|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 6:47 am
emotion_hug mrgreen
e tam, moja rodzina jest nienormalna. twoja jest... twoja jest po prostu twoja o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:51 am
pani psychol emotion_hug mrgreen e tam, moja rodzina jest nienormalna. twoja jest... twoja jest po prostu twoja o.O Każda rodzinka jest na swój sposób nienormalna i dlatego ją kochamy mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:53 am
zapraszam na obiad.
do dziadków...
to jest dopiero niezły hardkor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 11:22 am
a więc.
podczas obiadków rodzinnych panuje (khm khm) bałagan. gdyż - mężczyźni rozmawiają o (WIEM, ŻE TO OBCIACH) ich ulubionym klubie - Cracovii. babcia krzyczy. mama krzyczy. ja oglądam telewizję. jeśli pójdzie dobrze - mama nie powie nic na temat Cracovii - jest tylko głośno. w momencie kiedy mama powie, że nie ma sensu gadać o tym niszowym klubie jest już po obiedzie. wtedy jest strasznie... :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 11:27 am
yh. babcia, wnioskując z twych opowieści, jest superbohaterką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 11:58 am
a ja mam pytanie nie dotyczące Cracovii, babć-superbohaterek, zwariowanych rodzin i obiadów
mój kumpel już od przeszło miesiąca jest na gai i nadal nie ma linka aktywującego... mam poprawny e-mail i w ogóle i nadal nic nie przyszło... dlaczego? czy oni aż tak to muszą opóźniać? ja miałam po tygodniu :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 12:09 pm
ja miałem od razu. justyna z przystojniakiem w ogóle nie mia ła. rożno, rózno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 12:50 pm
ale taki człowiek nie może nawet wypowiadać się na forum :/ tragedia... i co ja mam mu powiedzieć? czekaj może przyjdzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 1:50 pm
niech kliknie żeby mu ponownie wysłali link aktywacyjny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 6:35 am
aaandzia69 pani psychol emotion_hug mrgreen e tam, moja rodzina jest nienormalna. twoja jest... twoja jest po prostu twoja o.O Każda rodzinka jest na swój sposób nienormalna i dlatego ją kochamy mrgreen mrgreen mrgreen hmmmmm kamila, u mnie obiadków o dziadków w ogóle ni ma, bo się nie lubią. smutne, acz prawdziwe. a z dziadkiem ostatni raz "rozmawiałam" na pogrzebie babci, czyli w rozpoczęcie roku szkolnego. przestałam się z nim witać, odkąd mi nie odpowiadał na "cześć dziadku". mrgreen ale jest ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 12:30 pm
eeej. no lepszy taki dziadek niż kurde dziadek wieczny nastolatek sweatdrop .
zapalony fan Cracovii, który jest gotowy bić dresów - fanów Wisły 24 na dobę... sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 6:44 am
no nie wiem ...
ja ogólnie nie lubię swojej rodziny. nawet rodzice mnie wkurzają, nie umiem być dla nich miła, a to nie moja wina. cokolwiek powiem- krzyczy. wystarczy, że się zapytam: "gdzie jest nóż do masła?", to zaraz: "A SKĄD MAM WIEDZIEĆ? POSZUKAJ!".
nie potrafię z nimi rozmawiać nawet stare oni są mili jedynie dla marcina, uh oh.
czasem kiedy ktoś się dziwi moim słowom to mówię: trudno kochać osobę, której kontakty ze mną zostały ograniczone do mówienia mi kiedy mam posprzątać pokój.
może z wiekiem to się zmieni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 8:38 am
P a t e l n i a niech kliknie żeby mu ponownie wysłali link aktywacyjny. wysłał i to nawet kilka razy sweatdrop jednak to nie mój kłopot niech sam się męczy ja mam swoje zmartwienia wink już nie wiem jak mu pomóc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |