|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:11 am
Limia Kamila, chyba nie muszę ci mówić gdzie ma sie zjawić. D: Cały dzień na Ciebie poluje. No to mnie upolowałaś już ide.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:12 am
wired_Yuki no witaj , kotkiem bede jak bede miała koce uszka i ogonek xd 3nodding mrau A co? wolisz "kochanie" ?? XD dla mnie już kotkiem jesteś ^_^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:13 am
Ntsumi_Aya LUDZISKA>>.....PODAJCIE MI LINKA DO GM PLZZ CHCĘ POATAKOWAĆ ZOOMBEE POMOCYYY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:14 am
Labudziak wired_Yuki no witaj , kotkiem bede jak bede miała koce uszka i ogonek xd 3nodding mrau A co? wolisz "kochanie" ?? XD dla mnie już kotkiem jesteś ^_^v a ty zbierasz cuksy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:15 am
Ntsumi_Aya LUDZISKA>>.....PODAJCIE MI LINKA DO GM PLZZ CHCĘ POATAKOWAĆ ZOOMBEE ale polowanie sie juz skonczylo wczoraj sweatdrop , a GM juz nie ma bo zrzucono na nie bombe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam pytania1. ile jeszcze bedzie trwac halloween na gai?? 2. jakie sa wszystkie kolory cukierkow?? 3. nie moge załozyc dyni, ani butow dlaczego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ntsumi_Aya LUDZISKA>>.....PODAJCIE MI LINKA DO GM PLZZ CHCĘ POATAKOWAĆ ZOOMBEE ale polowanie sie juz skonczylo wczoraj sweatdrop , a GM juz nie ma bo zrzucono na nie bombe xp aha sweatdrop to spoozniona jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:16 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki no witaj , kotkiem bede jak bede miała koce uszka i ogonek xd 3nodding mrau A co? wolisz "kochanie" ?? XD dla mnie już kotkiem jesteś ^_^v a ty zbierasz cuksy? nie.. nie mam sroju.. to raz, a i niechce mi sie szukać.. mam za wolne łącze.. by być w 2 miejscach na raz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:16 am
witamw was, ludzie i zombiaki! (coponiektórzy tylko)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:17 am
Cirilla witamw was, ludzie i zombiaki! (coponiektórzy tylko) hey!! cuuksy jush rozdają!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:17 am
sysunka mam pytania1. ile jeszcze bedzie trwac halloween na gai?? 2. jakie sa wszystkie kolory cukierkow?? 3. nie moge załozyc dyni, ani butow dlaczego???
1. podobno do wtorku 2. ????? 3. ja też nie moge ubrać peleryny i bucików.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:18 am
Cirilla witamw was, ludzie i zombiaki! (coponiektórzy tylko) Avuś! Jejku kapitalnie wystroili sklepy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:18 am
Ntsumi_Aya Cirilla witamw was, ludzie i zombiaki! (coponiektórzy tylko) hey!! cuuksy jush rozdają!! chyba jescze... sweatdrop witaj Delein -chan ^^ widzilas moj stary rysunek pokolrowany przez moja kulezanke? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:19 am
sysunka mam pytania1. ile jeszcze bedzie trwac halloween na gai?? 2. jakie sa wszystkie kolory cukierkow?? 3. nie moge załozyc dyni, ani butow dlaczego???
Ty mnie naprawde zaczynasz denerwowac tymi pytaniami stare 1) do mniej wiecej 00.00 naszego czasu 2) zobacz faq halloweenowy w przewodniku, po to jest scream 3) jest blad i maja go naprawic wkrotce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:19 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki no witaj , kotkiem bede jak bede miała koce uszka i ogonek xd 3nodding mrau A co? wolisz "kochanie" ?? XD dla mnie już kotkiem jesteś ^_^v a ty zbierasz cuksy? nie.. nie mam sroju.. to raz, a i niechce mi sie szukać.. mam za wolne łącze.. by być w 2 miejscach na raz XD spoko , i co powiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|