|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:58 am
Kiray Twisted_Exile ale ja wiem ze misiek by mnie nie zbanowal 4laugh rofl acha... Rev moze byc...dzisiaj mam ochote pobawic sie "losowym" mrgreen
no to na co czekasz? a jaki powod bedziesz podawal? mrgreen *podaje mu flaszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:02 am
revcat Kiray Twisted_Exile ale ja wiem ze misiek by mnie nie zbanowal 4laugh rofl acha... Rev moze byc...dzisiaj mam ochote pobawic sie "losowym" mrgreen no to na co czekasz? a jaki powod bedziesz podawal? mrgreen *podaje mu flaszke* wlasnie w pierwszym poscie na tej stronie wyrazilem swoje zadowolenie z wykonanej pracy mrgreen no ja jeszcze nie powariowalem zebym sie tlumaczyl przed jakims rekrutem z bana dla niego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:07 am
Kiray wlasnie w pierwszym poscie na tej stronie wyrazilem swoje zadowolenie z wykonanej pracy mrgreen no ja jeszcze nie powariowalem zebym sie tlumaczyl przed jakims rekrutem z bana dla niego...
i slusznie.... mrgreen dawno zem nie widzial towarzysza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:36 am
revcat Kiray wlasnie w pierwszym poscie na tej stronie wyrazilem swoje zadowolenie z wykonanej pracy mrgreen no ja jeszcze nie powariowalem zebym sie tlumaczyl przed jakims rekrutem z bana dla niego... i slusznie.... mrgreen dawno zem nie widzial towarzysza 3nodding ja ciebie tez nie... wiesz jak to jest...studia, studia, referat, ragnarok, referat mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 3:41 am
Kiray revcat Kiray wlasnie w pierwszym poscie na tej stronie wyrazilem swoje zadowolenie z wykonanej pracy mrgreen no ja jeszcze nie powariowalem zebym sie tlumaczyl przed jakims rekrutem z bana dla niego... i slusznie.... mrgreen dawno zem nie widzial towarzysza 3nodding ja ciebie tez nie... wiesz jak to jest...studia, studia, referat, ragnarok, referat mrgreen wyliczanka niezla ale gdzieczas na alkochol i kobiety ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 4:32 am
Kiray zorka ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp fajnie ze Towarzyszka wkoncu sie pojawila na posterunku[bo juz mialem zamiar usunac]...teraz napisz jeszcze z 3 posty aby miec 5 to cie narazie nie usune... i jeszcze jedno...odzywasz sie do Generala wiec bez takich epitetow i z szacunkiem... BTW Rac usuniesz dizisiaj tych rekrutow co maja ponizej 5 postow czy ja mam to zrobic? jak masz troche czasu to jak najbardziej, tylko powysylaj im jakies smieszne wiadomosci - takie oficjalne powiadomienia organu wladzy. Jak nie masz czasu to moze wpadne pod wieczor jeszcze to wtedy to zalatwie. Ruskie Pierogi forver !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 4:51 am
'By uchronic sie od dewastacji by zjednoczyc ludy naszej nacji'... -jakos tak to szlo, ale zmierzam do tego by jednak pozostac w typowo partyzanckim towarzystwie... domokun cdn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 4:54 am
... mimo, iz nie czesto swe 3 grosze wrzuce jeszcze kiedys tu powroce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 5:07 am
xd 5 post hlehlehlehleha! --wiec na razie moge przestac zyc w 'strachu'.
A na rac to ja zlewam (poki bawi sie w emigranta), zreszta nawet sie na mnie nie obruszyl, wiec co szanowny Kirai ode mnie chce ( przeciez mnie nawet nie znasz).
pozdro dla generala BIMBER
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:34 am
zorka xd 5 post hlehlehlehleha! --wiec na razie moge przestac zyc w 'strachu'. A na rac to ja zlewam (poki bawi sie w emigranta), zreszta nawet sie na mnie nie obruszyl, wiec co szanowny Kirai ode mnie chce ( przeciez mnie nawet nie znasz). pozdro dla generala BIMBER
no no no prawdziwa krew partyzancka....zaiste ciety jezyk.... mrgreen *podaje jej flaszke z bimbrem* to w nagrode mwhahahahahaha......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:48 am
*bierze flache, wyciaga zza pazuchy slomke...* siorb, siorb, siorb.... *zagapila sie--oddaje pusta* thx * sweatdrop zawstydzona, unika spojrzenia eek rev*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:50 am
zorka *bierze flache, wyciaga zza pazuchy slomke...* siorb, siorb, siorb.... *zagapila sie--oddaje pusta* thx * sweatdrop zawstydzona, unika spojrzenia eek rev*
oi! nie dosc iz ciety jezyk to i spust niezly..... mrgreen no no beda z Ciebie ludzie beda... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|