|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:01 am
Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun przepraszam bardzo xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka [ dzięki smile jestesmy w równym wieku smile to miło, już Cie nei będe o nic pytać, bo chłopcy są nieśmiali, biedaki... whee XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun A ten się nawet nie przywita, tylko opieprza od razu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:02 am
Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun czesc Kukus i jak sie vwyleczyłeś? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun A ten się nawet nie przywita, tylko opieprza od razu XD taka ma nature, wiesz drapiezcy atakuja z zaskoczenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun A ten się nawet nie przywita, tylko opieprza od razu XD witałem się 4 godziny temu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skracajcie cytaty do max 5 chmurek gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:03 am
wired_Yuki swietnie , niebede cie bic biggrin pogadamy se xd XD no.. lepiej nie bij.. bo jeszcze ci oddam i na tory polecisz XD .. pogadamy.. jasne XD.. jak zwykle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:05 am
Labudziak sysunka [ dzięki smile jestesmy w równym wieku smile to miło, już Cie nei będe o nic pytać, bo chłopcy są nieśmiali, biedaki... whee XD chodzi o to, ze sami o nic nie pytają...ale coz faceci tacy są nawet kłócić sie z nimi nie można... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:05 am
Kukus Delein Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun A ten się nawet nie przywita, tylko opieprza od razu XD witałem się 4 godziny temu Cztery godziny temu mnie tu nie było blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:06 am
Labudziak XD no.. lepiej nie bij.. bo jeszcze ci oddam i na tory polecisz XD .. pogadamy.. jasne XD.. jak zwykle XD co za zamuła , moj ojciec męczy 5 część gwiezdnych wojen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:07 am
sysunka Labudziak sysunka [ dzięki smile jestesmy w równym wieku smile to miło, już Cie nei będe o nic pytać, bo chłopcy są nieśmiali, biedaki... whee XD chodzi o to, ze sami o nic nie pytają...ale coz faceci tacy są nawet kłócić sie z nimi nie można... blaugh XD.. bo ja jestem dżentelmen XD.. jak ktos pyta, to odpowiada ^^ a ty? z kąd jesteś? przydało by sie twe prawdziwe imie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:09 am
wired_Yuki Labudziak XD no.. lepiej nie bij.. bo jeszcze ci oddam i na tory polecisz XD .. pogadamy.. jasne XD.. jak zwykle XD co za zamuła , moj ojciec męczy 5 część gwiezdnych wojen xp nudzi mu sie.. widac XD..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus Delein Kukus wired_Yuki no to sie tam spodkamy na dworciu , fajnie no nie biggrin xd xp a pani co się tak ten cytacik rozciągnął? proszę go skrócić, bo ja zaraz panią skrócę domokun A ten się nawet nie przywita, tylko opieprza od razu XD witałem się 4 godziny temu Cztery godziny temu mnie tu nie było blaugh a o to możesz mieć pretensje wyłącznie do siebie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|