|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:26 am
Labudziak ja? nic -_- .. 2 godz na cmentarzu -_- potem kolejne u ciotki na obiedzie -_- portem u dziatka .. teraz jestem tutaj XD m#281;c kt.. nudno jak.. ******* wiesz co ztwierdziłem..? Na wsiach dziewczyny mają całkiem niezłe ciałka.. ale twarze.. to okrone już mają XD.. Fuuu swietnie , niewiem co myslec biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:27 am
Delein Miss_Karina Delein Cirilla witamw was, ludzie i zombiaki! (coponiektórzy tylko) Avuś! Jejku kapitalnie wystroili sklepy! hej Delusia 4laugh biggrin Delusia XD Dobre 3nodding Ciri- ano tak piąte przez dziesiąte ^^ razz sorki za pomylke, obie macie na poczatku DEL razz biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:28 am
Cirilla Yumehayla Yay, powroocilem a tu cuksy rozdaja^^! Na wstepie dwa nowe przedmioty XD witaj, pameitasz ze mi obecłaes jacet i pare innych jesli ci sie uda? 3nodding blaugh Delein to wkleje link tutaj ^^ rysuneczekPamietam, ale przypomniec mialas jak bank zacznie dzialac^^...na razie probuje skompletowac 3 zestaw...jedna osoba ma juz 7- -...musi miec 7 kont, bo wyrabia sie srednio 1 zestaw na konto- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:30 am
sysunka hehe dobre, my sie jeszcze nie znamy, cześć *podchodzi i przytula* 4laugh Siema! *przytulasik* ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:31 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Cirilla witamw was, ludzie i zombiaki! (coponiektórzy tylko) Avuś! Jejku kapitalnie wystroili sklepy! hej Delusia 4laugh biggrin Delusia XD Dobre 3nodding Ciri- ano tak piąte przez dziesiąte ^^ razz sorki za pomylke, obie macie na poczatku DEL razz biggrin xd Luzik...jeśli chodzi o mnie, to właśnie Del w zupełności wystarczy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:32 am
Labudziak sysunka hehe dobre, my sie jeszcze nie znamy, cześć *podchodzi i przytula* 4laugh Siema! *przytulasik* ^^' ale niesmiały, no... powiedz cos wiecej... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:34 am
wired_Yuki swietnie , niewiem co myslec biggrin A ja nie wiem, co maiąłś na mysli to pisząc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:34 am
Motylem jestem....lalalalala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:36 am
sysunka Labudziak sysunka hehe dobre, my sie jeszcze nie znamy, cześć *podchodzi i przytula* 4laugh Siema! *przytulasik* ^^' ale niesmiały, no... powiedz cos wiecej... biggrin to zapytaj, to ci powiem XD bo nie wiem.. z jakiego zakresu "o mnie" chcesz coś wiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:36 am
Kopciuszek Motylem jestem....lalalalala gonk Duch motyla!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:37 am
Czarny Kopciuszek Motylem jestem....lalalalala gonk Duch motyla! Nie miałam poprostu co napisać. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:38 am
Kopciuszek Czarny Kopciuszek Motylem jestem....lalalalala gonk Duch motyla! Nie miałam poprostu co napisać. 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:40 am
mam buciki na zamianę za cos ktos chce???? biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:41 am
Yumehayla Yay, powroocilem a tu cuksy rozdaja^^! Na wstepie dwa nowe przedmioty XD Jakie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|