|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:30 am
ide se kiecke jakas kupic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *wylazi z budynku i idzie z kotem pospacerowac po drodze macha do kopciuszka* hey *machając* witam słychać cośo cuksach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Mój siostrzeniec powiedziałby że to: KEPUCZ sweatdrop niezdązyłaś zadźgać kotka....ale mozemy powalczyc jak tak bardzo chcesz...na miecze?? wybieraj twisted *wyciąga spod kanapy wielką walizkę z bronią*czy miże wolisz robutki ręczne twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:31 am
papa lethiel *wlazi na dach gildii*b ale ladny widok 3nodding smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bali-chan jak sie czuje koteczek? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel ide se kiecke jakas kupic... zaczekaj .... crying ZACZEKAJ!! powalczmy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:32 am
Kopciuszku uwazaj z liczba postow bo cie na czarna liste wsadza, a juz cztery osoby tam sa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Bali-chan jak sie czuje koteczek? ^^ niedawno został "zregenerowany"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Powaliło już ludzi całkowicie... ja tu nóóż z kepuczu chcem umyc a oni juz mnie o cos głupiego podejrzewają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:33 am
Melania Moon czesc kopciuszku my sie jeszcze nie znamy jestem Melania *wyciaga reke* *wyciąga ręke* Mila miło mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Bali-chan jak sie czuje koteczek? ^^ dobrze mu tu na dachu xd *koteczek zaczyna mruczec ocierac sie o nogi baliaur* chiba jush wszystko dobrze 3nodding (oby sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Kopciuszku uwazaj z liczba postow bo cie na czarna liste wsadza, a juz cztery osoby tam sa ....a gdzie jest czarna lista blaugh podajj linka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Kopciuszku uwazaj z liczba postow bo cie na czarna liste wsadza, a juz cztery osoby tam sa to znaczy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|