|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:59 am
*puka do drzwi Baliaur* wiesz jako kaplanka moglabym wskrzsic twojego koteczka, ale musialabym miec jego cale cialo, no ale nie ma rzeczy niemozliwych wystarczy jak rozpruje sie juliangel i wyjmie z niej reszte koteczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:59 am
Sayokun Baliaur *chodzi w ta i z powrotem po budynku gildii ociekajac krwia i z przytulkana lapka koteczka....* nieeeee gonk gonk sweatdrop daj mi to 'bierze łapkę i wskrzesza kotka' proszę Salony doktor sayo ozywił kotka xd Ten kitel ci pasuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:00 am
Sayokun Baliaur *chodzi w ta i z powrotem po budynku gildii ociekajac krwia i z przytulkana lapka koteczka....* nieeeee gonk gonk sweatdrop daj mi to 'bierze łapkę i wskrzesza kotka' proszę *bierze od niego kotka* whee whee dzikie *przytul* o srki mash troshke plaszky w krwi ubrudzony redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przepraszam... ale pomylilam zaklecia i musialam isc do mojej mamy by scagnela urok... Adaś !! zabije Cie bo to ty sie bawiles urokami !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur *chodzi w ta i z powrotem po budynku gildii ociekajac krwia i z przytulkana lapka koteczka....* nieeeee gonk gonk *Bierze łapke kotka*Sayo ty sie chyba znasz na odtwarzaniu ciał stare a ty myślisz że jak ja przyzywam demony stare tzrzeba im najpierw dać jakieś ciała w materialnym świecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wychodzi zza zasłony*hey wamm...oo kotek >^^< jaki słodziiuuuusi mozna potshymac ?? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:01 am
Sayokun Sei chan Baliaur *chodzi w ta i z powrotem po budynku gildii ociekajac krwia i z przytulkana lapka koteczka....* nieeeee gonk gonk *Bierze łapke kotka*Sayo ty sie chyba znasz na odtwarzaniu ciał stare a ty myślisz że jak ja przyzywam demony stare tzrzeba im najpierw dać jakieś ciała w materialnym świecie 3nodding Ta i czasami jakis cie opęta stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:01 am
juliangel przepraszam... ale pomylilam zaklecia i musialam isc do mojej mamy by scagnela urok... Adaś !! zabije Cie bo to ty sie bawiles urokami !! scream sio scream psssiiikk zabujco kotoff *jej ktek prycha na nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:02 am
Baliaur juliangel przepraszam... ale pomylilam zaklecia i musialam isc do mojej mamy by scagnela urok... Adaś !! zabije Cie bo to ty sie bawiles urokami !! scream sio scream psssiiikk zabujco kotoff *jej ktek prycha na nia* Zostaw ja była wtedy zombii nie wiedziała co robi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:03 am
Ntsumi_Aya *wychodzi zza zasłony *hey wamm...oo kotek >^^< jaki słodziiuuuusi mozna potshymac ?? ^^ nieeeeeee.. srkin ale jest dopiero cio wskrzeszony... boje sie o niego... *idzie z ktokiem do swojego pokoju* przebiore sie, zmyje krew i zaraz wracam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcem naprawic zlo... Wybaczcie mi i zadajcie kare... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel przepraszam... ale pomylilam zaklecia i musialam isc do mojej mamy by scagnela urok... Adaś !! zabije Cie bo to ty sie bawiles urokami !! scream sio scream psssiiikk zabujco kotoff *jej ktek prycha na nia* ... eek ... nie mogłam wejść na gaię przez halowen gonk crying gonk niech mnie ktoś obuudzi crying a jush sie na itemki szykowałam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:04 am
Sei chan Sayokun Sei chan Baliaur *chodzi w ta i z powrotem po budynku gildii ociekajac krwia i z przytulkana lapka koteczka....* nieeeee gonk gonk *Bierze łapke kotka*Sayo ty sie chyba znasz na odtwarzaniu ciał stare a ty myślisz że jak ja przyzywam demony stare tzrzeba im najpierw dać jakieś ciała w materialnym świecie 3nodding Ta i czasami jakis cie opęta stare to było RAZ wypadek przy pracy przeceniłem swoje możliwości i próbowałem przywołać demona klasy A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:04 am
juliangel Chcem naprawic zlo... Wybaczcie mi i zadajcie kare... crying ok więc.....masz biegać w koołko i wrzeszczeć "jestem idiotą " xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|