|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:54 pm
wiedzialem kurna ze tak bedzie.....ze ten torcz wielk pan general rac nie odbierze telefonu.....bo ma to w gleboko w dupie.............torcz ********!!!! mam dzisiaj zajebiscie zly dzien...prosze mnie nie draznic...wrrrrrrrrrrrrrrrrrr pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:54 pm
Zero7 [Simple Things #12] End Theme [3:38]
ide spac.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:57 pm
revcat wiedzialem kurna ze tak bedzie.....ze ten torcz wielk pan general rac nie odbierze telefonu.....bo ma to w gleboko w dupie.............torcz ********!!!! mam dzisiaj zajebiscie zly dzien...prosze mnie nie draznic...wrrrrrrrrrrrrrrrrrr pirate gonk *chowa sie przed gniewem* gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:58 pm
opcy Zero7 [Simple Things #12] End Theme [3:38]ide spac.......
dobranoc.....ja tez ide lepiej spac zanim kogos obraze....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 2:45 pm
Moher to siła, Moher to władza, Moherowych kapeluszy sie nie zdradza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 11:41 pm
revcat wiedzialem kurna ze tak bedzie.....ze ten torcz wielk pan general rac nie odbierze telefonu.....bo ma to w gleboko w dupie.............torcz ********!!!! mam dzisiaj zajebiscie zly dzien...prosze mnie nie draznic...wrrrrrrrrrrrrrrrrrr pirate a cmoknij mnie w pompke, nie odebralem, bo byl wylaczony a poza tym miales dzwonic 2 tyg temu buraku. p.s. Krokiet chyba zmarl z przyczyn naturalnych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:32 am
zorka ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp fajnie ze Towarzyszka wkoncu sie pojawila na posterunku[bo juz mialem zamiar usunac]...teraz napisz jeszcze z 3 posty aby miec 5 to cie narazie nie usune... i jeszcze jedno...odzywasz sie do Generala wiec bez takich epitetow i z szacunkiem... BTW Rac usuniesz dizisiaj tych rekrutow co maja ponizej 5 postow czy ja mam to zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:48 am
racqel p.s. Krokiet chyba zmarl z przyczyn naturalnych. albo maja choc jest to malo prawdopodobne taki sam kryzys jaki i my mielismy jeszcze nie tak dawno temu 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:03 am
Twisted_Exile racqel p.s. Krokiet chyba zmarl z przyczyn naturalnych. albo maja choc jest to malo prawdopodobne taki sam kryzys jaki i my mielismy jeszcze nie tak dawno temu 3nodding twisted eek majorze...szerzyz wrogom propagande scream ...co to ma znaczyc, wytlumacz sie ze swojego zachowania oficerze... Ruskie Partyzanty nigdy nie mialy kryzysu...chwilowa nieobecnosc naszych jednostek na posterunku, o ktorej raczylas wspomniec byla zwiazana z nagla potrzeba poszerzenia swojej wiedzy o wrogu, wiec kazdy pracowal w terenie w celu zdobycia informacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:16 am
Kiray Twisted_Exile racqel p.s. Krokiet chyba zmarl z przyczyn naturalnych. albo maja choc jest to malo prawdopodobne taki sam kryzys jaki i my mielismy jeszcze nie tak dawno temu 3nodding twisted eek majorze...szerzyz wrogom propagande scream ...co to ma znaczyc, wytlumacz sie ze swojego zachowania oficerze... Ruskie Partyzanty nigdy nie mialy kryzysu...chwilowa nieobecnosc naszych jednostek na posterunku, o ktorej raczylas wspomniec byla zwiazana z nagla potrzeba poszerzenia swojej wiedzy o wrogu, wiec kazdy pracowal w terenie w celu zdobycia informacji...
wlasnie kuna mac.....dziwnym nie jest.....
Rac Ty torczu burakowaty to go nie wylaczaj....po co ci telefon w takim razie? i wiesz co? wiesz co ci jeszcze powiem? skrusz orzecha.... mrgreen
a gosci tez bym sobie "losowym" potraktowal..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:18 am
Kiray Twisted_Exile racqel p.s. Krokiet chyba zmarl z przyczyn naturalnych. albo maja choc jest to malo prawdopodobne taki sam kryzys jaki i my mielismy jeszcze nie tak dawno temu 3nodding twisted eek majorze...szerzyz wrogom propagande scream ...co to ma znaczyc, wytlumacz sie ze swojego zachowania oficerze... Ruskie Partyzanty nigdy nie mialy kryzysu...chwilowa nieobecnosc naszych jednostek na posterunku, o ktorej raczylas wspomniec byla zwiazana z nagla potrzeba poszerzenia swojej wiedzy o wrogu, wiec kazdy pracowal w terenie w celu zdobycia informacji... pirate zbanuj mnie w takim razie pirate ja uwazam ze to byl kryzys a ze prawda w oczy kole pirate i ja serio mowie zbanuj mnie nie mam najlepszego nastroju wiec wiesz.... pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:21 am
Twisted_Exile pirate zbanuj mnie w takim razie pirate ja uwazam ze to byl kryzys a ze prawda w oczy kole pirate i ja serio mowie zbanuj mnie nie mam najlepszego nastroju wiec wiesz.... pirate twisted
nikt nie bedzie banowal mojego adiutanta.....majora Twisted...zasluzonego oficera.... cicho mowie.....sza! banowac to bedziemy rekrutow i szeregowcow ktorzy leca w kulki..... mrgreen podajcie sobie dlonie i po sprawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:24 am
revcat Twisted_Exile pirate zbanuj mnie w takim razie pirate ja uwazam ze to byl kryzys a ze prawda w oczy kole pirate i ja serio mowie zbanuj mnie nie mam najlepszego nastroju wiec wiesz.... pirate twisted nikt nie bedzie banowal mojego adiutanta.....majora Twisted...zasluzonego oficera.... cicho mowie.....sza! banowac to bedziemy rekrutow i szeregowcow ktorzy leca w kulki..... mrgreen podajcie sobie dlonie i po sprawie... ale ja wiem ze misiek by mnie nie zbanowal 4laugh rofl dobra ide do szkoly choc powinnam isc do lekarza *wskakuje na plecy miska i tuli go duszaco potem tuli jeszcze bardziej duszaco Rava i zabiera przy okazji mu bimber* do zobaczenia mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:24 am
Kiray zorka ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp fajnie ze Towarzyszka wkoncu sie pojawila na posterunku[bo juz mialem zamiar usunac]...teraz napisz jeszcze z 3 posty aby miec 5 to cie narazie nie usune... i jeszcze jedno...odzywasz sie do Generala wiec bez takich epitetow i z szacunkiem... BTW Rac usuniesz dizisiaj tych rekrutow co maja ponizej 5 postow czy ja mam to zrobic?
tja to moze ja usune kilku i ty usuniesz kilku i po sprawie bedzie...???????? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:36 am
Twisted_Exile ale ja wiem ze misiek by mnie nie zbanowal 4laugh rofl acha... Rev moze byc...dzisiaj mam ochote pobawic sie "losowym" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|