|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:31 am
Twisted_Exile Kiray Bal czemu nie masz w sigu linka do twojego questa? ninja podejrzewam ze ma go ale obrazek ma 500 pikesli wyoskosci i scielo linka mrgreen ninja twisted no nie wiem...ostatnio jeszcze tam byl, wlasnie pod tym obrazkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:19 am
Kiray racqel fok zaraz usune te pozamykane tematy, jakies sprzeciwy? p.s. A lista Pierogow az sie prosi o czystki, to w najblizszym czasie, a jak ktos ma jakies sugestie to bardzo prosze. Kat nadworny jasnie pancia (zawsze Kapitana!) El_Bee, ksiezunia Ruskich Pierogow, tylko czeka na przecieki od konfidentow. xd mozesz zrobic porzadki w naszych szeregach...gdy ostatnio robilem czystke zostawilem kilka osob z nadzieja ze sie pojawia na RP jednak tego nie zrobili wiec mozna sie ich pozbyc... mam nadzieje ze sprawi ci to taka przyjemnosc jak mi sprawilo mrgreen oi takkk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:20 am
revcat dzisiaj Baranku torczowaty zadzwonie.....wieczorem tylko odbierz do kurwy nedzy.... mrgreen bimber bimber.....piwo.....kurna ja na odwyku jestem....nie pije ostatnio..... evil *glosikiem Jacka Kulaka * jassssne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:22 am
Baliaur Mozliwe, ale jeszcze nie wiemy, bo to zalezy kto bedzie mogl wpasc wink A jak bedziemy we dwie z butelka, sterta filmow itp. to i tak bedzie swietnie, jakos ja nigdy nie bylam bardzo socjalnym zwierzeciem. No chyba sprzeciwu nie ma pirate bo jak zycie spoleczne ma slaba jakosc to sie trudno dziwic ze o sobie myslisz jako o aspolecznej jednostce... trzeba ci troche "quality life"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:24 am
Kiray Twisted_Exile 11 Zorki podobno mam sie nie usuwac nie wiem nie jestem pewna co do tego sweatdrop a co z reszta partyzantow co maja wiecej niz 5 confused mrgreen twisted ja nic o niej nie wiem...mozna ja usunac najwyzej sie pozniej ja przyjmie... tamtych potraktujemy "losowym" w drugiej turze... mozna ja usunac, bo sie nie odzywa, tylko akurat w jej przypadku jak ktos bedzie usuwal, to prosze wyslac krotkiego pm'a ze to z powodu braku aktywnosci. I tyle. Nie ma latwo. A czystka bedzie jak Burza w Szczecinie, a miasto to znane jest z burz gwaltownych, srogich i z efektami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:25 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile co chcesz sex jest bardzo dobrym doladowywaczem cool lol rofl mrgreen pirate twisted Nimfomanka cool :rotfl: lol
Ituch przyniosl Teksanska MasAKre Pila Mechaniczna xp i teraz sama ja oglada domokun stare o wypraszam sobie jestem kobieta z naturalnymi popedami seksualnymi mrgreen sex jest dobry i zdrowy rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted wink heart tak czytam, czytam i widze, ze ominela mnie calkiem mila dyskusja... Absolutnie sie zgadzam, trzeba sobie tylko dobrac partnera z podobnymi pogladami i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:27 am
racqel Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile co chcesz sex jest bardzo dobrym doladowywaczem cool lol rofl mrgreen pirate twisted Nimfomanka cool :rotfl: lol
Ituch przyniosl Teksanska MasAKre Pila Mechaniczna xp i teraz sama ja oglada domokun stare o wypraszam sobie jestem kobieta z naturalnymi popedami seksualnymi mrgreen sex jest dobry i zdrowy rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted wink heart tak czytam, czytam i widze, ze ominela mnie calkiem mila dyskusja... Absolutnie sie zgadzam, trzeba sobie tylko dobrac partnera z podobnymi pogladami i tyle. tylko ze czesto trudno takiego znalesc ehhhhhh sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:42 am
racqel Kiray Twisted_Exile 11 Zorki podobno mam sie nie usuwac nie wiem nie jestem pewna co do tego sweatdrop a co z reszta partyzantow co maja wiecej niz 5 confused mrgreen twisted ja nic o niej nie wiem...mozna ja usunac najwyzej sie pozniej ja przyjmie... tamtych potraktujemy "losowym" w drugiej turze... mozna ja usunac, bo sie nie odzywa, tylko akurat w jej przypadku jak ktos bedzie usuwal, to prosze wyslac krotkiego pm'a ze to z powodu braku aktywnosci. I tyle. Nie ma latwo. A czystka bedzie jak Burza w Szczecinie, a miasto to znane jest z burz gwaltownych, srogich i z efektami. ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:57 am
zorka ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp wez sobie lepiej sygnature popraw mloda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:43 am
racqel Baliaur Mozliwe, ale jeszcze nie wiemy, bo to zalezy kto bedzie mogl wpasc wink A jak bedziemy we dwie z butelka, sterta filmow itp. to i tak bedzie swietnie, jakos ja nigdy nie bylam bardzo socjalnym zwierzeciem. No chyba sprzeciwu nie ma pirate bo jak zycie spoleczne ma slaba jakosc to sie trudno dziwic ze o sobie myslisz jako o aspolecznej jednostce... trzeba ci troche "quality life"... Calkiem mozliwe, tylko watpie czy w najblizszym czasie przyjdzie mi takowe poznac 3nodding Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. //fju: The Cooper Temple Clause - {Kick Up The Fire, And Let The ...Flames Break Loose oczywiscie - niezle, niezle. Rac #04} Talking To A Brick Wall [5:59]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:50 am
racqel zorka ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp wez sobie lepiej sygnature popraw mloda. ta tez sobie popraw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:51 am
racqel zorka ty fajfusie jeden, ty ty...( pie***) emigrancie, ktory nie potrafi stawic szanownego czola polskim realiom, i na dodatek chorych uciska scream xp wez sobie lepiej sygnature popraw mloda. Teraz jak juz wiesz ze ja wiem jak na mnie zlewasz to taki potulny sie zrobiles, hehe to mi sie nawet podoba. i jeszcze cos zolnierzu -do roboty, zamiast obiboctwo propagowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:52 am
Niezle? Swietni sa, choc moze zlalazlo by sie pare 'ale', album ogolem jest mwhaśny ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:23 pm
co za banda gamoni siedzi na pogg, przyszedlem urazic pare osob, a tam nikogo nie ma... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:50 pm
Ozzwald co za banda gamoni siedzi na pogg, przyszedlem urazic pare osob, a tam nikogo nie ma... xp
ja pierdole....i co? i nic....i chuj wielki i dwa bimberki.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|