|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 1:42 pm
Obi Aoi Beöltöztek az eladók!! biggrin Nem lövöm le a poént még, hogy ki kicsoda, de annyit mondanom kell: X-Akták igen!! biggrin ÁÁÁ! tényleg! nagyon jók lettek az idei jelmezek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 1:46 pm
Yuki Naoto Obi Aoi Beöltöztek az eladók!! biggrin Nem lövöm le a poént még, hogy ki kicsoda, de annyit mondanom kell: X-Akták igen!! biggrin ÁÁÁ! tényleg! nagyon jók lettek az idei jelmezek biggrin Jaja. Most mentem le a képeket és gyűjtöm az infókat. Majd fehér betűkkel beteszem magyarítva a listát, hogy ki kinek öltözött (már ahol lehet magyarítani a címeket, ha filmről van szó pl). biggrin Imádom, amikor beöltöznek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 2:23 pm
Íme itt a lista, aki látni akarja jelölje ki a kötőjel alatti sortól a legalsó kötőjelig. - Ian - 11. doctor, akit Matt Smith alakít (Ki vagy, doki?/Doctor Who) Rufus - Madara/Nyanko-sensei (Natsume's Book of Friends) Sasha - Korra (Avatar: Az utolsó léghajlító sorozat) Rina- Sailor Moon Mirai- Princess Candence esküvői ruhában (My Little Pony: Friendship is Magic) Brennivin - Castiel (Odaát/Supernatural) Moira - Ranmaru (Binbougami ga!) Louie - Sebastian (Kuroshitsuji/Black Butler) Peyo - Elliot (E.T.) Mintaka és Rigel - Scully és Mulder ügynökök (X-akták) Biledau and Ribateau - BMO (Adventure Time/Kalandra fel) és Gameboy The Wing Scouts - Gyerekek (Elátkozottak faluja 1995-ös film) Becky - Saber (Fate/Stay Night) Devin - Kurgan (A Hegylakó) Josie - Kerrigan (Starcraft II) Natasha - Monk (Diablo 3) Ruby - Power Girl (DC Comics) Vanessa - Macskanő (DC Comics) Carl - Chopper (One Piece) Nicolae - Zsákos Bilbó (A Hobbit) Cresento - Loki (A Bosszúállók) Radio Jack - Giroro (Sgt. Frog) Sam - Sziporka Hebrencs (Chip és Dale – a Csipet Csapat) Logan - Heihachi Mishima (Tekken) Agatha - Violet, Grantham megözvegyült grófnője (Downton Abbey sorozat) Liam - Kise Ryouta (Kuroko no Basuke) Kanoko - Homura (Puella Magi Madoka Magica) Stein - Vincent Van Gogh festő Murasaki - Chrome Dokuro (Katekyo Hitman Reborn), amikor a kék szeme látszik; Rokudo Mukuro (Katekyo Hitman Reborn), amikor a vörös szeme látszik- És itt vannak a Murasaki képek (valaki belinkelte, miután megkértem) 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2012 9:01 am
Ma éjszakai/hajnali ATA (Ask the admin - Kérdezd az admin) információk adminok, artistok és developerek válaszai alapján 3nodding Lassan megtervezem a Halloween fórumot ma vagy holnap... Az az érzésem, hogy csütörtök-szombat között lesz fent az event (lásd lejjebb).
Halloween - a gold shopos Halloween cuccok ebben a hónapban jönnek ki, Uncle Kenny csak ennyit tud a dologról, mást nem - a trick or treatelés az event beindulásakor kezdődik (megj.: csak a boltokban lehet majd!) - a Halloween eventet ezen a héten kezdik valamikor (yessss biggrin ), nagy rá az esély ("chances are likely") - az event fórumok a Hot Topics-ban lesznek az event kezdete után (a Hot Topicsban éppen jelen lévő fórumok elérhetők a fő Forums menüpontból) - a Gaia Cash használata úgy könnyíti meg az event játszását, hogy megGYORSÍTJA - kb. hol tart az event előkészítése? - (Uncle Kenny) kb. 90%. a főmunka már kész, de még letesztelik a játékot, stressz tesztelés és átfutja, van-e még javítanivaló, mielőtt felteszik az eventet, hogy ne omlassza össze az oldalt. "A várakozásnak majdnem vége", ahogy mondta. - valószínűleg lesz manga az event előtt még (figyelném, hogy még valami felbukkan az event előtt - Uncle Kenny), Ambrosiáról nincs további infó - az összes rajzoló benne volt az NPC-k jelmezeinek megrajzolásában (milkbun rajzoló írta)
zOMG: - kérdés: van-e valami a glitch javításos update-tel kapcs? lanzer válasza: van egy meglepetésünk mindenkinek, csak várj és meglátod smile
Towns 2: - lesz szemétszedés a Towns 2-ben, év vége előtt teszik fel - a Rally-n/Hollywoodon használható barátfelkérő funkciót akkor hozzák létre, amikor ezeket beleintegrálják a Towns-2-be - az új helyeken megváltoztatták ezt a barátfelkérős glitchet, a jövő év elejére már mindenhol meg lesz javítva elvileg - dolgoznak a towns-on, új formátumba teszik a Rally-t és a VH-t és sok játékkal kapcoslatos munka is van (codemonkey) - még nem tudni biztosan, milyen bogarak lesznek, majd az elkövetkező 4-8 hétben megmondják neki (codemonkey-nak), az év végére meg próbáljál valósítani a terveket - lesznek Towns funkciók a VH-ban és a Rallyban és mint korábban írtam, lesz átjárás a Hollywood, a Rally és a Towns 2 között
Egyéb: - amikor outfitet mentünk, a száj eltűnik és újra be kell állítani - lanzer: ez egy bug, megjavítjuk, amint tudjuk - a HoC-ben sok pénzt kapunk a Booty Grabhoz és a zOMG-hez képest - ez ki lesz egyensúlyozva, ahogy csiszolgatnak a játékon - a Resort World és a Moga játékok hibáit lassan tudják helyrehozatni, inkább a Viximo-n múlik ez, mint a Gaia dolgozóin - nem tervezik, hogy cuccrétegző funkciót tegyenek fel a felhasználóknak - az arenában az edit funkció glitchéről eddig lanzer nem tudott, azt hitte, már jó - elvileg tettek fel olyan fejlesztést az arénára, ami a kevés pontos leszavazás hatását csökkenti - nem lesz új Gaia bolt mostanában, nem lesz háziállat rendszer - az OMGPOP játékok azért tűntek el, mert megvették a tulajdonosukat(?) és Gaia témájú játékokkal fogják helyettesíteni őket a Gaia készítők. Kártyás és tile-os meg multiplayer board (tábla) játékokra lehet számítani majd. - Waffles-zel kapcsolatban lehetnek még sztorik - Daily Chanceben kaphatóak ritka cuccok és fognak még hozzáadni, és nem valószínű, hogy gcash-be kerülő cuccok lesznek azok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2012 4:48 pm
Az említett képregény első pár oldala, már fel is került. Remélem, hogy az írt várakozási idő, 1487 óra (több, mint két hónap), csak glitch...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2012 11:52 pm
Na ja, a legtöbb jelmez a boltosokon jó lett, én is megnéztem. wink
Köszi a híreket Obi. smile Ismét több dolgot tudok, na meg persze néhányat korábbról szintén főleg tőled, mint például azt, hogy a mászkálós helyszínek nagy részét össze fogják kapcsolni. A száj eltűnős hibát én is többször tapasztaltam. rolleyes Ez van, azért nyilván túlélhető, hogy utólag pótoljuk a szájat. Nekem csak akkor tűnt el, mikor új szemszínt, új frizurát váltok a Salon Durem-ben. Sima ruha és egyéb cuccok változtatásánál az Avatar menüpontban nem észleltem ilyen hibát. Remélem a cash használata az event-(ek)en nem lesz drága, úgy értem, remélem nem fog sok cash-be kerülni, hanem mondjuk 1-5, vagy 10 cash-enként (is) használható lesz. Na de majd kiderül. Csak mert van 47 cash-em, amit nem igazán tudok jól elkölteni és event-(ek)nél, ha valóban lesz cash használatra lehetőség kisebb cash mennyiségben is, akkor talán ki fogom próbálni. Kíváncsi leszek arra a zOMG-s meglepetésre. És még kíváncsi leszek, hogy Hollywood-on és a többi helyen miket lehet majd felszedni a Towns-ban található szemétpapírokhoz, rovarokhoz és virágokhoz hasonlóan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2012 12:44 am
Malreni Az említett képregény első pár oldala, már fel is került. Remélem, hogy az írt várakozási idő, 1487 óra (több, mint két hónap), csak glitch... Én is remélem, hogy csak glitch. Talán csak marhulnak... rolleyes Az elejét elolvastam, lefordítottam... Valahogy sejtettem, hogy Louie és Ambrosia nem lesznek "puszipajtások"... Szerintem max péntekig felkerül az event, már az event fórumot is blokkolták egy időre tesztelés céljából.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2012 12:47 am
Xanvie Na ja, a legtöbb jelmez a boltosokon jó lett, én is megnéztem. wink Köszi a híreket Obi. smile Ismét több dolgot tudok, na meg persze néhányat korábbról szintén főleg tőled, mint például azt, hogy a mászkálós helyszínek nagy részét össze fogják kapcsolni. A száj eltűnős hibát én is többször tapasztaltam. rolleyes Ez van, azért nyilván túlélhető, hogy utólag pótoljuk a szájat. Nekem csak akkor tűnt el, mikor új szemszínt, új frizurát váltok a Salon Durem-ben. Sima ruha és egyéb cuccok változtatásánál az Avatar menüpontban nem észleltem ilyen hibát. Remélem a cash használata az event-(ek)en nem lesz drága, úgy értem, remélem nem fog sok cash-be kerülni, hanem mondjuk 1-5, vagy 10 cash-enként (is) használható lesz. Na de majd kiderül. Csak mert van 47 cash-em, amit nem igazán tudok jól elkölteni és event-(ek)nél, ha valóban lesz cash használatra lehetőség kisebb cash mennyiségben is, akkor talán ki fogom próbálni. Kíváncsi leszek arra a zOMG-s meglepetésre. És még kíváncsi leszek, hogy Hollywood-on és a többi helyen miket lehet majd felszedni a Towns-ban található szemétpapírokhoz, rovarokhoz és virágokhoz hasonlóan. Nincs mit. wink Jaja... Tartalékold, ha akarod. Szerintem az a zOMG-s dolog később lesz, el tudom képzelni, hogy karácsony felé vagy jövőre. Én meg az eventet várom kíváncsian smile A Him c. manga borítója egyébként nagyon tetszik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2012 1:09 am
Ja oké, azt hittem, hogy a zOMG-n lévő meglepetés Halloween-re várható. Na de ha nem, hát nem, nyilván nem tragédia. Az event-et természetesen én is várom. De idén lehet, hogy nem leszek benne túl aktív, még meglátom. A cash fától nem lehet kapni azóta se cash-t, ezért mondtam, hogy a maradék kis adag cash-emet remélhetőleg el tudom majd költeni az event-en, ha nem kerül majd sokba. Ám mint mondtam, majd kiderül. Bár igaz, vannak 1 cash-ért kapható formula receptek is és egyéb apróságok is talán, legalábbis ez rémlik. Szóval még meglátom, de egyelőre tuti az event-et várom a cash-el is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2012 11:13 am
Lehet Trick or Treatelni a shopokban!! biggrin Szerintem 1-2 napon belül fent lesz már az event... smile Épp gondoltam talán hajat váltok (vagy nem), tűnődve betérek Salon Durembe és kapom a cukorkát 1/22. UPDATE: Frissítettem a cucclistát itt a Halloween topikban, betettem, milyen Jack cuccokat lehet kapni a Trick or Treatből (forrás: marketplace).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2012 1:28 pm
Na ja. Ám én 22 cukor begyűjtése után semmit nem kaptam és újabb 22-őt sem szedhetek, mert mindig azt írja ki, hogy ne legyek mohó, várjak még, pedig több perc, több alkalom is eltelt. Többször is próbálkoztam (most is) és semmi. Gondolom ez még hiba. Bár akkor nem tudom, hogy a többség miért kapott cuccokat, főleg a Marketplace alapján. Talán csak néhányunknál hiba, vagy nem tudom. És "Halloween 2k12" keresésén belül (csak úgy kíváncsiságból és a hiba miatt kerestem), ezt találtam: http://www.gaiaonline.com/event/thedonMár félig publikus az event, a szárny matricát is felszedtem ma. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2012 2:11 pm
Na elvileg már jön be az event... biggrin A Gaia Community Discussion fórumból tudtam meg. Menjetek a Forums menüpontba és a Hot Topicsnál a Halloween 2k12-vel kezdődő nevű fórumra klikkelve bejön az event oldal smile Asszem megint ölögetni és gyógyítani kell, többi infó holnap...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 12:18 am
Két érdekesebb hírfalatkára találtam a Monthly Update fórumán biggrin
Fall Forum Clean-Up Huge Update to Daily Chance ( <-- erre kíváncsi leszek 3nodding ) Persze a mostani is jó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 2:24 pm
Obi Aoi Két érdekesebb hírfalatkára találtam a Monthly Update fórumán biggrin Fall Forum Clean-Up Huge Update to Daily Chance ( <-- erre kíváncsi leszek 3nodding ) Persze a mostani is jó. Hiszem, ha látom. Pont.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 2:26 pm
Malreni Obi Aoi Két érdekesebb hírfalatkára találtam a Monthly Update fórumán biggrin Fall Forum Clean-Up Huge Update to Daily Chance ( <-- erre kíváncsi leszek 3nodding ) Persze a mostani is jó. Hiszem, ha látom. Pont. Én is, legalábbis 100%-osan...Meglátjuk majd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|