|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:24 am
Miss_Karina Labudziak A ja guza na głowie, sianiaka na ramieniu , pocięte rece, szklanke po winie (przed 3 dni XD) cos tak zabalowal ?!!!! eek guz--> punkołem sie w otwarte dzwiczki od szafy siniak--> od wirdusia wino---> miałem doła XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:25 am
HeeroX *siada na podlodze* szkoda nie uda mi sie zebrac tego co chce.....a w sklepie nie kupie bo biedny jestem.... ehhhhh *kladzie sie i wzdycha* witaj..... *przytulas* co sie lameisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun najbardziej mnie śmieszy myśl edmunda (H. R. Westley shop) rozdającego cukierki xd a co on wtedy mysli? eek whee MOJA MYŚL sweatdrop ja my ślę o tym jak on rozdaje cukierki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:26 am
Labudziak Miss_Karina wired_Yuki Delisa mam tylko z halloween bluzke crying bo spodnie sprzedalam bo ta (cenzura) gaia zezarla mi 4k scream gonk a wy co macie ? wink ja mam , bluzke , pelerynke , spodnie , rękawiczki , płaszczyk i głowe dyniowatą zdegustowaną xd a ja mam spodnie, topa, plaszczyk, rekawiczki a teraz dybie na buty xd A ja guza na głowie, sianiaka na ramieniu , pocięte rece, szklanke po winie (przed 3 dni XD) a ja na rączce wyryte nożykiem graficznym napis "SUCKER" , a z kąd siniaczek na ramamieniu? 3nodding whee mrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hi Katunia 4laugh cukierki sa 3nodding Say-....aaa....pamietasz co Rynn prosila? sweatdrop o jaka czesc ubrania prosila?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może ktoś chce kupić halloween'ową peleryne razz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:27 am
Cirilla HeeroX *siada na podlodze* szkoda nie uda mi sie zebrac tego co chce.....a w sklepie nie kupie bo biedny jestem.... ehhhhh *kladzie sie i wzdycha* witaj..... *przytulas* co sie lameisz? a tak sobie lamentuje razz witaj Czesc Kateczko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:28 am
Miss_Karina hi Katunia 4laugh cukierki sa 3nodding Say-....aaa....pamietasz co Rynn prosila? sweatdrop o jaka czesc ubrania prosila? taa już mam dla niej jack-ed uszykowany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|