Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 420 421 422 423 424 425 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 23, 2012 11:46 pm

Most kicsit több dolog lett kicsemegézve a 22-én megtartott ATA-ból, plusz egy GCD-s (Gaia Community Discusson) topikban találtam néhány érdekes quote-ot lanzertől és Narumi-tól a world mappel kapcsolatban. ez a topik linkje és a spoiler gomb alatt vannak a quote-ok, Gaia világának fejlesztéséről szól kb a topik, illetve, hogy mostanában nemigen volt...
És itt vannak az ATA szemezgetések, lehet, hogy több lesz később külön posztban, nem mentem még végig az egész ATA-n (44 oldal).

Halloween:
- Ki lesz téve néhány stat az eventtel kapcsolatban, amikor vége. Azt még el kell dönteniük, miket fognak pontosan kirakni. Ha egy mule elég aktív, azt úgy számítják be, mint bárki mást. A csapatok pontjának kiszámolásáról az Event Guide topikban ír az event fórumán. A játék több lapon nyitását valószínűleg nem tiltják le, mert úgyis 20 másodperc van 1-1 minigamere és nem kapsz érvényes heal/attack statot, ha nem szerzel pontot (ez 23-a óta van így).
- azért nem került Halloween-i event a zOMG-re, mert az idén túl sok munkával járt volna ez ahhoz képest, amit el tudnak vállalni, illetve mint amire idejük van ("The work that would've been required to make it happen in zOMG was just too much for us to be able to undertake this year, sorry." - Uncle Kenny; "The work required to do so was more than the necessary people had time for." - Narumi Misuhara)
- leszt-e újabb story event a Towns-ban, olyasmi, mint ami 2006-ban volt? - Valószínűleg lesz (Narumi Misuhara)
- az event Halloween éjfélkor ér véget (akkor gondolom mi időnk szerint reggel 9-kor...)
- fog-e Countess Ambrosia és Franco The Fish posztolni a fórumba? - talán (Narumi Misuhara developer)
- Halloween-es gold shop update mikor lesz - hamarosan! (milkbun artist)
- az új potionök a Treehouse-ban maradnak végleg, mivel Wing Stickerekért vásárolhatóak meg
- lehetne-e jövőre néhány Halloween-i cukorka, édesség a Buttercup Caféban? - észben tarhjuk, ki tudja milyen őrült ötletekkel rukkolunk elő jövőre? - lanzer

Towns 2, housing:
- év végén vagy 2013 elején lesz több update a Towns 2-vel kapcsolatban kitéve, jövő Halloweenkor a trick or treat és valószínűleg Jack is az új Towns-ban lesz
- a towns 2-n gyakran fognak dolgozni, mert remélik, hogy adhatnak hozzá új területeket meg eventeket stb.
- egy másik topikban idéztek Narumi-tól, eszerint a world mapet is updatelik majd a Towns 2 felfejlesztése után ("Updates to this are currently on hold. Once we're farther along with Towns 2 we'll be updating the global map to reflect the updated world.")
- ugyenezen a helyen lanzertől is idéznek: vannak terveik új helyekre eventek után ("We do plan to make more of the Gaia world accessible through the Towns upgrade, and as we actually have plans to create new areas after events. I'm looking forward to having new towns and areas in the Gaia world myself.") a Towns nagyban meghatározza, hogyan updatelik majd a Gaia World-öt
- lesz még update a házaknál, jövő év elején lehet erre számítani. Codemonkey nem akar magas elvárásokat támasztani, de elég dramatikus lesz szerinte az update, kívül is és belül is.
- most Isle de Gambino-t fejezik be, majd Durem-et, Aekeát és Barton-t is megcsinálják, a Virtual Hollywoodot és a Rally-t mindezek ELŐTT kapcsolják össze a Towns 2-vel
- virág-, bogár- és szemétszedés mind lesz a Towns 2-ben is

Heralds of Chaos:
- a Heralds of Chaosban az essence to gold gomb majd visszatér, az UI-n való dolgozás miatt rejtették el
- lassan engedik be az embereket - bugokat javítanak - és aztán még több embert engednek be

zOMG:
- a zOMG-ben lévő Back Alley Bargains bugos lehet, de azt egyelőre nem tudják kijavítani, mivel nem dolgozik most náluk egyik zOMG programozó se
- kétséges, hogy lesz-e karácsonyi event a zOMG-n
- már közelebb jutottak ahhoz, hogy meglegyen a szerver patch (a glitch javítás ügyében), majd tudatják velünk, ha fent van

Egyéb:
- vannak halak, melyeknek van visszavásárlási (sellback) áruk, de nem tudják eladni az inventoryból - ki fogják javítani
- karácsonyi témájú lesz a legközelebbi item contest? - meglátod! (milkbun artist)
- milyen hamar jönnek az új CrosStitch cuccok? - nagyon hamar! (milkbun artist)
- remélhetőleg Waffles-ről még készülnek majd cuccok más eventek alatt
- Alchemy szárnyak - hozzáférhető lesz-e a szegényebbeknek is valahogy? - valamikor később kiegyensúlyozzák majd
- hamarosan elkezdik tervezni a karácsonyi eventet, de még nincsenek meghatározott tervek
- lehet, hogy a Halfling Pipe cucc is bele fog számítani a Risky Lifestyle achievementbe
- valaki kérdezte, látjuk-e még Hatsyát (az egyik csillaggyereket) még RIG-ben. Válasz: Hatsya klassz, de jó pár másik RiG ötletünk van egyelőre, bocsi.
- valaki kérdezte, lesz-e esetleg kertészkedéssel vagy egészséggel, fitnesszel kapcsolatos alfórum, illetve rajzolás/színezés alfórum az art fórumban - lanzer válasza: ha elég ember kéri ezt, kibővítik a beszélgetős fórumokat.
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 7:57 am

Cryene says:

confused Sziasztok.

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 9:11 am

crying Helló!
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 1:04 pm

Hali smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 9:14 pm

Cryene says:

Megint alaposan ellustultam, a... Bocsánat. Annyi sok hülyeség történt velem, már kész vagyok. De amugy ok, szóval elnézést kérek a hosszas inaktivitásomért. Amúgy tudjátok mi a legjobb a bordaműtétben? Az hogy nincs tesi óra!!! Még úgy egy évig........
Ja és akit érdekel ATA minden kedden hajnali 2kor van, én nem kaptam ugyan választ a kérdésemre, de legalább újabb 20 ismerőst szereztem xD
Akkor szasztok.

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 3:13 am

Kinek hogy tetszenek az új Cros Stitch itemek? Nekem az unicorn fejek nyerték el a tetszésemet.

Hime_Yura

Mage

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 3:39 am

az unikornis fejek tényleg jól néznek ki 3nodding nekem a cápa is tetszik biggrin mókás biggrin
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 8:54 am

Cryene says:

Nekem is nagyon tetszenek (:
Végre kitalálhatnának egy témát, amihez én is hozzá tudok szólni, eddig alig volt bármi ötletem D: és én azért nagyon szeretnék versenyezni biggrin

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 26, 2012 11:46 am

Mrs CryeneMisery
Cryene says:

Megint alaposan ellustultam, a... Bocsánat. Annyi sok hülyeség történt velem, már kész vagyok. De amugy ok, szóval elnézést kérek a hosszas inaktivitásomért. Amúgy tudjátok mi a legjobb a bordaműtétben? Az hogy nincs tesi óra!!! Még úgy egy évig........
Ja és akit érdekel ATA minden kedden hajnali 2kor van, én nem kaptam ugyan választ a kérdésemre, de legalább újabb 20 ismerőst szereztem xD
Akkor szasztok.

Cryene has spoken. x3

Üdv vissza megint smile Jobbulást, remélem minden rendben ment 3nodding
Nézegettem az ATA-t info morzsákért és láttam, hogy írtál oda smile Bár még nem néztem végig teljesen, 44 oldalas.

Az unikornis fejek nekem is tetszenek smile Rákerestem a nevére Gaián (kíváncsi voltam kinek hogy tetszik) és nyitottak olyan topikot, ahol unikornisfejes avi contest van smile Még nem neveztem, mert nézegettem, hogy lehetne még alakítgatni az avit, de lehet, hogy így hagyom, úgy érzem, nem minden áll jól a "fejen" (van aki díszt vagy kalapot tett rá egyébként).
A cápa nekem tetszik is nem is, az Omegás szörnyes meg érdekes, de az egyszarvús jobban tetszik. Hangyányit velencei érzésű nekem.

Másik: újra lett téve a gép és új vinyót is kapott meg ki lett tisztítva a por, remélem bírni fogja még pár évig (most 5 éves). A szerelő nagyon rendes egyébként és nem számol külön óradíjat (nem szervízbe mentünk).
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 1:52 pm

Obi Aoi
Cryene says:

Aww köszönöm. Minden jól ment azt leszámítva hogy tönkrement a fájdalom és hő érzékelési 'rendszerem' (called anterior cord syndrome). Deeee hagyjuk, emiatt most eléggé rosszul érzem magam, mer ez így nem élet... Szóval légyszi ne nagyon kérdezzetek/beszéljetek erről....... Inkább...
Ja ott voltam ATA-n, (p. 17) Viccelsz? 1kor hajlando voltam felkelni miatta d: Amúgy azóta jött válasz. A kérdésem az volt, hogy lesz-e lehetőség zOMGon újra ilyen teamspeak szerű megoldással, mint régebben. És valószínűleg nem. Szóval maradt a Teamspeak. A SSS clan-nak már nyitottam egy szobát, ha gondoljátok csinálhatok a guildnek is, így az egy crew-ban lévő vagy akár csak beszélni vágyó tagok szóban is megoszthatják gondolataikat, és gyorsaaaan biggrin Gondolom többetek azért ismeri ezt a programot (CoD-osok, CSsek, kockák előnyben) és szerintem ez nem menne a guild rovására sem. Remélem.... ._.
És ennyi. Majd írjátok le mit gondoltok erről az ötletről (: Sziasztok *alszik*

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Oct 27, 2012 1:22 am

Mrs CryeneMisery
Obi Aoi
Cryene says:

Aww köszönöm. Minden jól ment azt leszámítva hogy tönkrement a fájdalom és hő érzékelési 'rendszerem' (called anterior cord syndrome). Deeee hagyjuk, emiatt most eléggé rosszul érzem magam, mer ez így nem élet... Szóval légyszi ne nagyon kérdezzetek/beszéljetek erről....... Inkább...
Ja ott voltam ATA-n, (p. 17) Viccelsz? 1kor hajlando voltam felkelni miatta d: Amúgy azóta jött válasz. A kérdésem az volt, hogy lesz-e lehetőség zOMGon újra ilyen teamspeak szerű megoldással, mint régebben. És valószínűleg nem. Szóval maradt a Teamspeak. A SSS clan-nak már nyitottam egy szobát, ha gondoljátok csinálhatok a guildnek is, így az egy crew-ban lévő vagy akár csak beszélni vágyó tagok szóban is megoszthatják gondolataikat, és gyorsaaaan biggrin Gondolom többetek azért ismeri ezt a programot (CoD-osok, CSsek, kockák előnyben) és szerintem ez nem menne a guild rovására sem. Remélem.... ._.
És ennyi. Majd írjátok le mit gondoltok erről az ötletről (: Sziasztok *alszik*

Cryene has spoken. x3

Szívesen smile Ó értem. Megértem.
Igen, ez a mi időnk szerint éjjel van, én még 1x se kérdeztem, de sokszor találtam érdekes infókat, főleg a Towns 2-ről. Igen, a VOIP cuccra emlékszem a zOMG-n, valamiért leszedték, talán nem volt népszerű vagy nem tudom. A Teamspeak az jó, egy játék kapcsán használtam már, szívesen feljövök egy Gaiás szobába ha kell, csak apám miatt nem mindig beszélhetnék (hacsak nem viszem máshova a laptopot, most már kábel nélkül is megy a net a házon belül). Szóval én támogatom, csak nem mindig tudok mjd beszélni és nem gyakran zOMG-zek mostanában igazából... rolleyes
PostPosted: Sat Oct 27, 2012 12:50 pm

Köszi az újabb infókat Obi.

Szerintem is jók az egyszarvú fejek, bár én nem vagyok oda értük.
Talán hordok majd belőlük néha, talán nem, még nem tudom.

Nekem a C lett újratelepítve bizonyos okok miatt és egyéb is történt gépügyben.
De persze a többi más partíción és vinyón lévő adatok megmaradtak, persze újra kellett telepíteni ezt-azt.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Oct 29, 2012 1:53 am

Találtam egy jó Towns 2 topikot, ahol codemonkey37179 válaszol időnként Towns 2-vel kapcsolatos kérdésekre és visszajelzéseket, javaslatokat is fogad elvileg. Ahogy az első posztban írja, akkor nem válaszol a kérdés(ek)re, ha még nem tudja, ha még nem lett eldöntve valami vagy ha nem akarja lerombolni a meglepetést.A topik még februárban nyílt, ezért előbb a frissebb oldalakat néztem/nézegetem.
Itt a topik linkje: http://www.gaiaonline.com/forum/site-feedback/towns-2-0/t.78071015_1/
Amit eddig összeírtam onnan (utolsó oldaltól visszafelé haladva):

- minden terület egyedi kinézetű lesz, nem lesz sakkos elrendezés.
- bizonyos értelemben olyan lesz, mint a Hollywood vagy a Rally, de sokkal nagyobb.
- könnyebb lesz updatelni, ezért néha lesznek benne új területek.
. még nem 100%, hogy a Towns 2 fel lesz díszítve karácsonyra, ha lesz idő rá, akkor igen, de hóra ne számítsunk Isle de Gambino-n.
- a szomszédságok és a házak belseje nem lesz szerverekbe és szobákba osztva.
- GPS-szel meg lehet találni majd a barátokat.
- a Towns 1-ben már nem javítanak hibákat.
- jövőre már fel lesz díszítve a Towns 2 Halloweenkor. A Towns 1-ben hallott halloween-i zene valószínűleg meglesz a Towns 2-ben is.
- ugyanúgy lesznek szezonkénti változások (mint a Halloweenkor, karácsonykor, nyáron). Eventek is helyet kaphatnak majd benne, mint nyáron a Rejected Olympics.
- meg tudod hívni majd a barátokat a lakóhelyedre elvileg.
- az Isle de Gambino ki lesz terjesztve, ezt év vége felé tervezik feltenni. Aekeát, Bartont és Duremet 2013 folyamán adják hozzá.
- a zOMG-ből semmi nem kerül a Towns 2-be.
- decemberben lesz valamikor kész a housing area-val, október végén kapja codemonkey a rajzot hozzá.
- sok új funkció lesz, a legtöbbet akkor látjuk meg, amikor hozzáadják a housing-ot.
- lesznek benne bogarak, szemetek, virágok, mint a Towns 1-ben.
- "irányítószámok" már nem lesznek, de sok új dolog lesz benne.

Innen ezeket is megtudtam :

- az artistok csinálnak néhány jó kinézetű, új házkülsőt, kevésbé lesz "heavy-coded", így gyorsabb lesz
- lesz néhány új játék linkelve a Towns 2-be
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 2:03 am

Én cica. Dilgert cica!

Dilgert

Feline Shapeshifter

10,725 Points
  • Cool Cat 500
  • Cats vs Dogs 100
  • Cat Fancier 100

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 4:00 am

Dilgert
Én cica. Dilgert cica!

Cryene says:

Én Miseria. Cryene Miseria.

Cryene has spoken. x3
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 420 421 422 423 424 425 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games