|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 11:53 am
Kukus niebrzydkie z ciebie dziewce... dla mnie za młode, lecz z pewnością adoratora znajdziesz bez większych problemów thinx redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:07 am
Kitty-ShadowCat Kukus niebrzydkie z ciebie dziewce... dla mnie za młode, lecz z pewnością adoratora znajdziesz bez większych problemów thinx redface Oj, tak, niewatpie.. biggrin [dlaczego znowu tak daleko?? crying ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:22 am
Kitty-ShadowCat Miho_14 Kitty-ShadowCat miho- masz swoją fotkę...jeśli tak to na jakiej stronce wink na 30 stronce w galerii na 30 nie ma nawet twojego avatarka heh... mala pomylka, na 29...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:37 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Kukus niebrzydkie z ciebie dziewce... dla mnie za młode, lecz z pewnością adoratora znajdziesz bez większych problemów thinx redface Oj, tak, niewatpie.. biggrin [dlaczego znowu tak daleko?? crying ] redface sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 10:11 am
Kitty-ShadowCat Wodzu Kitty-ShadowCat Kukus niebrzydkie z ciebie dziewce... dla mnie za młode, lecz z pewnością adoratora znajdziesz bez większych problemów thinx redface Oj, tak, niewatpie.. biggrin [dlaczego znowu tak daleko?? crying ] redface sweatdrop wiesz takie moje szczescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:20 am
mmm.. sexy stopa, niepowiem... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:30 am
Wodzu mmm.. sexy stopa, niepowiem... razz No ba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:13 pm
Wodzu mmm.. sexy stopa, niepowiem... razz a ja nie podzielam twego zdania... odnoszę wrażenie iż wrasta jej paznokieć... a to jest najbardziej asexualna rzecz jaka może być xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:26 pm
blee..stopa bardzo ponetna, ale troche odpychaja mnie takie klimaty blaugh sprobuje w przyszlym wcieleniu. foto: pewna wakacyjna impreza, na fotce z kumpelka. mieszanka alkoholu szybko pokonala moje synapsy, wiec niewiele pamietam co tam sie dzialo. proba przed jakby-koncertem, dwa tygodnie temu..podobno chwile pozniej zaatakowalem drugiego gitarzyste bo gral A-dur zamiast A-moll. dementuje te pogloski. jestem po formacie. nie mam aparatu cyfrowego..nie odczuwam potrzeby fotografowania siebie, w mega-spoko ujeciach. dziekuje, dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:32 am
[ Kaku ] blee..stopa bardzo ponetna, ale troche odpychaja mnie takie klimaty blaugh sprobuje w przyszlym wcieleniu. foto: pewna wakacyjna impreza, na fotce z kumpelka. mieszanka alkoholu szybko pokonala moje synapsy, wiec niewiele pamietam co tam sie dzialo. proba przed jakby-koncertem, dwa tygodnie temu..podobno chwile pozniej zaatakowalem drugiego gitarzyste bo gral A-dur zamiast A-moll. dementuje te pogloski. jestem po formacie. nie mam aparatu cyfrowego..nie odczuwam potrzeby fotografowania siebie, w mega-spoko ujeciach. dziekuje, dobranoc. jesteś WPORZO... prawie tak samo WPORZO jak ja... a zaiste brzdękanie A-dur zamiast A-moll jest grzechem śmiertelnym scream , ja bym nie miał litości i mu wiosło w drzazgi roziwanił domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 3:56 am
[ Kaku ] blee..stopa bardzo ponetna, ale troche odpychaja mnie takie klimaty blaugh sprobuje w przyszlym wcieleniu. foto: pewna wakacyjna impreza, na fotce z kumpelka. mieszanka alkoholu szybko pokonala moje synapsy, wiec niewiele pamietam co tam sie dzialo. proba przed jakby-koncertem, dwa tygodnie temu..podobno chwile pozniej zaatakowalem drugiego gitarzyste bo gral A-dur zamiast A-moll. dementuje te pogloski. jestem po formacie. nie mam aparatu cyfrowego..nie odczuwam potrzeby fotografowania siebie, w mega-spoko ujeciach. dziekuje, dobranoc. fajne dready biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|