|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:42 am
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw nie wiem czy wiecie ale zero odchodzi na jakos czas z gai crying Zero-kun??!!! dlaczego??!! crying nie chcial mi powiedziec sad cze nathaniel crying crying crying crying Ntsumi_Aya widziakla widzialm *stacza sie ze snmiechu z dachu a kotek zeskakuje na ziemie i tesh sie brechta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka tańczy z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dług spłacony razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przepraszam, ze przeszkadzam, ale od ktorej mozna cukry znow zbierac??? i wogole do kiedy beda rozdawane??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:43 am
Melania Moon Miss_Karina Setsuna Dragonclaw nie wiem czy wiecie ale zero odchodzi na jakos czas z gai crying Zero-kun??!!! dlaczego??!! crying mowil ze nie ma narazie czasu na Gaie sad crying crying crying szkoda crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:44 am
Ntsumi_Aya Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw nie wiem czy wiecie ale zero odchodzi na jakos czas z gai crying Zero-kun??!!! dlaczego??!! crying nie chcial mi powiedziec sad cze nathaniel szkoda....pozdroof go odemnie jesli masz taką moshliwość....a i wyślij do mnie pma jak wrooci sad ( dobshe, pozdrowie... melania: szkoda... dobry byl z niego gaiowicz crying cze omega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka przepraszam, ze przeszkadzam, ale od ktorej mozna cukry znow zbierac??? i wogole do kiedy beda rozdawane?? ?Słysałan że od 18
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
elo setsu to byla kara julli za zabicie mojego (wskrzesszonego jush) kotka miala pocalowac pierwszego faceta ktory wejdzie do gildii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:45 am
|
|
|
|
|
|
|
nio gdzie ten Nathaniel, zwiał czy poszedł gdzieś i zabłądził ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Ntsumi_Aya Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw nie wiem czy wiecie ale zero odchodzi na jakos czas z gai crying Zero-kun??!!! dlaczego??!! crying nie chcial mi powiedziec sad cze nathaniel szkoda....pozdroof go odemnie jesli masz taką moshliwość....a i wyślij do mnie pma jak wrooci sad ( dobshe, pozdrowie... melania: szkoda... dobry byl z niego gaiowicz crying nio crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
waaaaaaa coś na mnie leci... eek eek to TRUUUNK xp *zostaje trafiona małą paczuszką w głowę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:46 am
Baliaur juliangel nio gdzie ten Nathaniel, zwiaŦ#8218; czy poszedŦ#8218; gdzieŦ#8250; i zabŦ#8218;Ħ#8230;dziŦ#8218; ?? przestaszyll sie ciebie blaugh blaugh xd xd stressed stressed stressed stressed stressed stressed stressed stressed stressed stressed sweatdrop spadaj... to ty ludzi straszysz rudzielcu... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:47 am
hejka 4laugh ja sadze ze te cuksy beda ok 19:00 (a raczej nie sadze tylko musza byc domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|