (egy a játékba, egy a játékkal kapcsolatos fórumba). Engem is meghívtak már, nem rossz, a tutorialban meg ahogy mutatják a harcosokat, az nagyon tetszik 3nodding

Yuki Naoto
Ma egészen mostanáig nem tudtam belépni a gaiaba...azt hittem valami hiba, de mikor beléptem, láttam, hogy jött egy levelem! Játszhatok a Heralds of Chaos béta verziójával 3nodding

Igen, volt logint nehezítő gond a Gaia szervereivel, de már megoldották (dev alert).
Én is megkaptam a levelet a HoC-ra smile Eddig csak lvl 2-ig mentem, nem volt túl nehéz. Érdekes smile A csatázás a Heroes of Might and Magic II-re emlékeztet (azzal játszottam leginkább régebben, a többivel nemigen).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 2:47 am

Létrehoztam az ATA (Ask the Admin) "tudósító" fórumot, főleg amiatt az angol ATA staff válasz-gyűjtő fórum miatt, mely lerövidíti az infógyűjtés és -fordítás idejét (nem kell lapozgatnom a sok felhasználói poszt között bújkáló admin/developer/artist válaszokra vadászva), továbbá Cryene is támogatja az ötletet 3nodding
Aki már tud játszani a Heralds of Chaos-szal, nyugodtan írja le véleményét, észrevételeit, kérdéseit smile
PostPosted: Wed Oct 31, 2012 3:09 am

Obi Aoi

Én is megkaptam a levelet a HoC-ra smile Eddig csak lvl 2-ig mentem, nem volt túl nehéz. Érdekes smile A csatázás a Heroes of Might and Magic II-re emlékeztet (azzal játszottam leginkább régebben, a többivel nemigen).

Én lvl5-ig mentem, jól elvoltam vele smile jó kis játék, el lehet ütni vele az időt smile
A Heroes of Might and Magic II-t nem ismerem... sweatdrop

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 3:12 am

Yuki Naoto
Obi Aoi

Én lvl5-ig mentem, jól elvoltam vele smile jó kis játék, el lehet ütni vele az időt smile
A Heroes of Might and Magic II-t nem ismerem... sweatdrop

Jaja, bár még nem minden szabályt jegyeztem meg teljesen, de nem ment rosszul smile
Ó nem baj, a lényeg, hogy a HOC-hez hasonló sereg felállás meg felváltva támadás van ott is, ha csatározol, de nem 100%-ban egyeznek.
PostPosted: Thu Nov 01, 2012 9:14 am

Heralds of Chaos: tegnap gondoltam kipróbálom egy playerrel és lvl 2-n milyen ellenséget kaptam? Egy 14-est stare Idővel le is lettem győzve de összejött annyi xp közben, hogy a végén kikiáltott a játék lvl 3-asnak. smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 421 422 423 424 425 426 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games