|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:04 am
juliangel Chcem naprawic zlo... Wybaczcie mi i zadajcie kare... crying *mash pocalowac nastepnego faceta ktory wejdzie do gildii 3nodding * xd zemsta jest slodka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ntsumi_Aya *wychodzi zza zasłony *hey wamm...oo kotek >^^< jaki słodziiuuuusi mozna potshymac ?? ^^ nieeeeeee.. srkin ale jest dopiero cio wskrzeszony... boje sie o niego... *idzie z ktokiem do swojego pokoju* przebiore sie, zmyje krew i zaraz wracam 3nodding ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Chcem naprawic zlo... Wybaczcie mi i zadajcie kare... crying możesz... 'patrzy po gildii' nie same dziewczyny więc nikt mnie nie poprze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur juliangel przepraszam... ale pomylilam zaklecia i musialam isc do mojej mamy by scagnela urok... Adaś !! zabije Cie bo to ty sie bawiles urokami !! scream sio scream psssiiikk zabujco kotoff *jej ktek prycha na nia* Zostaw ja była wtedy zombii nie wiedziała co robi stare ajkby byla czlowiekiem tesh mogla by to zrobic... jest strashnnym zarlokiem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LETHIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rzuca się na nią xd xd xd jak tam po halloween??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:07 am
elo jush sie przebralam a kotek w mym pokoiku odpoczywa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun juliangel Chcem naprawic zlo... Wybaczcie mi i zadajcie kare... crying możesz... 'patrzy po gildii' nie same dziewczyny więc nikt mnie nie poprze sweatdrop a co chciałeś powiedzieć *podchodzi zaciekawiona w postaci wilka^^*buhahahaha moshe ja cie popre... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:08 am
Baliaur elo jush sie przebralam a kotek w mym pokoiku odpoczywa 3nodding sad sam w pokoju..nie boi się ?? *słyszy miałczenie* hmm??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Chcem naprawic zlo... Wybaczcie mi i zadajcie kare... crying *mash pocalowac nastepnego faceta ktory wejdzie do gildii 3nodding * xd zemsta jest slodka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Szukam facetów !! Musze jednego pocałować !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|