|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2012 12:29 pm
Én azért itt voltam, olvasgattam ezt-azt néhány fórumon, főleg itt, csak nem kommenteltem, inkább vártam és nem is nagyon tudtam, vagy akartam épp mit szólni. Ezen kívül van néhány más dolog, ami leköt. Látom a húgom jó sok és érdekes dologról számolt be, melynek örülök. Egy részükről tudtam, de a nagyobb részét nem. Kíváncsi leszek majd a Hollywood, Rally és Towns 2 helyszíneinek az összevonására, szerintem jó ötlet. Na de majd kiderül, ám majd akkor lehet, hogy kell nekik egy új közös, globális név. De ezt majd nyilván a szerkesztők meglátják, eldöntik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2012 1:10 pm
napsugar Visszafogadjátok kegyeitekbe az eltévedt bárányt, ki szánja-bánja bűneit???? crying Eszméletlen, hogy milyen iramban csúszik ki az életem az irányításom alól.... Nincs semmire időm, mindent felemészt a suli, a munka és a Napsug-art fenntartása. Rossz modi voltam, csúnya, rossz modi.... Dobáljatok meg kővel crying Mindenki így van ezzel. Az én életemet is kirántották alólam és a maradék is hamarosan össze fog dőlni. Kérdezd Dávidot, ő tudja miért. Amúgy nem publikus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2012 10:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2012 2:02 am
Üdv újra itt Napsi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2012 4:43 am
Yuki Naoto Üdv újra itt Napsi! 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2012 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2012 6:53 am
Ahogy olvastam, Malreninek több, komolyabb és talán súlyosabb gondjai vannak. Sajnálom és együtt érzek, bár részleteket nem tudok, de ettől függetlenül együtt érzek. A húgomnak Obinak is mostanában volt néhány problémája. Majd ha akarja, akkor ő elmondja, ha nem, akkor nem, ezt nyilván ő dönti el.
Én lehet, hogy idén nem leszek annyira aktív a Halloween és karácsony event-eken, mint korábban, de azért valamennyire igen, még meglátom. Részben mert más is leköt, részben akadhat dolgom is. Na szóval majd kiderül, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2012 12:52 am
Nem rettentő súlyos, már jobban vagyok. Foghúzás volt tegnap (koronatöréses...) confused
A halloween-i eventre meg már még jobban leszek biztosan smile Majd az informáló topik vezetését vállalom, igyekszem mindent összegyűjteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2012 9:27 am
Xanvie Ahogy olvastam, Malreninek több, komolyabb és talán súlyosabb gondjai vannak. Sajnálom és együtt érzek, bár részleteket nem tudok, de ettől függetlenül együtt érzek. A húgomnak Obinak is mostanában volt néhány problémája. Majd ha akarja, akkor ő elmondja, ha nem, akkor nem, ezt nyilván ő dönti el. Én lehet, hogy idén nem leszek annyira aktív a Halloween és karácsony event-eken, mint korábban, de azért valamennyire igen, még meglátom. Részben mert más is leköt, részben akadhat dolgom is. Na szóval majd kiderül, ez van. Köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2012 6:59 am
Jó szórakozást a hétvégi con-soknak.... Most sajnos nem tudtam kimenni sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2012 10:32 am
105k goldot kaptam ma kb Soul crash játékból O___o Hogyan lehet amúgy ennyi pénzt összeszedni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2012 2:08 pm
napsugar 105k goldot kaptam ma kb Soul crash játékból O___o Hogyan lehet amúgy ennyi pénzt összeszedni? biggrin Hú, ez érdekes... eek Én még nem próbáltam ki, de majd megnézem valamikor. A Heralds of Chaosra meg várom, hogy "betegyenek" (Panagrammic írta, hogy elhúzódhat).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2012 1:13 am
Obi Aoi napsugar 105k goldot kaptam ma kb Soul crash játékból O___o Hogyan lehet amúgy ennyi pénzt összeszedni? biggrin Hú, ez érdekes... eek Én még nem próbáltam ki, de majd megnézem valamikor. A Heralds of Chaosra meg várom, hogy "betegyenek" (Panagrammic írta, hogy elhúzódhat). Én is szeretnék béta tesztelő lenni smile Kíváncsian várom. Már a csapatomat is kiválasztottam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2012 1:38 am
napsugar Obi Aoi napsugar 105k goldot kaptam ma kb Soul crash játékból O___o Hogyan lehet amúgy ennyi pénzt összeszedni? biggrin Hú, ez érdekes... eek Én még nem próbáltam ki, de majd megnézem valamikor. A Heralds of Chaosra meg várom, hogy "betegyenek" (Panagrammic írta, hogy elhúzódhat). Én is szeretnék béta tesztelő lenni smile Kíváncsian várom. Már a csapatomat is kiválasztottam twisted Jaja. Értem. Én is biggrin (Korábban összegyűjtöttem az ATA válaszokat, azóta kategorizáltam őket téma szerint, külön a HoC-s dolgokat is, a lényeg, hogy még adagolják be az embereket és javítják a nagyobb bugokat).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 1:34 pm
Beöltöztek az eladók!! biggrin Nem lövöm le a poént még, hogy ki kicsoda, de annyit mondanom kell: X-Akták igen!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|