|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:15 pm
Omega Sun Wilczek-BWOM Omega Sun W sumie to nie wiem i zaden lekarz nie byl mi w stanie tego powiedziec. Jednego dnia bylo dobrze a nastepnego jak wstalam to nie moglam ruszyc noga. Chyba po prostu tak jakis uraz. Teraz chirurg kazal mi oszczedzac kolano a ja sobie gram w siatkowke, jezdze po polsce i urzadzam wielogodzinne spacery, bo nie umiem usiedziec w jednym miejscu sweatdrop Ja mam dziwny uraz piet .... strasznie mnie bolą ..czasem tak dokuczliwie ze nie moge chodzic po schodach .... od kiedy ozzwald do mnie przyjechał bul sie nasilil mysle ze on mnie kijem bambusowym po pietach nasuwa w nocy !!! A lekarstwem wedlug niego jest ....Voodka ..wiec karze mi pic .... a ja bym sobie pochodzil na specerki wielo godzinne z kims kto ma uszkodzone kolano biggrin to mozemy sobie podreptac tu dookola domu, a potem zazyjesz odpowiednia dawke lekarstwa Ozzwalda i od razu bedziesz zdrowy wink A no z checią ...sobie podreptam z toba dookola domku ... a lekarstwo ozzwalda jak sie przyjmuje to już sie prosto nie chodzi bo on mi zapisał 1/2-litra przed snem !!!.... A terach chocmy na spacerek a potem na grila desta !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:16 pm
Omega Sun dest Omega Sun Aque Ostatni ludzie, którzy mnie tak potraktowali już więcej mnie nie zobaczyli i są teraz bardzo szczęśliwi... Wcale sie nie dziwie ich szczesciu xd . Bardzo pieknie sie sama podsumowalas wink ^^ to i do nas usmiechnie sie szczescie wink Ta cisza i spokoj smile Znow wszyscy normalnie gadaja o glupotach, nikt sie nie obraza i nie kloci biggrin Gildia odzyskuje dawny klimat biggrin popieram na mnie już raz rynn się wściekła i to mi wystarczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:16 pm
Omega Sun dest Omega Sun Aque Ostatni ludzie, którzy mnie tak potraktowali już więcej mnie nie zobaczyli i są teraz bardzo szczęśliwi... Wcale sie nie dziwie ich szczesciu xd . Bardzo pieknie sie sama podsumowalas wink ^^ to i do nas usmiechnie sie szczescie wink Ta cisza i spokoj smile Znow wszyscy normalnie gadaja o glupotach, nikt sie nie obraza i nie kloci biggrin Gildia odzyskuje dawny klimat biggrin mi tu sie zawsze podoba obojetnie jaki jest nastruj czasem klutnie ale nie zapominajmy ze jestesmy polakami biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:18 pm
nawiązując ponownie do koleżanek aque i ch.. moze przestaniemy się z nich nabijac? czasami dziewczynom w mlodym wieku jak mają okres po prostu coś odpieprza i dla wszystkich są niemiłe... omega sun-jak za duzo skaczesz na bez rozgrzewki to stopy i kolana same się psują...a jak jestes w wieku dojrzewania to beda cie bolec przez jakis czas bez powodu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ty Sayokun slyszalem ze masz nadmiar kasy wiec mozesz mi dac 450g nawet ci na to pozwole smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM Omega Sun Aque Ostatni ludzie, którzy mnie tak potraktowali już więcej mnie nie zobaczyli i są teraz bardzo szczęśliwi... Wcale sie nie dziwie ich szczesciu xd . Bardzo pieknie sie sama podsumowalas wink A nom .. ale ona chyba chciał nas na litosc wziasc ! xp uuu to teraz oprocz osoby wylamujacej sie z wojny plci bede rowniez posadzona o okrucienstwo i brak serca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:20 pm
Dabster kto ma 450g albo Shades na zbyciu i moze mi dac biggrin jestem chwilowo przy kasie, to moge Ci dac. Zaraz wysle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:20 pm
roman_zbawicieL nawiązując ponownie do koleżanek aque i ch.. moze przestaniemy się z nich nabijac? czasami dziewczynom w mlodym wieku jak mają okres po prostu coś odpieprza i dla wszystkich są niemiłe... omega sun-jak za duzo skaczesz na bez rozgrzewki to stopy i kolana same się psują...a jak jestes w wieku dojrzewania to beda cie bolec przez jakis czas bez powodu... ja sie jeszcze z nikogo nie nabijalem (no moze czasami) i teraz nie mam zamiaru stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:22 pm
Omega Sun Dabster kto ma 450g albo Shades na zbyciu i moze mi dac biggrin jestem chwilowo przy kasie, to moge Ci dac. Zaraz wysle. nie wierze eek jedna dobra dla mnie osoba szczeze nie wiezylem ze ktos moze byc tak dobroduszny na tym swiecie dzieki wielkie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:22 pm
Dabster roman_zbawicieL nawiązując ponownie do koleżanek aque i ch.. moze przestaniemy się z nich nabijac? czasami dziewczynom w mlodym wieku jak mają okres po prostu coś odpieprza i dla wszystkich są niemiłe... omega sun-jak za duzo skaczesz na bez rozgrzewki to stopy i kolana same się psują...a jak jestes w wieku dojrzewania to beda cie bolec przez jakis czas bez powodu... ja sie jeszcze z nikogo nie nabijalem (no moze czasami) i teraz nie mam zamiaru stare nie mowie ze ty smile zreszta ja tez nie jestem swiety bo dolowalem wspomniane kolezanki na gg blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:23 pm
Omega Sun Wilczek-BWOM Omega Sun Aque Ostatni ludzie, którzy mnie tak potraktowali już więcej mnie nie zobaczyli i są teraz bardzo szczęśliwi... Wcale sie nie dziwie ich szczesciu xd . Bardzo pieknie sie sama podsumowalas wink A nom .. ale ona chyba chciał nas na litosc wziasc ! xp uuu to teraz oprocz osoby wylamujacej sie z wojny plci bede rowniez posadzona o okrucienstwo i brak serca xp ez Matka Teresa nie nazwiesz ... Uciekam spać ..opuszczam was moi mili ..słodkich oraz kolorowych snów ... obym sie wam przysnił ..... wtedy bedziecie mogli przylaczyc sie do mojej sekty !!!! ....*Przytula Omega i wyskakuje przez okno !!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:23 pm
Wilczek-BWOM Omega Sun Wilczek-BWOM Omega Sun W sumie to nie wiem i zaden lekarz nie byl mi w stanie tego powiedziec. Jednego dnia bylo dobrze a nastepnego jak wstalam to nie moglam ruszyc noga. Chyba po prostu tak jakis uraz. Teraz chirurg kazal mi oszczedzac kolano a ja sobie gram w siatkowke, jezdze po polsce i urzadzam wielogodzinne spacery, bo nie umiem usiedziec w jednym miejscu sweatdrop Ja mam dziwny uraz piet .... strasznie mnie bolą ..czasem tak dokuczliwie ze nie moge chodzic po schodach .... od kiedy ozzwald do mnie przyjechał bul sie nasilil mysle ze on mnie kijem bambusowym po pietach nasuwa w nocy !!! A lekarstwem wedlug niego jest ....Voodka ..wiec karze mi pic .... a ja bym sobie pochodzil na specerki wielo godzinne z kims kto ma uszkodzone kolano biggrin to mozemy sobie podreptac tu dookola domu, a potem zazyjesz odpowiednia dawke lekarstwa Ozzwalda i od razu bedziesz zdrowy wink A no z checią ...sobie podreptam z toba dookola domku ... a lekarstwo ozzwalda jak sie przyjmuje to już sie prosto nie chodzi bo on mi zapisał 1/2-litra przed snem !!!.... A terach chocmy na spacerek a potem na grila desta ! Od takiej dawki to napewno nie bedziesz czul bolu (no chyba ze glowki nastepnego dnia wink ) Dobra, idziemy na spacerek sie dotleniac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:25 pm
ziew
ide spać
'idzie do swojego pokoju i zamyka na klucz'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:26 pm
roman_zbawicieL nawiązując ponownie do koleżanek aque i ch.. moze przestaniemy się z nich nabijac? czasami dziewczynom w mlodym wieku jak mają okres po prostu coś odpieprza i dla wszystkich są niemiłe... omega sun-jak za duzo skaczesz na bez rozgrzewki to stopy i kolana same się psują...a jak jestes w wieku dojrzewania to beda cie bolec przez jakis czas bez powodu... wydaje mi sie, ze juz dojrzalam wystarczajaco sweatdrop Poza tym za stara juz jestem na dojrzewanie. A rozgrzewki nigdy nie robie wiec to pewnie od tego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:26 pm
Teraz jestem gagsta biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|