|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:07 am
HeeroX wiecie moze gdzie jest Jack nigdzie nie moge go znalezc crying w barton field
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:08 am
HeeroX wiecie moze gdzie jest Jack nigdzie nie moge go znalezc crying Na lewo od Bartown
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:09 am
Okej, ja już lecę...kurcze za mało mam cukierków na następną rzecz...trza będzie kupować :3 Papcie! *macha łapkami* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki i jutro znnowu do szkoły xp co ty nie powiesz XD .. a w środe na winiacza (domowej roboty) w sobote na bibe (gdzie wino będzie równiesz domowej roboty) jest dobrze XD wolisz iśc z jakimś tam kolegą iż ze mną stare *przytula od tyłu* przepraszam kochanie.. im pierwszym obiecałem ^^v będziesz mi to wypominała do konca zycia? sweatdrop TAK scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wpada do gildi zadyszana* hhejka whee bylam na cmentarzu i wracalam polowe drogi biegiem ..... a teraz jestem tylko na chwile bo zaraz przyjdzie moj brat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:10 am
Delein Okej, ja już lecę...kurcze za mało mam cukierków na następną rzecz...trza będzie kupować :3 Papcie! *macha łapkami* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:10 am
dzieki
papa Delein
Czesc Delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:11 am
Delisa *wpada do gildi zadyszana* hhejka whee bylam na cmentarzu i wracalam polowe drogi biegiem ..... a teraz jestem tylko na chwile bo zaraz przyjdzie moj brat wink cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:12 am
sorrki chwilowo sie "wylaczylam"
Yuki- nie wsciekaj sie na faceta, oni tez maja swoj swiat, tak samo jak my tyle ze inny ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:13 am
mam tylko z halloween bluzke crying bo spodnie sprzedalam bo ta (cenzura) gaia zezarla mi 4k scream gonk a wy co macie ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dolicha dostałem jednego cukierka lemonkowego i nie ma go u mnie w ekwipunku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaa... ... przeciesz..to tylko... JA! ^^ cos sie tak uparła?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina sorrki chwilowo sie "wylaczylam"
Yuki- nie wsciekaj sie na faceta, oni tez maja swoj swiat, tak samo jak my tyle ze inny ^^'' hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 11:15 am
Delisa mam tylko z halloween bluzke crying bo spodnie sprzedalam bo ta (cenzura) gaia zezarla mi 4k scream gonk a wy co macie ? wink 1 zestaw jack 1 płaszcz jack 1 peleryna jack 1 płaszcz g-corp 1 bluzka g-corp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|